2024, 12 19, 18:33:25

Szerző Téma: Készülékváró  (Megtekintve 201098 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető kdevid

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: HTC U11 AS/4Gb/64GB/SS
  • PDA ROM: Viper U11 Latest
Re: Készülékváró
« Reply #700 Dátum: 2013, 05 12, 17:56:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Tegnap még egy nap volt nekem is. Reggel kíváncsian keltem fel, hogy vajon mennyit írnak ki megint. Majd csütörtökön gondolom megint beírnak valamit.

Kivancsi leszek, hogy a szolgaltatoknal milesz...

Nem elérhető csgabi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
« Reply #701 Dátum: 2013, 05 13, 13:04:48 »
Kivancsi leszek, hogy a szolgaltatoknal milesz...

Már 6 nap :shock: :'( nagyon nem akar ez összejönni. Tényleg tökön szúrom magam ha itthon a szolgáltatóknál meg kapni lehet ezen a héten.

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #702 Dátum: 2013, 05 13, 13:33:02 »
Már 6 nap :shock: :'( nagyon nem akar ez összejönni. Tényleg tökön szúrom magam ha itthon a szolgáltatóknál meg kapni lehet ezen a héten.
speedshopnáll ugye múlt hét óta 05.21 van. gyanítom egyszerre kap mindenki, lesz az a 6 nap még több is, és az megint csak egy "várt" dátum. Nem akarok rosszindulatú lenni, de jobb ha hamar túl vagy azon a tökönszúráson, mert lassan mindenhol hamarabb kapni, mint az expansysnál. Most már szép lassan bejött a kisebb GSM üzletekbe is...
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető kdevid

« Reply #703 Dátum: 2013, 05 13, 13:41:50 »
speedshopnáll ugye múlt hét óta 05.21 van. gyanítom egyszerre kap mindenki, lesz az a 6 nap még több is, és az megint csak egy "várt" dátum. Nem akarok rosszindulatú lenni, de jobb ha hamar túl vagy azon a tökönszúráson, mert lassan mindenhol hamarabb kapni, mint az expansysnál. Most már szép lassan bejött a kisebb GSM üzletekbe is...

en mar meguntam, atallitattam ezustre, mer mondom abbol van UK oldalon, szted tortent valami?? Semmi!
az is maszkal reggel ota, 3-naprol 5-re..

Most irtam az UK mailcimre, hogy csinaljanak valamit mert lemondom a "tök"be.
Termeszetesen ketlem, hogy valaszolnanak... Hat oly' sok ember keresi oket...

A magyar srac egyebkent a helyzet ellenere nagyon segitokesz, de nemfogok az O idegein tiposni, mikozben a Head Ot sem tajekoztatja...

A multkor megkerdeztem az UK cimtol, hogy hogy a "tökbe" kaptak feketet elobb mint en. Voltvalasz szerintetek??

NEM

Engem nemerdekel, hogy hanyan irnak, en akkor is a VEVO vagyok akinek MINDIG igaza van, es MINDIG valaszolni kell Neki!  :shock:

Tök:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Murmucka

« Reply #704 Dátum: 2013, 05 13, 13:49:55 »
en mar meguntam, atallitattam ezustre, mer mondom abbol van UK oldalon, szted tortent valami?? Semmi!
az is maszkal reggel ota, 3-naprol 5-re..
...

figyelj! 2 naponta írok, én épp a németeknek, de tök mindegy. válasz ugyan az. Elnézést, néhány nap késés előfordul. Ma is írtam, gondolom kapok majd megint egy sablonlevelet, de érezzék a törődést. Azért ha ennek vége lesz, összedobhatunk közösbe egy homár posztot, sztem megéri. Rendelésfelvétel nem létező termékre, hazudozás érkező készletekről, amik sosem jöttek meg, kiszolgálási sor felborítása, meg engem az is érdekelne hol, hogyan tárolják a hitelkártya adatokat. fura hogy rendelésnél megadod, azt majd felhasználják ha aktuális. Más oldalakon banki oldalon fizettet, de szinte sehol nem tárolják a kártyaadatokat. Főleg nem hónapokig...
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető kdevid

