2025, 01 10, 00:17:37

Szerző Téma: HTC One - Általános beszélgetés  (Megtekintve 351988 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető BIT_

• Nem: Férfi
  • FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4225 Dátum: 2014, 08 30, 17:59:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na, felraktam a Viper 7-et. Szuper minden, de nem megy a navi. Nem talál holdat.
Másnál is van ilyen?
Megoldás?
Köszi :)

Tapatalk-kal küldve az én HTC One-el
Megoldva. Harmadszorra újra rakva a kernelt, jó lett. :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #4226 Dátum: 2014, 08 30, 18:05:33 »
Sziasztok!

Kernert szeretnék frissíteni aztán rá tenni a HTC-mre az új Venomot.... Megtudjátok mondani, hogy melyiket érdemes feltenni? Most ez van: 3.4.10-g7fe1bad root@abm012#1 SMPPREEMPT
ElementalX. Semmi kétség! :)

Tapatalked from my HTC One M8

Nem elérhető TibiAPék

• PFC Fan
  • PDA: HTC One M7 Dual
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4227 Dátum: 2014, 08 31, 00:28:11 »
A legegyszerűbb megoldás az, ha nyitod a bootloadert, flashelsz egy custom recovery-t és abból ezt a romot: HTC ONE DUAL SIM – MAXIMUSHD.
Ha a rom felment, szintén recoveryből tedd fel a call_recording_maximusrom_dualsim_jmvs.zip-et és már meg is van az, amit akartál.
A telepítendő recovery.img: TWRP 2.7.0.0 for HTC One 802w (M7C_DUG), letölthető You are not allowed to view links. Register or Login

Vannak egyéb lehetőségek is, de talán ez a legegyszerűbb.

Hálás köszönet  :ok:

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #4228 Dátum: 2014, 08 31, 12:30:52 »
Na, tuti az usb a rossz. Másik gépen is ugyan ezt csinálja. Aaaaaaaaaaaa. Örülök nagyon. Mindegy, fiúknak jó lesz. Ők nem romolnak :)

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #4229 Dátum: 2014, 09 03, 21:05:21 »
Sziasztok!

Vissza is kaptam a HTC-m, 10 nap, elég korrekt.
Kérdésem S-off van 1.57-es hboot-ra?

Köszi!
Next
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4230 Dátum: 2014, 09 04, 07:46:00 »
Sziasztok!

Vissza is kaptam a HTC-m, 10 nap, elég korrekt.
Kérdésem S-off van 1.57-es hboot-ra?

Köszi!
Next
Van.
1. Ha nem akarod hivatalosan nyitni a készüléket és nem gond, hogy fizetni kell érte, akkor You are not allowed to view links. Register or Login. Ezzel minden megvan: unlock, root, S-OFF
2. Htcdev.com unlock után felteszed a legújabb You are not allowed to view links. Register or Login-t, rootolod az M7-et. Innen van két lehetőség, állítólag mindkettő működik:
-maradsz gyári romon és felteszed az You are not allowed to view links. Register or Login kernelt, majd futtatod a You are not allowed to view links. Register or Login.
-ha ez nem működne, akkor flasheled fullwipe-ot követően a You are not allowed to view links. Register or Login romot gapps nélkül. Ha megvan, állítsd be a wifi-t, ellenőrizd, hogy működik-e a pc-vel az adb-kapcsolat és aztán mehet a Firewater. Erről bővebben az You are not allowed to view links. Register or Login-n olvashatsz.

Nem elérhető Dokiropi

• PDA: HTC One
  • PDA ROM: S-Off - InsertCoin 3.0.6
« Reply #4231 Dátum: 2014, 09 06, 20:29:53 »
Sziasztok!

Ideiglenesen szeretném visszaállítani a gyári rendszert. Nandroidom elveszett. Maradt a RUU. Kérdés, hogy szükséges bootloadert módosítani vagy az 1.57-re akármelyik WWE RUU rátehető?

Előre is köszi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4232 Dátum: 2014, 09 07, 10:25:13 »
Sziasztok!

