2025, 01 08, 06:54:08

Szerző Téma: HTC One - Általános beszélgetés  (Megtekintve 351861 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4375 Dátum: 2015, 01 16, 16:25:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
S-On Rosszul irtam.
:D

Tapatalk-kal küldve az én HTC One_M8-el

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #4376 Dátum: 2015, 01 16, 16:48:20 »
Legalább már van valami hír. :)

már 3 napos, de ide is linkelem :

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #4377 Dátum: 2015, 01 16, 16:54:00 »
:D

3_23_1540_1_STOCK_TWEAKED_DEODEXED_T6_SENSE_6.zip Ez igy mehet ugye recovery-ből?
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4378 Dátum: 2015, 01 16, 19:05:49 »
3_23_1540_1_STOCK_TWEAKED_DEODEXED_T6_SENSE_6.zip Ez igy mehet ugye recovery-ből?
Mi a mainvered? Az 1540 a dev. edition-ra utal. Ahhoz azért illene egy firmware is.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4379 Dátum: 2015, 01 16, 19:18:20 »
már 3 napos, de ide is linkelem :

Az már nem rossz, elvileg az utolsó fázis az OTA előtt. Azt persze nem tudjuk, hogy ez meddig tart...
M8-nál a frissítés a developer edition-ra-egyelőre csak arra! -már elkezdődött (meg is jelentek az ezen alapuló első custom romok). Kb. még egy hét az Eu-s wwe OTA.

Nem elérhető ficus10

• PDA ROM: Insertcoin
Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4380 Dátum: 2015, 01 16, 21:32:32 »
Van valakinek működő Call Recorder Full 1.6.5 programja?

Van.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #4381 Dátum: 2015, 01 16, 22:00:15 »
Mi a mainvered? Az 1540 a dev. edition-ra utal. Ahhoz azért illene egy firmware is.

Hát most ez van fent 3.15.1540.1 mer a vas azsiai. Csak bootloadert nyitottam. Az S-OFF hos kell
a sunsine. Szerintem a mainver még az eredeti 3.20.708
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető nervy

« Reply #4382 Dátum: 2015, 01 17, 10:07:53 »
Az már nem rossz, elvileg az utolsó fázis az OTA előtt. Azt persze nem tudjuk, hogy ez meddig tart...
M8-nál a frissítés a developer edition-ra-egyelőre csak arra! -már elkezdődött (meg is jelentek az ezen alapuló első custom romok). Kb. még egy hét az Eu-s wwe OTA.

llabfooter mai nappal kidob egy lolli+sense6 romot, érdemes figyelni xda-n a maximus topicot  :D

Nem elérhető ficus10

• PDA ROM: Insertcoin
« Reply #4383 Dátum: 2015, 01 17, 13:22:54 »
Köszi! Megnézzük...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4384 Dátum: 2015, 01 18, 09:54:45 »
Íme :

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4385 Dátum: 2015, 01 18, 10:04:25 »
llabfooter mai nappal kidob egy lolli+sense6 romot, érdemes figyelni xda-n a maximus topicot  :D

Nekem már fenn van. ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4386 Dátum: 2015, 01 18, 11:01:23 »

Nekem már fenn van. ;)

Két HTC-t használsz?  :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4387 Dátum: 2015, 01 18, 11:51:34 »
Két HTC-t használsz?  :)

:oops: Össze kevertem a fórumokat. :oops:
M8-on van fenn a MaximusHD  10.0.0, ami már 4.16.401.9 bázisra épült!

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
« Reply #4388 Dátum: 2015, 01 18, 12:10:28 »
itt kár, hogy már le van sz*rva a romok,kernelek topic.... :(

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4389 Dátum: 2015, 01 18, 12:15:52 »

Miért lenne? :shock:
Nem kapsz választ a kérdéseidre?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4390 Dátum: 2015, 01 18, 13:16:11 »
:oops: Össze kevertem a fórumokat. :oops:
M8-on van fenn a MaximusHD  10.0.0, ami már 4.16.401.9 bázisra épült!
Gondoltam... ;)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #4391 Dátum: 2015, 01 18, 13:38:03 »
Miert lenne? Itt vagyunk ugyanugy. Az M7 ket eves vas. A tamogatottsaga is lassacskan megszunik. Meg fogja kapni a lollipopot aztan joekszakat. A szakacsok amint kijon egy uj vas azonnal arra kezdenek el fejleszteni es az elozzo evi flagdhip hatterbe szorul.