« Reply #705 Dátum: 2013, 05 13, 13:51:55 »
figyelj! 2 naponta írok, én épp a németeknek, de tök mindegy. válasz ugyan az. Elnézést, néhány nap késés előfordul. Ma is írtam, gondolom kapok majd megint egy sablonlevelet, de érezzék a törődést. Azért ha ennek vége lesz, összedobhatunk közösbe egy homár posztot, sztem megéri. Rendelésfelvétel nem létező termékre, hazudozás érkező készletekről, amik sosem jöttek meg, kiszolgálási sor felborítása, meg engem az is érdekelne hol, hogyan tárolják a hitelkártya adatokat. fura hogy rendelésnél megadod, azt majd felhasználják ha aktuális. Más oldalakon banki oldalon fizettet, de szinte sehol nem tárolják a kártyaadatokat. Főleg nem hónapokig...

En adom...

Nem elérhető csgabi

• PFC Fan
« Reply #706 Dátum: 2013, 05 13, 14:31:52 »

De akkor írnák ki azt, hogy 12 nap. De most beírnak valamit(nem tudom hasukra ütnek) majd mikor letelik megváltoztatják egy pár nappal későbbire. Gondoltam, hogy nem lesz könnyű kapni de, hogy ennyire nehéz azt se. Tényleg nagyon elb*sza így ha HTC, mert ha csak kicsit is tetszene a Samsung már biztos azt vettem volna, de sokak már inkább feladták és megvették azt.  Még az lesz  király hogy, ha küldenek valami pixelhibását és küldheted vissza és várhatsz a cserekészülékre  :(

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #707 Dátum: 2013, 05 13, 14:40:31 »
De akkor írnák ki azt, hogy 12 nap. De most beírnak valamit(nem tudom hasukra ütnek) majd mikor letelik megváltoztatják egy pár nappal későbbire. Gondoltam, hogy nem lesz könnyű kapni de, hogy ennyire nehéz azt se. Tényleg nagyon elb*sza így ha HTC, mert ha csak kicsit is tetszene a Samsung már biztos azt vettem volna, de sokak már inkább feladták és megvették azt.  Még az lesz  censored a, ha küldenek valami pixelhibását és küldheted vissza és várhatsz a cserekészülékre  :(
nézd meg az S4-et élőben és próbáld ki, akkor megérted, hogy akik megvették azt, miért tették. A H1 valóban jobban néz ki kívülről, de tudásban nincs különbség, sőt funkciókban (ne vitatkozzunk, hogy hasznos- vagy sem, kinek mi az) többet is nyújt, így akinek nem a külső az elsődleges szempont, nem dönt rosszul.
Sz*r olvasni itt a szenvedést, ami ekörül forog, miért nem lehetett ezt normálisan megszervezni...a HTC teljes vezetésének le kellene mondania...persze az sem vigasztalna senkit...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Murmucka

« Reply #708 Dátum: 2013, 05 13, 14:43:07 »
De akkor írnák ki azt, hogy 12 nap. De most beírnak valamit(nem tudom hasukra ütnek) majd mikor letelik megváltoztatják egy pár nappal későbbire. Gondoltam, hogy nem lesz könnyű kapni de, hogy ennyire nehéz azt se. Tényleg nagyon elb*sza így ha HTC, mert ha csak kicsit is tetszene a Samsung már biztos azt vettem volna, de sokak már inkább feladták és megvették azt.  Még az lesz  király hogy, ha küldenek valami pixelhibását és küldheted vissza és várhatsz a cserekészülékre  :(
páromnak is ONE-t szerettem volna a galaxy s2 után venni, szombaton megkapta inkább az xperia Z-t, lilában :(
Bár hálistennek nagyon tetszik neki, oda volt a színéért.

Nekem nem kell más telefon, így kénytelen vagyok kitartani, de nem fog visszahang nélkül maradni majd. Csak legyen a kezembe  ;)

Nem elérhető kdevid

« Reply #709 Dátum: 2013, 05 13, 14:45:44 »
páromnak is ONE-t szerettem volna a galaxy s2 után venni, szombaton megkapta inkább az xperia Z-t, lilában :(
Bár hálistennek nagyon tetszik neki, oda volt a színéért.

