0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Biztos hülye kérdés,de mivel zárom vissza? A CID-et a parancs sorral azt tudom visszaállitani,utána régi RUU -t kell felrakni a CID-nek megfelelőt? Köszönöm a segítséget!
fastboot oem writesecureflag 3
Sziasztok!SD init fail-lal otg y kábel + pendrive esetén mit lehet kezdeni? kicsit értetlenül állok a dolog előtt, a bootloader sd checking és a gift file kereséssel kezd, ehhez képest a simlock nem látja az sd-t...
Ellenőrizted hogy nem e hibásak a letöltött firmware csomagok (MD5)?
1. RUU2. You are not allowed to view links. Register or Login3. S-On:Kód: You are not allowed to view links. Register or Loginfastboot oem writesecureflag 3
Amit most van fent RUU-azt rakjam rá megint? Vagy elég cid-et vissza írni, bootloader lock.és S-on...Köszi a segítséget
Ha teljesen gyári a rendszered, akkor természetesen nem kell a RUU.
Eredetileg CID__622 volt most meg CID__032 ennyi a különbség tehát CID-et átírom eredetire és bootloader lock,utána s-on ..és kész...ha jól gondolom...
Jól. Bootloader felső sorában Official van, ugye?
You are not allowed to view links. Register or LoginMajd a rommerek folytatják
Sziasztok!!!Feltettem ViperOne 8.0-át (végre) viszont egy olyan apró pici hibába ütköztem, hogy az autómatikus fényerőre nem reagál.... mi lehet a gond?
Sajna a csengő hangerő sem olyan mint kéne, zseb módról nem is beszélve, hívás közben ki kapcsol a kijelző ha nincs a fülnél.Vannak itt bugok rendesen, volt olyan is hogy eltűnt a google fiokom, névjegyekkel együtt.
Most csinálnám"vissza" a telefont..még egy kérdés felmerült,a MID-számot is vissza kell írni az eredetire? Illetve ha visszaírom a jelenlegi rendszer normálisan fut majd tovább? Köszönöm a segítséget!
A MID-t ellenőrzik a szervizben, A Tied PN0714000 volt, ezt megváltoztattad, tehát vissza kell írni azt is. Továbbá kellene hozzá való szoftver is (pl.:nandroid backup). Gondolom az eu-s RUU-t raktad fel, abban a szoftververzió x.xx.401.x. Neked a CID-d alapján valami ilyesmi kellene: x.xx.708.x. Ezerknek mind stimmelnie kell, mert különben fújhatod a garanciádat.
Ájjjájáj... van egy ilyenem: OTA_M7_UL_JB43_SENSE55_MR_hTC_Asia_HK_3.63.708.3-2.24.708.4_release_339322l8015akovncw94nh.zip ezzel meg tudom oldani? Pontosan minek kéne benne lennie zip.-be...?
Gondolom, ez egy exe...Miután s-off vagy, menni fog.Állítsd vissza a MID-t, CID-t, futtasd a RUU-t. Utána frissíthetsz OTA-val, amíg naprakész nem lesz a rendszer.
Hogy exe,azt honnan tudom...? a Guru-s az exe,viszont nem 708 hanem 707... az nem jó nekem?