2024, 12 19, 13:13:45

Szerző Téma: HTC One - Általános beszélgetés  (Megtekintve 349949 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #275 Dátum: 2013, 04 17, 16:31:19 »
Még mindig fenntartom a kérdésemet: ezek szerint a teljes sajtó magasról tesz szerinted a többi konkurenciára, a mind idei, friss, csúcsmodellekre és mindenki szerint csak az S4 lehet a király? Még szerkesztőségeken belül is nagy viták mennek néha, mert mindenki szeret egy márkát. A kollega meg a másikra esküszik.

Nem elérhető vjanika

• Navigáció / Navigation: Huawei P8
  • PDA: Huawei P8
« Reply #276 Dátum: 2013, 04 17, 16:39:21 »
Ez a teszt a PhoneArena véleményét tükrözi, nem az egész sajtóét.

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #277 Dátum: 2013, 04 17, 16:42:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még mindig fenntartom a kérdésemet: ezek szerint a teljes sajtó magasról tesz szerinted a többi konkurenciára, a mind idei, friss, csúcsmodellekre és mindenki szerint csak az S4 lehet a király? Még szerkesztőségeken belül is nagy viták mennek néha, mert mindenki szeret egy márkát. A kollega meg a másikra esküszik.

ezt senki nem mondta! :)

én csak azt mondtam, hogy egy ilyen teszt, mint, hogy melyik kamera képe a jobb, akkor ér még többet, ha vak teszt.

és vjanika mondta meg a tutit! :)
részemről nincs további észrevétel
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető vjanika

« Reply #278 Dátum: 2013, 04 17, 16:47:08 »
 :ok:
ezt senki nem mondta! :)

én csak azt mondtam, hogy egy ilyen teszt, mint, hogy melyik kamera képe a jobb, akkor ér még többet, ha vak teszt.

és vjanika mondta meg a tutit! :)
részemről nincs további észrevétel

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #279 Dátum: 2013, 04 17, 16:56:57 »
Ez a teszt a PhoneArena véleményét tükrözi, nem az egész sajtóét.
Kizártnak tartom, hogy egyetlen ember készítette volna az összehasonlító teszteket a Phone Arenán. ;)

Nem elérhető vjanika

« Reply #280 Dátum: 2013, 04 17, 17:01:58 »
Kizártnak tartom, hogy egyetlen ember készítette volna az összehasonlító teszteket a Phone Arenán. ;)
Biztosan nem egy ember, de akkor is csak egy "cég", többé kevésbé ugyanazzal a véleménnyel. :ima:

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #281 Dátum: 2013, 04 17, 17:04:28 »
Biztosan nem egy ember, de akkor is csak egy "cég", többé kevésbé ugyanazzal a véleménnyel. :ima:
Na pont ezért kötözködöm. Attól még, hogy "egy cég", nagyon is széthúznak az emberek. Dolgoztam/dolgozom is mobilos oldalaknak, írtam/írok cikkeket és teszteket és bizony volt sokszor vérre menő csata szerkesztőségen belül! Mindenki más márkára esküdött.  ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #282 Dátum: 2013, 04 17, 17:29:56 »
nézd, az összes ilyen teszt akkor ér vmit, ha nem tudod, hogy melyik képet mivel csinálod. magyarul vak teszt.

ha ez nem így van, akkor az már szubjektív teszt.

u.i.: lehet, hogy hüle példa, de mostanság egy bizonyos oldalon csomó étel, energia ital, stb vak tetsztet olvastam. érdekes eredmények születnek ha CSAK látsz, érzel, kóstolsz, és nincs előtted a márka!

Szerintem meg egy ilyen teszt akkor ér valamit, ha élőben látod a témát és így valós viszonyítási alapod van. Tehát kellene a képek mellé egy szín- és kontraszt helyes kép, bár ez sem megoldás, mert sok monitor nem színhelyes, bár az összes kép ugyanazon monitoron megtekintése esetén ez már nem akkora probléma.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #283 Dátum: 2013, 04 17, 19:28:25 »
Képtelenség automata kamerákat így összehasonlítani!
Ezekkel, kézben tartva képtelenség ugyanarról a tárgyról, ugyanazzal a zoom állással egymás után ugyanolyan minőségű képeket készíteni. Még ha ugyanabba az állványba rögzíted, akkor sem, hiszen mindegyiken kicsit máshol van a kamera, más rekesznyílásúak, kérdés, hogy mire fókuszáltak expo közben, fókuszáltak-e egyáltalán, milyen egyéb beállításokat alkalmaztak, vagy rábíztak mindent a szoftverre (ha igen, akkor most a szoftvert értékeljük, vagy a hardvert?),stb, stb...
Az objektivitás szinte lehetetlen.
Ami a cikkírók objektivitását illeti, én mindent elhiszek a portálszerkesztőnknek, de sajnos a tények tények:igenis vannak megfizetett emberek, a különböző netes fórumokon, mobilportálokon. Külföldön már találtak is rá You are not allowed to view links. Register or Login, nálunk persze akár másként is lehet és nyilván másként is van...  ;D