Nekem nem kell más telefon, így kénytelen vagyok kitartani, de nem fog visszahang nélkül maradni majd. Csak legyen a kezembe  ;)

Szabad idezni expansys levelet?

Amugymeg nekem sem kell SIV...
Nemfogom fikazni, meg semmit, nemkell nekemsem es kesz...

Nem elérhető Murmucka

« Reply #710 Dátum: 2013, 05 13, 14:49:24 »
Szabad idezni expansys levelet?

Amugymeg nekem sem kell SIV...
Nemfogom fikazni, meg semmit, nemkell nekemsem es kesz...
nem! a rendelésemet felfüggesztették miatta, mert nem járultak hozzá a közzétételhez! Újra el kellett fogadnom a feltételeleket, hogy aktiválják a rendelést. Elég ha szóban elmondod, hogy mit írtak, nem szó szerint :) Bocsánatot kértek, és írták hogy szar a rendszer, azért mutat készletet? :D

Nem elérhető csgabi

• PFC Fan
« Reply #711 Dátum: 2013, 05 13, 15:07:04 »
nézd meg az S4-et élőben és próbáld ki, akkor megérted, hogy akik megvették azt, miért tették. A H1 valóban jobban néz ki kívülről, de tudásban nincs különbség, sőt funkciókban (ne vitatkozzunk, hogy hasznos- vagy sem, kinek mi az) többet is nyújt, így akinek nem a külső az elsődleges szempont, nem dönt rosszul.
Sz*r olvasni itt a szenvedést, ami ekörül forog, miért nem lehetett ezt normálisan megszervezni...a HTC teljes vezetésének le kellene mondania...persze az sem vigasztalna senkit...

Kollégámnak SGSIII-sa van. Tudásban szerintem szerintem az se rossz(nekem bőven elég lenne), de nekem a formája az anyaghasználata, nem tetszik. Mindig szeretem az olyan telókat aminek prémium érzése volt. Anno volt Nokia Lunám azt is szeretem aztán volt egy Artém. Az utóbbi években nem vettem magamnak drága telefont. Most szántam el magam rá. Ameddig nem láttam a ONE-t addig SIV-et volt a célpont, de amit megláttam a képek róla beleszeretem elsőre a feketébe. Úgyhogy én inkább szenvedek bosszankodók de akkor is lesz egy fekete HTC-ém. Jó lenne minél előbb, mert most egy samsung gt s5360 szenvedek de már kezdek egyre idegesebb lenni rá, azért nem lenne rossz már ha jönne.  :ima:

Nem elérhető kdevid

« Reply #712 Dátum: 2013, 05 13, 15:43:06 »
nem! a rendelésemet felfüggesztették miatta, mert nem járultak hozzá a közzétételhez! Újra el kellett fogadnom a feltételeleket, hogy aktiválják a rendelést. Elég ha szóban elmondod, hogy mit írtak, nem szó szerint :) Bocsánatot kértek, és írták hogy szar a rendszer, azért mutat készletet? :D

A kovetkezo dolgokra kerulik a valaszt :
 - miert mutat hulyeseget a koveto rendszer (mikor jon)
 - hogy a tokombe kaphatott mas elottem aki kesobb rendelt (bocsi @ATC)
 - miert mutat hulyeseget a privat koveto rendszer statusza (nalam stagnal ezen : Drop-ship possible)

Amit mondtak :

datum : 17/05/2013
sajnaljak, hogy flusztraltak vagyunk, ezt meg is ertik
a gyarto hibaja minden
es hogy erre a nagyszeru keszulekre megeri varni

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #713 Dátum: 2013, 05 13, 15:44:00 »
samsung gt s5360 szenvedek de már kezdek egyre idegesebb lenni rá, azért nem lenne rossz már ha jönne.  :ima:
az után imába fogod foglalni a Peti Csú nevét, ha végre kézbe veszed :D :D :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csgabi

• PFC Fan
« Reply #714 Dátum: 2013, 05 13, 15:50:41 »
az után imába fogod foglalni a Peti Csú nevét, ha végre kézbe veszed :D :D :D

Az biztos :taps: :D :D :D

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #715 Dátum: 2013, 05 13, 16:50:59 »
A mobilaréna fórumába egy érdekes újonc tévedt. Állítása szerint a HTC egyik beszállítójánál dolgozik.

