Sziasztok!
Pár informális kérdésem lenne.
- a függetlenítés melyik része a sok-sok leírásnak? 1.57-es kélszülékre raktam fel főzött romot, tehát s-off van, de, h független lett-e a készülék azt nem tudom. Sajna ajándékba lesz és nincs fölös sim kártyám így nem tudom ellenőrizni
- van egy tampered feliratom, amit nem sikerült leszednem (sok sok olvasás után élek a gyanúperrel, h downgrade kéne) a kérdés, h ennek van-e bármilyen következménye a használatot illetően, vagy csak egy infó csík és letojhatom?
- tudja-e vki, h a 8-as viperben hova tűnt a screenshoot hang kikapcsolása funkció? ott, ahol emlékeim szerint a 7-ben volt, most nem találom a tweaks-ben, és 2x-i átnyálazás után se lelem,bár mindig átsiklok vmi felett
- az android, vagy a sense őrült jó fejlesztése, hogy verzióról verzióra herélik ki a keyboard-ot? előbb az auto kiegészítés utáni auto szóközt erőltetik bele, most meg ha vmit autojavít és visszatörlök, nem állítja vissza amit árírt, és rákattra sem dobja fel az előző verziót (amit írtam! pff..).. komolyan megőrülök, h minden egyes új verzió után egyre használhatatlanabb az input..
- tudja vki mikor jöhet a sense7? nincs időm xda-zni, hátha vki olvasott vmit