0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csak cache meg dalvik cache, illetve az aroma installer által csinált wipe.... Másik: frissítettwm a firmwaret, de most a HTC logonál bekapcskor lent középen egy nyitott lakatocska van, ami gondolom a nyitott bootloaderre utal..... azt hogyan lehet elradírozni?
ja nem az, bekapcsoláskor újraindítás után az első HTC feliratnál
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
...
Szia nteeb,Picit tudnál segíteni? A visszaállítás nem úgy megy ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. El is akadtam most vele.hboot1.44 flash elsőre is successful lett majd ez következett:v:mini-sdk>fastboot reboot-bootloaderrebooting into bootloader...FAILED (status read failed (Unknown error))finished. total time: 5.542sv:mini-sdk>fastboot devicesXXXXXXXXXXXX fastbootv:mini-sdk>fastboot boot CWM.imgdownloading 'boot.img'...OKAY [ 1.120s]booting...OKAY [ -0.000s]finished. total time: 1.120sv:mini-sdk>adb push Guru_Bootloader_Reset_1.0.zip /data/media/error: device not foundEzért a TWRP mtp-jével tettem az SD-re a guru-t, CWM-ben elindítottam a zip-et de már elég rég a 0%-on "installál", csík mozog. Meddig várjak vele? Azért lehet baja mert nekem nem volt tampered de becsekkoltam a Remove TAMPERED-et?
Az nem okozhat gondot, ha a remove tampered opció be volt kapcsolva. Indítsd újra (Power +hangerő le) bootloader módban, onnan vissza recoverybe és telepítsd újra a zipet!
openrecovery-twrp-2.8.5.0-m7-t bootoltam be és innen csont nélkül lefutott a guru. Most fut a RUU.
Első indításkor a beállításnál azt írta ki pirossal, hogy ez egy teszt készülék ezért az adatgyűjtés nem kapcsolható ki, ez normális az 1.28-as ROM-nál? ha leOTÁ-zom akkor már nem lesz teszt?Márcsak az S-ON van vissza, csak biztosra akarok menni.
Bootloaderben minden rendben (Tampered nem jött vissza?) ?
Rendben: locked, s-off és 1.44, tampered nincs.
Akkor az s-off miatt lehet.
Na ugynéz ki, hogy megszabadultam a G2-től. Cserébe egy kis egyeztetéssel vettem egy zsir új one m7-et ami 801n tipus. Semmi bajom az LG-vel csak annyi, hogy igazából nem egy érték álló telefon. A szervizes haveromnak mondtam is, hogy verd bele a f.......t ebbe a vasba. Megszabadulni nem volt egyszerü tőle. Ennyi idő alatt már két htc-t is eledtam. A lényeg, hogy most megint csak HTC-vel nyomulok.
Na mi van, senki nem használ már gyári romot? Ma kezdtek frissülni a kelet eu-s régió készülékei 5.0.2-re!