Nem elérhető kdevid

« Reply #716 Dátum: 2013, 05 13, 16:56:04 »
A mobilaréna fórumába egy érdekes újonc tévedt. Állítása szerint a HTC egyik beszállítójánál dolgozik.

NemNemNem, REMELEM kamu...
Ha a HTC eltunik kifog nem recsego, muanyag szar telefonokat gyartani?
hess samsungfanok hess

Decemberben volt egy Note 2 -m, 3* vettem le a hatlapjat, de mintha szuzp****hoz nyúltam volna, harmadszorra visszaraktam, es recsegett ropogott onnantol...

Nem akarom leirni, hogy a Sensationom hanyszor esett le, szonyegre, jarolapra, BETONRA, es meg megsem karcolodott, az uvege meg mindig makulatlan, a sarkain is egy PICIT latszik, hogy esett... A samsung holtudilyet? Vegyek ra hardcase -t, tudom.. DE NEMAKAROK!

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #717 Dátum: 2013, 05 13, 17:18:44 »
Ez még ami érdekes!  :)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: Készülékváró
« Reply #718 Dátum: 2013, 05 13, 17:23:48 »
NemNemNem, REMELEM kamu...
Ha a HTC eltunik kifog nem recsego, muanyag szar telefonokat gyartani?
hess samsungfanok hess
LG :D

Idézet
Nem akarom leirni, hogy a Sensationom hanyszor esett le, szonyegre, jarolapra, BETONRA, es meg megsem karcolodott, az uvege meg mindig makulatlan, a sarkain is egy PICIT latszik, hogy esett... A samsung holtudilyet? Vegyek ra hardcase -t, tudom.. DE NEMAKAROK!

Az en sensationom hatlapja meg recsegett egy honap utan,  elso betonra esesetol romma is tort a gorilla glass.

Szoval valójában a htc is gyart gyenge minőségű telefont,  a desire x is nyekereg ha nyomkodod a hatuljat. Az lg meg gyart jot is,  lasd nexus4.

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről

Nem elérhető kdevid

« Reply #719 Dátum: 2013, 05 13, 17:58:40 »
LG :D

Az en sensationom hatlapja meg recsegett egy honap utan,  elso betonra esesetol romma is tort a gorilla glass.

Szoval valójában a htc is gyart gyenge minőségű telefont,  a desire x is nyekereg ha nyomkodod a hatuljat. Az lg meg gyart jot is,  lasd nexus4.

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről

LG, Samsung olyan gyartok akik mosogepre, mikrora,tuzhelyre vannak specializalodva, nemtom minek gyartanak Tv-t, meg telefont.
Sony, necces, inkabb szorakoztato elektronika.
HTC, ZTE, Huawei ezek telekommunikacios eszkozokbol elnek, amiota az eszemet tudom!
Nokia mint fentebb, N900 zsenialis volt, N9 hataraset, WP8 nemtetszik, a Symbit karvoltvesznihagyni
Apple  :ima: :shock: :warez:
Motorola, szinten telekomm ceg, szemelyszerint nemtetszenek a cuccaik
Blackberry, jocucc, szar marketinggel, BB 9000, 4 eve megvan, soha nem latott szervizt, masfelhetig megy el egy feltoltessel. A celkozonsegnek hibatlan valasztas

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Készülékváró
« Reply #720 Dátum: 2013, 05 13, 19:24:15 »
LG, Samsung olyan gyartok akik mosogepre, mikrora,tuzhelyre vannak specializalodva, nemtom minek gyartanak Tv-t, meg telefont.
HTC, ZTE, Huawei ezek telekommunikacios eszkozokbol elnek, amiota az eszemet tudom!
Nokia mint fentebb, N900 zsenialis volt, N9 hataraset, WP8 nemtetszik, a Symbit karvoltvesznihagyni
Blackberry, jocucc, szar marketinggel, BB 9000, 4 eve megvan, soha nem latott szervizt, masfelhetig megy el egy feltoltessel. A celkozonsegnek hibatlan valasztas
ja, a peugeot meg biciklit gyárt, a google meg keres...
eléggé beszűkült gondolkodás

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #721 Dátum: 2013, 05 13, 19:34:16 »