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #4392 Dátum: 2015, 01 19, 08:29:08 »
Miert lenne? Itt vagyunk ugyanugy. Az M7 ket eves vas. A tamogatottsaga is lassacskan megszunik. Meg fogja kapni a lollipopot aztan joekszakat. A szakacsok amint kijon egy uj vas azonnal arra kezdenek el fejleszteni es az elozzo evi flagdhip hatterbe szorul.

hát igen, ez azért szomorú, figyelembe véve h nem mindenki veszi vadiújan, hanem sokan akkor amikor már egy éves és megvanaz új zászlóshajó..
az, h a cég negy ívben tesz rá egy dolog, de amíg a szakácsok a támogatásokból dolgoznak addig talán illene..

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4393 Dátum: 2015, 01 19, 09:19:46 »

hát igen, ez azért szomorú, figyelembe véve h nem mindenki veszi vadiújan, hanem sokan akkor amikor már egy éves és megvanaz új zászlóshajó..
az, h a cég negy ívben tesz rá egy dolog, de amíg a szakácsok a támogatásokból dolgoznak addig talán illene..

Ez nem így van!
Az M7 már lassan 2-éves készülék és mégis a mai napig megkapott minden jelentős frissítést.
Pár nap múlva megjön rá a hivatalos  lollipop (főzöttbe már van is rá).
A Google készülékeken kívül melyik cég támogatja ilyen mértékben a két éves csúcskészülékét?

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #4394 Dátum: 2015, 01 19, 09:49:14 »
Ez nem így van!
Az M7 már lassan 2-éves készülék és mégis a mai napig megkapott minden jelentős frissítést.
Pár nap múlva megjön rá a hivatalos  lollipop (főzöttbe már van is rá).
A Google készülékeken kívül melyik cég támogatja ilyen mértékben a két éves csúcskészülékét?

elbeszélünk egymás mellett :)
nem azt írtam h a htc konkrétan tesz az m7-re, hanem általánosságban összehasonlítottam, h ha a cég tesz rá az egy dolog (megmagyarázható, könnyebben elfogadható stb),de azon közösség tagjai akik célirányosan az adott felhasználóktól, az adott romokért csengetnek, az már egy másik kategória :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4395 Dátum: 2015, 01 19, 16:02:38 »

...,de azon közösség tagjai akik célirányosan az adott felhasználóktól, az adott romokért csengetnek, az már egy másik kategória :)
Ezt nem nagyon értem... :hmm:
Ki csenget és milyen romokért?! :o

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #4396 Dátum: 2015, 01 19, 16:44:00 »
Ezt nem nagyon értem... :hmm:
Ki csenget és milyen romokért?! :o

Akik a Donate gombra kattinva "jótékonykodnak". Nemigen láttam még olyan romot ahol ne lett volna kinn, a legtöbb helyenmég a top adakozók is fel vannak tüntetve :)

Hogy a Viper rom adakozz vagy orrodba toljuk h adakozhatnál minden egyes konfig előtt politikáját ne is említsem :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4397 Dátum: 2015, 01 19, 17:03:08 »

Akik a Donate gombra kattinva "jótékonykodnak". Nemigen láttam még olyan romot ahol ne lett volna kinn, a legtöbb helyenmég a top adakozók is fel vannak tüntetve :)

Hogy a Viper rom adakozz vagy orrodba toljuk h adakozhatnál minden egyes konfig előtt politikáját ne is említsem :)
1.nem pénzért teszik, még akkor sem, ha a támogatást nem bánják
2.nem ez a hivatásuk (fizetést sem kapnak érte), csak a hobbijuk, a szabadidejüket áldozzák erre. Volt, akinek a magánélete ment rá, hát abbahagyta (ld.LeeDroid, de a Viper frontembere, Jan is kiszállt egy időre, szintén emiatt)
3.ahhoz képest viszont nagyon is profik: a neten tartva csupán a kapcsolatot képesek többen ugyanazon célért összehangoltan dolgozni.Mindezt úgy, hogy a rom akkor is működik, ha egyetlen centet sem fizetsz érte.
4.rajtad áll, hogy találj egy olyan romot, ahol nem ösztönöznek ennyire határozottan a donációra, nem kényszerít rá senki, hogy Vipert használj. Ha mégis ezt teszed és nem akarsz "adakozni", akkor várd már meg azt a 3 másodpercet a Tweaks menüben, ennyi áldozat talán belefér ennyi munkába...

