Sziasztok!
úgy néz ki hamarosan lecserélem a dhd-met egy m7-re, kezdenék körbeszaglászni mi újság m7 fronton, hogy áll a törés, milyen romok vannak rá stb..
egy rövid összefoglalót vki tudna nekem dobni?
úgymint törhető függetleníthető-e teljesen a készülék úgy h szükség esetén visszaállítható legyen, vannak-e már teljes értékű sense-s romok,vagy mindegyikben rohangálnak még bugok, érdemes-e egyáltalán cseréni a gyárit, vagy itt már nem annyira szükséges?
bocsi ha hülye/értelmetlen kérdéseket tettem fel, de dhd-nél ezek voltak a sarkalatos pontok így ahhoz vagyok/voltam szokva, és amíg meg nincs a kezemben a teló addig több tíz/száz oldalt nem nyálaznék végig
Helló,
-nyitható (htcdev.com), mi több, s-off is van, minden velejárójával (többek között a 100%os gyári állapotra visszaállítás lehetőségével,erről van kipróbált leírásunk is)
-ha a függetlenítés alatt a régiós/szolgáltatós rom lecserélését érted wwe-változatra, akkor a válasz igen.Ha a szolgáltatói simlock oldását, akkor nem, legalábbis itt erre nem találsz megoldást...
-a gyári romok nagyon stabilak, gyorsak, jó a fogyasztásuk. Ha testre szabhatóbbat akarsz, akkor ott vannak a customok (Viper, ARHD,InsertCoin...). Mivel nem kell már portolni az M8-ból a Sense6-ot, mert van már gyári, ezek is teljesen stabilak.
A DHD és az M7 ég és föld, imádni fogod a One-t.