Jah. A Samsung annyira másra specializálódott, hogy szerintem a mobil részlegén többen dolgoznak, mint a HTC, ZTE, Huawei-nél összesen... A Sony meg annyira inkább szórakoztató elektronika, hogy az a részlege veszteséges. Örül, hogy az Xperiák kihúzzák őket a mocsárból. De a Nokia is maradt volna meg a papír meg gumicsizma gyártásnál, mire fel kezdett telefonokat gyártani, nem?!
 :)

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #722 Dátum: 2013, 05 13, 21:03:53 »

Igazán nem zökkentenélek ki ebből gondolatmenetből, de azért javasolnám, hogy ismerd meg alaposabban ezt az iparágat, néhány érdekesebb ténynek is olvass utána. Pl. ki gyártotta a GridPad-ot  1989-ben annak a cégnek, ahol Jeff Hawkins -a Palm agya és alapítója- dolgozott, stb. Esetleg olvass utána olyan Palm OS vagy Windows CE alapú Samsung telefonoknak is, melyekről fenti kinyilatkoztatásod alapján még talán sosem hallottál.

Ahogy a PC-s, úgy az okostelefonos/tabletes alapozásnál sem titkolhatók a PARC gyökerek, de mellette sok egyéb sem hagyható figyelmen kívül. Szinte szórakoztató, hogy ténylegesen néhány zseniális mérnök, vagy kereskedő valóban a semmiből teremtett milliárdos üzletet. A Szilícium-völgy legendáját persze sokan ismerik, de azért érdemes kiemelni, hogy a távol-keleti és az angol hatás bizony e területen talán még mélyebb is volt, erőteljesebb is volt, mint a klasszikus IBM PC vonal. A Psion az Armstrad,  az ARM/Acorn mellett a Casio, a Sharp, a Matshushita, de még az Olivetti is ott bábáskodott, és az egyik legnagyobb bizony a Samsung volt a kezdetek óta. Már a kezdetek kezdetén követhette, merre halad a technika, a gyártási kapacitásokat pedig már a kezdetekben sem minden esetben biztosította Amerika. S bizony az LG is elég régen követi a Samsungot.

Olyan mosógépgyártók nélkül, mint a fentiek, talán el sem jut sosem oda Cher Wang és Peter Chou, hogy YC Wang papa pénzéből gyárat létesítenek 1997-ben.

Jelen HTC problémák mögött is éppen az állhat, amit fentebb is olvashattál, hogy egy szinten túl nem képes menedzselni, finanszírozni a növekedést pl. a HTC. Hidd el nekem, a valódi okok megértése és feldolgozása sokkal hasznosabb lehet, mint másod vagy harmadszintű kereskedőknél trollkodni, hogy nincs mit megvenni! Vagy ilyen kinyilatkoztatásokat tenni, hogy mióta az eszedet tudod... :p

Egy dolgot szerintem sosem érdemes elfelejteni. Aki ebben az üzletágban manapság nem képes 10-15 milliós sorozatnagyságokban dolgozni/rendelni/szerződni, annak lefelé ágazik. Aki pedig ezer éve érti a dörgést, tudja is finanszírozni a termelését, akár keresztfinanszíroz is, sőt, komoly alaptechnológiákat is birtokol, és gigatonnyányi marketing kerettel be is tudja vinni a globális konzumer-piacra, az előbb-utóbb piacvezető. Ma az ún. Smartphone/Tablet szektorban termelődő profit közel 100%-a két cégé, az egyik a mosógépgyártó.

Persze maradj nyugodtan HTC-fanatikus, hiszen kell a változatosság is, csak a tényeket azért ne nullázd ki teljesen. :)
blog.pdatech.hu

Nem elérhető csgabi

• PFC Fan
« Reply #723 Dátum: 2013, 05 14, 12:19:01 »

Persze maradj nyugodtan HTC-fanatikus, hiszen kell a változatosság is, csak a tényeket azért ne nullázd ki teljesen. :)

Nem tudod véletlenül mikorra ígértek szállítmányokat. Tudom, hogy általában nem teljesülnek de azért csak mondanak valamit, vagy nem? :(

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #724 Dátum: 2013, 05 14, 15:15:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login kapható - ha valakit érdekelne esetleg ;-)