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #4398 Dátum: 2015, 01 19, 17:35:34 »

1.nem pénzért teszik, még akkor sem, ha a támogatást nem bánják
2.nem ez a hivatásuk (fizetést sem kapnak érte), csak a hobbijuk, a szabadidejüket áldozzák erre. Volt, akinek a magánélete ment rá, hát abbahagyta (ld.LeeDroid, de a Viper frontembere, Jan is kiszállt egy időre, szintén emiatt)
3.ahhoz képest viszont nagyon is profik: a neten tartva csupán a kapcsolatot képesek többen ugyanazon célért összehangoltan dolgozni.Mindezt úgy, hogy a rom akkor is működik, ha egyetlen centet sem fizetsz érte.
4.rajtad áll, hogy találj egy olyan romot, ahol nem ösztönöznek ennyire határozottan a donációra, nem kényszerít rá senki, hogy Vipert használj. Ha mégis ezt teszed és nem akarsz "adakozni", akkor várd már meg azt a 3 másodpercet a Tweaks menüben, ennyi áldozat talán belefér ennyi munkába...
van egy olyan érzésem meg kell tanulnom fogalmazni, mert 1 mondatot ketten kétféleképpen értetek, de nem úgy ahogy én gondoltam :D
a fentiekre nem reagálnék,mert ugyanez a véleményem nekem is, bár azt azért megjegyezném, a régi romoknál kikapcsolták a 3mp-es popupot mert rájöttek h korntraproduktív

ha visszaolvasol onnan indult ki az egész, h erre reagáltam:
Idézet
Az M7 ket eves vas. A tamogatottsaga is lassacskan megszunik. Meg fogja kapni a lollipopot aztan joekszakat. A szakacsok amint kijon egy uj vas azonnal arra kezdenek el fejleszteni es az elozzo evi flagdhip hatterbe szorul.
és csak annyit, h - akkor kicsit részletesebben kifejtve -  2 éves periódus mind a gyártóktól mind a xda-s srácoktól kissé sovány, egyrészt azért mert - és most akkor a gyártóról beszélek - bár megértem h évente kell a piacra újdonság,különben a nagyok kiszorítják a kicsit, a média lehúzza a vállalatot, a részvények esnek, és jönnek a veszteséges nyegyedévek, mert az egész piac pl nem a támogatási és kiegészítőszektorra (vagy bármire) épült fel hanem az évenkénti modellfrissítésre, de ezt kb az emberek 90%-a pont le...ja mert nem 1 évre vesz telefont..
az xda-s vonalra meg annyit, hogy még ha szabadidőmből is áldozok rá - és nem egy dolgot tettem és teszek én is így - akkor is él valahol az, hogy ha kirakom valahova a donate gombot azért vállalok is vmit.. ha egy dolgot lezárok, és nem viszem tovább, leszedem a donate gombot. ha úgy érzem vmi meghaladja az erőmet és nem fogom tudni végigvinni,ki se rakom.
és még egyszer: ez nem ellenük szól, hanem a helyeztnek.
amíg a mobilok fejlődtek addig megértettem hogy évente kellett az erősebb vas miatt az új modell... na de az elmúlt két évben ki tudott nagyot robbantani és mivel? mi az amit egy m7 nem tud (pláne szoftveres frissítés után) amit egy majdani m9 majd nem? úgy értem mit tud ami megér 180e ft-ot?