Ideiglenesen szeretném visszaállítani a gyári rendszert. Nandroidom elveszett. Maradt a RUU. Kérdés, hogy szükséges bootloadert módosítani vagy az 1.57-re akármelyik WWE RUU rátehető?

Előre is köszi
Mi a célod?
SuperCID-del (s-off) felmegy simán a wwe RUU, de a Tampered felirat ott fog maradni. Lehet, hogy a bootloadert előtte zárni kell...

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4233 Dátum: 2014, 09 07, 11:48:37 »
Mi a célod?
SuperCID-del (s-off) felmegy simán a wwe RUU, de a Tampered felirat ott fog maradni. Lehet, hogy a bootloadert előtte zárni kell...

Ha van S-OFF akkor super cid és 1.44 és hboot. Onnan pedig már van jó leírás. Igaz én is megszenvedtem vele de sikerült. Szerintem a legjobb ha van az eredeti cidednek megfelelő RUU. Ha az fönt van és már minden vissza van zárva csak az s-off marad akkor celegyenesben vagy.

Tapatalk-kal küldve az én Find 7-emről

Nem elérhető Dokiropi

Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4234 Dátum: 2014, 09 07, 13:51:11 »
Mi a célod?

Csak ideiglenesen feltenném a gyári ROM-ot hátha jóváírák Dropbox hozzáférést. Utána vissza valamilyen főzelékre. Sajnos a 4.19.401.9-es RUU bezárja magát mielőtt egyáltalán elindulna, így megpróbálom az 1.28-al.

Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Dokiropi

Re: Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4235 Dátum: 2014, 09 07, 13:52:49 »
Ha van S-OFF akkor super cid és 1.44 és hboot. Onnan pedig már van jó leírás. Igaz én is megszenvedtem vele de sikerült. Szerintem a legjobb ha van az eredeti cidednek megfelelő RUU. Ha az fönt van és már minden vissza van zárva csak az s-off marad akkor celegyenesben vagy.

Igen, ezt már egyszer végigcsináltam a leírás alapján, nekem akkor minden flottul ment, csak most nincs lehetőségem win7-et használni.
Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4236 Dátum: 2014, 09 07, 13:56:17 »
Csak ideiglenesen feltenném a gyári ROM-ot hátha jóváírák Dropbox hozzáférést. Utána vissza valamilyen főzelékre. Sajnos a 4.19.401.9-es RUU bezárja magát mielőtt egyáltalán elindulna, így megpróbálom az 1.28-al.

Köszönöm a segítséget!
Dropboxhoz elég ha vissza zárod a bootloadert, és egy gyári recovery!

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #4237 Dátum: 2014, 09 07, 16:50:12 »
Van.
1. Ha nem akarod hivatalosan nyitni a készüléket és nem gond, hogy fizetni kell érte, akkor You are not allowed to view links. Register or Login. Ezzel minden megvan: unlock, root, S-OFF
2. Htcdev.com unlock után felteszed a legújabb You are not allowed to view links. Register or Login-t, rootolod az M7-et. Innen van két lehetőség, állítólag mindkettő működik:
-maradsz gyári romon és felteszed az You are not allowed to view links. Register or Login kernelt, majd futtatod a You are not allowed to view links. Register or Login.
-ha ez nem működne, akkor flasheled fullwipe-ot követően a You are not allowed to view links. Register or Login romot gapps nélkül. Ha megvan, állítsd be a wifi-t, ellenőrizd, hogy működik-e a pc-vel az adb-kapcsolat és aztán mehet a Firewater. Erről bővebben az You are not allowed to view links. Register or Login-n olvashatsz.
Köszi!
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #4238 Dátum: 2014, 09 07, 17:18:48 »
Igen, ezt már egyszer végigcsináltam a leírás alapján, nekem akkor minden flottul ment, csak most nincs lehetőségem win7-et használni.
Köszönöm a segítséget!
Én is win 8.1 el csináltam végig

Nem elérhető Dokiropi

« Reply #4239 Dátum: 2014, 09 08, 15:35:40 »
Én is win 8.1 el csináltam végig

Hát én most szívásba kerültem. Feltettem a gyári recorveryt, zártam a bootloadert, majd én barom nyomtam egy factory resetet bootloaderből, arra nem számítva, hogy a InsertCoin Rom így eléggé lecsupaszítva érkezik meg.

