Üdvözlök mindenkit!
Most lettem birtokosa egy új HTC One M7-nek, mert a HTC One X-em rég szervizben volt és nem tudták megjavítani. Köszönet HTC Magyarország! Eddig minden szép és jó, DE az egyik gyári frissítés (5.11.401.10) nem ment fel a készülékre. Konkrétan letöltötte mind a 600 valamennyi megát, majd újraindult és elkezdte feltelepíteni. Ment is egy ideig, de valahol a harmadánál megjelent egy piros háromszög benne egy felkiáltójellel, majd kis idő elteltével újraindult. Azóta gyakorlatilag használhatatlan a készülék, mert sem google fiókba nem tudok bejelentkezni (gmail, play, névjegyek, stb), sem sms funciót nem találok és még pl kamera sincs rajta. Vagyis van egy nagy tepsim, amivel tudok telefonálni. Már többször újrapróbáltam a frissítést, minden alkalommal a korábban leírtak szerint zajlik. Rendszer visszaállításra sem történik változás. Mivel most kaptam és két év gari van rá, így nem szeretném rootolni, jó nekem a gyári (tudom ez itt nem "divat").
Tudna valaki segíteni? Nagyon örülnék, ha nem kellene megint beadni a HTC-nek, hogy üljenek rajta egy hónapot. Válaszokat előre is köszönöm!!