egyelőre nem látom azt a hype-ot a htc-nél amit az apple-nél,hogy egy új csúcsmodell esetében a tulajok döntő hányada lecseréli a készüléket.. és innentől azt sem feltétlenül tartom indokoltnak, hogy az xda-n is kukázzák a projektet, csak azért mert 2 éves.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4399 Dátum: 2015, 01 19, 21:52:41 »
van egy olyan érzésem meg kell tanulnom fogalmazni, mert 1 mondatot ketten kétféleképpen értetek, de nem úgy ahogy én gondoltam :D
a fentiekre nem reagálnék,mert ugyanez a véleményem nekem is, bár azt azért megjegyezném, a régi romoknál kikapcsolták a 3mp-es popupot mert rájöttek h korntraproduktív

ha visszaolvasol onnan indult ki az egész, h erre reagáltam:és csak annyit, h - akkor kicsit részletesebben kifejtve -  2 éves periódus mind a gyártóktól mind a xda-s srácoktól kissé sovány, egyrészt azért mert - és most akkor a gyártóról beszélek - bár megértem h évente kell a piacra újdonság,különben a nagyok kiszorítják a kicsit, a média lehúzza a vállalatot, a részvények esnek, és jönnek a veszteséges nyegyedévek, mert az egész piac pl nem a támogatási és kiegészítőszektorra (vagy bármire) épült fel hanem az évenkénti modellfrissítésre, de ezt kb az emberek 90%-a pont le...ja mert nem 1 évre vesz telefont..
az xda-s vonalra meg annyit, hogy még ha szabadidőmből is áldozok rá - és nem egy dolgot tettem és teszek én is így - akkor is él valahol az, hogy ha kirakom valahova a donate gombot azért vállalok is vmit.. ha egy dolgot lezárok, és nem viszem tovább, leszedem a donate gombot. ha úgy érzem vmi meghaladja az erőmet és nem fogom tudni végigvinni,ki se rakom.
és még egyszer: ez nem ellenük szól, hanem a helyeztnek.
amíg a mobilok fejlődtek addig megértettem hogy évente kellett az erősebb vas miatt az új modell... na de az elmúlt két évben ki tudott nagyot robbantani és mivel? mi az amit egy m7 nem tud (pláne szoftveres frissítés után) amit egy majdani m9 majd nem? úgy értem mit tud ami megér 180e ft-ot?

egyelőre nem látom azt a hype-ot a htc-nél amit az apple-nél,hogy egy új csúcsmodell esetében a tulajok döntő hányada lecseréli a készüléket.. és innentől azt sem feltétlenül tartom indokoltnak, hogy az xda-n is kukázzák a projektet, csak azért mert 2 éves.
A Donate gomb nyilván sokaknak bántja a szemét...de azért azt sem kell elfelejteni, hogy a romok letöltésének és használatának ez nem feltétele. Önkéntes adomány (aminek a mértéke is szabadon választott) azoknak, akik szabadidőt/energiát/párkapcsolatot nem kímélve készítenek valamit, amit megelégedéssel használok. Utólagos, opcionális elismerés egy elkészült szellemi termékért,nem pedig egy későbbi szolgáltatás (évekig tartó up to date support) megvásárlása. Sokkal kevésbé utálatos, mint a Play-en megvásárolható milliónyi app, amiért kifizeted a meghatározott, nagyon is nem önkéntesen vállalt árat és amit a fejlesztő ugyanígy mellőzhet a támogatottsággal egy idő után.(A mindössze 15 perces visszatérítési időről nem is beszélve...)

Az, hogy az elmúlt két évben milyen mértékben fejlődött ez az iparág nem nekem kell eldönteni (full hd, 2k kijelzők, brutál processzorok, asztali gépekre jellemző RAM,64 bit, egyre jobb kamerák, egyre több szenzor, funkció...), mindenki mást tart fontosnak, vagy jelentéktelennek.
Abban egyetértek, hogy az M7 és az M8 között érdemi különbség nincs, az M9 lehet, hogy más lesz. Az is igaz, hogy minek kell évente telefont cserélni, ha a régi is jó. Irracionális.Mint mi is itt mindannyian... ;D
Az Apple-féle hype-ot hagyjuk, mindannyian tudjuk, hogy az már régen nem a műszaki tartalomnak szól...