Most minden megy csak nincs gapps, meg egyéb huncutságok.

Ezután nyitottam, és feltettem az 1.44 hboot-ot elvesztve a win8.1-el a kapcsolatot, viszont most már win7 alatt is azt a hibát kapom, hogy FAILED (status read failed (Too many links)). Fastboot device még van válasz, getvar all csk
ak egy része jön meg. Flash recovery pedig csak álom.

Így állok most. Még nem félek, mert hboot van, meg a telefon is megy, de azért hiányoznka az okos funkciók :D

Ötlet valakinek?

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #4240 Dátum: 2014, 09 08, 19:33:11 »
Sziasztok!
Vissza kell állítanom a telefont full gyárira szerviz miatt. Valamiért nem érzékel a képernyő teteje kb 1cm szélesen. Pedig nem lett elejtve, törve, stb.
A gond az, hogy követve a gyik leírást, mikor fastboot parancsból bootolok cwm recoverybe, belép recoverybe, és mikor másolnám a guru bootlooder.zip-et, akkor a parancssornál device not found hibát kapok. Pedig elvileg minden driver fent fan, a legfrissebb htc sync managerrel együtt. Eszközkezelőben mikor a parancssorból bootolt cwm recoveryben vagyok, akkor sárga felkiáltójellel One látható.
Valaki tudna segíteni?

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #4241 Dátum: 2014, 09 08, 21:33:20 »
Sziasztok!

Karcokat eltüntetni kijelzőről lehet vhogy, vagy felejtős?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4242 Dátum: 2014, 09 09, 07:50:11 »
Sziasztok!
Vissza kell állítanom a telefont full gyárira szerviz miatt. Valamiért nem érzékel a képernyő teteje kb 1cm szélesen. Pedig nem lett elejtve, törve, stb.
A gond az, hogy követve a gyik leírást, mikor fastboot parancsból bootolok cwm recoverybe, belép recoverybe, és mikor másolnám a guru bootlooder.zip-et, akkor a parancssornál device not found hibát kapok. Pedig elvileg minden driver fent fan, a legfrissebb htc sync managerrel együtt. Eszközkezelőben mikor a parancssorból bootolt cwm recoveryben vagyok, akkor sárga felkiáltójellel One látható.
Valaki tudna segíteni?
Win 8/8.1?
Azzal nem ment nekem sem a hboot downgrade után. Ezért írtam, hogy 1.44-es hboot mellett inkább win7-en próbálkozzunk.
Volt, akinek nem okozott gondot a legfrisebb windows a downgrade után sem (a pc-k sem egyformák), de a többségnek igen.

Nem elérhető tmarkm

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S8 / HTC 10
  • PDA ROM: Stock / Viper 10_5.9.0
« Reply #4243 Dátum: 2014, 09 12, 08:14:17 »
Sziasztok!
Tud valaki olyan media player-t ajánlani, ami ugyanazt tudja, mint a PC-n a VLC. Ha megnyitok egy mappát, akkor a benne lévő számokat folyamatosan lejátssza és nem kell mindig egyesével indítani...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #4244 Dátum: 2014, 09 12, 08:53:15 »
Sziasztok!
Tud valaki olyan media player-t ajánlani, ami ugyanazt tudja, mint a PC-n a VLC. Ha megnyitok egy mappát, akkor a benne lévő számokat folyamatosan lejátssza és nem kell mindig egyesével indítani...
Ha zenerol van szo akkor Poweramp, Gonemad music player, ha video lejatszasrol van szo akkor Mx player.

Nem elérhető tmarkm

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S8 / HTC 10
  • PDA ROM: Stock / Viper 10_5.9.0
« Reply #4245 Dátum: 2014, 09 12, 09:03:12 »
Ha zenerol van szo akkor Poweramp, Gonemad music player, ha video lejatszasrol van szo akkor Mx player.

