Sziasztok!
Úgy gondolom,hogy egy nagyon hasznos dolog amit tegnap tapasztaltam, a HTC M8 Magyarítás ügyében ezért megosztom veletek!
Nos: van egy HTC M8 telefonom ami nem beszélt Magyarul, ezért megnéztem a netet, hogy mit is lehet tenni.
Sokan leírták, hogy hogyan lehet Magyarítani a készüléket, de aki nem egy PC guru annak bizony még a leírás alapján sem egyszerű a Magyarítás menete.
Én ezért rengeteget telefonáltam, hogy hol és mennyiért vállalják a Magyarítást.
Sajnos az esetek 99%-ban elhajtottak, mert "még nem tudjuk Magyarítani", vagy. hozd el és kb 2-3 nap alatt megnézzük, hogy mit tudunk kezdeni a telefonnal".
Én úgy voltam vele, hogy egy 150000 Huf-os telefont vagy biztosan megtudják csinálni, vagy nem, tehát abba nem akartam belemenni, hogy napokig otthagyom valahol a telefont, aztán lesz ami lesz!
Már, már elkeseredtem, amikor is eljutottam a FORTUNA GSM - PÓLUS Centerben lévő telefonszámához, amit felhívtam és ott egyből azt mondta egy srác, hogy OK, hozd el a telefont és 2 órán belül megcsináljuk a Magyarítást.
Az ára pedig 3500 Huf volt, ami úgy gondolom, hogy egy kifejezetten jó ár annak akinek van egy ilyen drága telefonja.
Nos........elvittem a PÓLUS Centerben lévő FORTUNK GSM-be délután 15:20-h-kor ahol egy srácnak leadtam a telefont.
Mondtam, hogy én voltam aki beszéltem vele a délelőtt folyamán a Magyarításról!
Nem kérdezett semmit, illetve csak annyit mondott, hogy jöjjek vissza 2 óra múlva és kész lesz a telefon!
Visszamentem 17.40-h-kor és lássatok csodát a telefon kész volt!
Nem kezdték el mondani, hogy "még nincs itt..még nem jött vissza a telefon", hanem a kezebe adták és ennyi!
Tökéletesen "beszél Magyarul" a telefon, így igazán boldog vagyok!
Ja.és ami fontos: semmi nem veszett el a telefonról, tehát nem kellett hozzá HARD RESET!
Úgy gondolom, hogy a tudatlanoknak (mint amilyen én is vagyok) azoknak inkább ez a megoldás, mint a mókolás!
Remélem segítettem azoknak, akik a neten keresgélnek magyarítás ügyben!
Üdv!
Tamás