Köszönöm :ima:

Nem elérhető Bger

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #4246 Dátum: 2014, 09 23, 23:16:58 »
Üdvözlök mindenkit!
Most lettem birtokosa egy új HTC One M7-nek, mert a HTC One X-em rég szervizben volt és nem tudták megjavítani. Köszönet HTC Magyarország! Eddig minden szép és jó, DE az egyik gyári frissítés (5.11.401.10) nem ment fel a készülékre. Konkrétan letöltötte mind a 600 valamennyi megát, majd újraindult és elkezdte feltelepíteni. Ment is egy ideig, de valahol a harmadánál megjelent egy piros háromszög benne egy felkiáltójellel, majd kis idő elteltével újraindult. Azóta gyakorlatilag használhatatlan a készülék, mert sem google fiókba nem tudok bejelentkezni (gmail, play, névjegyek, stb), sem sms funciót nem találok és még pl kamera sincs rajta. Vagyis van egy nagy tepsim, amivel tudok telefonálni. Már többször újrapróbáltam a frissítést, minden alkalommal a korábban leírtak szerint zajlik. Rendszer visszaállításra sem történik változás. Mivel most kaptam és két év gari van rá, így nem szeretném rootolni, jó nekem a gyári (tudom ez itt nem "divat").
Tudna valaki segíteni? Nagyon örülnék, ha nem kellene megint beadni a HTC-nek, hogy üljenek rajta egy hónapot. Válaszokat előre is köszönöm!!

Nem elérhető Dokiropi

« Reply #4247 Dátum: 2014, 09 24, 02:25:15 »
Üdvözlök mindenkit!
Most lettem birtokosa egy új HTC One M7-nek, mert a HTC One X-em rég szervizben volt és nem tudták megjavítani. Köszönet HTC Magyarország! Eddig minden szép és jó, DE az egyik gyári frissítés (5.11.401.10) nem ment fel a készülékre. Konkrétan letöltötte mind a 600 valamennyi megát, majd újraindult és elkezdte feltelepíteni. Ment is egy ideig, de valahol a harmadánál megjelent egy piros háromszög benne egy felkiáltójellel, majd kis idő elteltével újraindult. Azóta gyakorlatilag használhatatlan a készülék, mert sem google fiókba nem tudok bejelentkezni (gmail, play, névjegyek, stb), sem sms funciót nem találok és még pl kamera sincs rajta. Vagyis van egy nagy tepsim, amivel tudok telefonálni. Már többször újrapróbáltam a frissítést, minden alkalommal a korábban leírtak szerint zajlik. Rendszer visszaállításra sem történik változás. Mivel most kaptam és két év gari van rá, így nem szeretném rootolni, jó nekem a gyári (tudom ez itt nem "divat").
Tudna valaki segíteni? Nagyon örülnék, ha nem kellene megint beadni a HTC-nek, hogy üljenek rajta egy hónapot. Válaszokat előre is köszönöm!!
Szia!

A piros felkiáltójel azt jelenti (legalábbis legjobb tudásom szerint), hogy nincs custom recovery fent és nem tud belépni a recorcery menübe, de a gyári ilyenkor fent van.

Mivel erre a szoftverre elvileg nincs RUU korábbit pedig csak HBOOT downgrade segítségével tudnál feltenni amihez viszont S-Off szükséges, ezért szerintem a következők maradnak lehetőségnek:

1. HBOOT-ból csinálsz factory resetet és utána próbálsz frissíteni.

2. Ha ez nem hoz eredményt, akkor fastboot módban törlöd a cache-t és utána factory reset.

3. A gari. Nekem egy hét alatt megoldották, csak ha van lehetőség ki kell hagyni a köztes szereplőket és közvetlen a Telemaxba vinni Budaörsre.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #4248 Dátum: 2014, 09 24, 05:34:29 »
Üdvözlök mindenkit!

Kellene még pár infó a készülékről!
Nyitva van a bootloadere, S-OFF-olt, van rajta gyári recovery, a készülék CIID száma?
A piros háromszög gyári recovery hiányra utal!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4249 Dátum: 2014, 09 24, 06:14:12 »
...
A piros háromszög gyári recovery hiányra utal!.
Mármint jelenlétére...  ;)