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #284 Dátum: 2013, 04 17, 20:11:47 »
Ezekkel, kézben tartva képtelenség ugyanarról a tárgyról, ugyanazzal a zoom állással egymás után ugyanolyan minőségű képeket készíteni. Még ha ugyanabba az állványba rögzíted, akkor sem, hiszen mindegyiken kicsit máshol van a kamera, más rekesznyílásúak, kérdés, hogy mire fókuszáltak expo közben, fókuszáltak-e egyáltalán, milyen egyéb beállításokat alkalmaztak, vagy rábíztak mindent a szoftverre (ha igen, akkor most a szoftvert értékeljük, vagy a hardvert?),stb, stb...
Ami a cikkírók objektivitását illeti, én mindent elhiszek a portálszerkesztőnknek, de sajnos a tények tények:igenis vannak megfizetett emberek, a különböző netes fórumokon, mobilportálokon. Külföldön már találtak is rá You are not allowed to view links. Register or Login, nálunk persze akár másként is lehet és nyilván másként is van...  ;D

Egyet értek! Itt nem lehet megállapítani hogy mi a színhelyes meg mi nem, egy automata fehéregyensúly állítású mobilon. Kicsit elbújik a nap, egyből más kelvinre állítja a színhőmérsékletet az optika, vagy egy centivel felfele tartja, és ráhúz az írisz. Egyébként vicces hogy egyből olyan ember pöccent be arra hogy a Samsung mögött nagy a marketing akinek szintén Samsungja van. De nem akarok veszekedni.
Mobilarénán Samsung marketing menedzsere is megjelent az első részletes teszten, T-mobil (Voda meg miegymás) helyeken ingyen vágják az emberhez a Samsungokat. Csapból is a Samsung folyik és akkor így várja el az ember a szubjektív mentességet?

Nem elérhető xabolcsy

• Navigáció / Navigation: Sygic, IGO, Waze
  • PDA: LG G-Pad 8.3, LG G4
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Android:5.1 (Gyári)
« Reply #285 Dátum: 2013, 04 17, 20:29:57 »

Én arról nem megyek el, hogy az antutu-ba még ki se jött az s4 és már ő-volt a király :hmm:
Még nem is árulják és ő a mérvadó, azért ez elgondolkodtató :hmm: nem?
Ugyan az a proci de még is kevesebb az one?
Ja és a profi gyártó (samu) kihagyta a rádiót? Vajon miért? Pár megahertzért? Az Antutu bajnok!
Nem mindegy, hogy egy okos ember hülyéskedik, vagy egy hülye ember okoskodik:-)

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #286 Dátum: 2013, 04 17, 20:40:07 »
Én arról nem megyek el, hogy az antutu-ba még ki se jött az s4 és már ő-volt a király :hmm:
Ja és a profi gyártó (samu) kihagyta a rádiót? Vajon miért? Pár megahertzért? Az Antutu bajnok!
Megy a hàjp :) kezd ellenszenves lenni a samsung..nem csak a kèszülèkeket loptàk el az apple től, hanem a gusztustalan nèpbutìtó marketinget is.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #287 Dátum: 2013, 04 17, 21:26:13 »
Ugyanaz a processzor, csak egy kicsit túlhúzták(1.7 vs. 1.9GHz). Egy tuningolható kernellel a One esetében is megoldható lenne-de minek?

Nem elérhető xabolcsy

« Reply #288 Dátum: 2013, 04 17, 21:31:40 »
Ugyanaz a processzor, csak egy kicsit túlhúzták(1.7 vs. 1.9GHz). Egy tuningolható kernellel a One esetében is megoldható lenne-de minek?
Így van! Minek, szerintem nincs olyan játék ami még most megakasztaná!
Meg biztos jobban melegszik, meg energia barátabb :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #289 Dátum: 2013, 04 17, 22:37:28 »
Megy a hàjp :) kezd ellenszenves lenni a samsung..nem csak a kèszülèkeket loptàk el az apple től, hanem a gusztustalan nèpbutìtó marketinget is.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Teljesen mértékben egyetértek. Régen nagyon kedveltem a Samsungot, de most már egyre jobban elfordulok tőlök. Nembaj, előbb utóbb ez a Samsung féle trend is megtörik majd, csak sajnos nem a HTC miatt...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető vjanika

« Reply #290 Dátum: 2013, 04 18, 07:18:45 »
Örömmel látom, hogy mást is bosszant ez a nagy Samsung mizéria. Amiben a Samsung jobb, mint a HTC, az a marketing. Az S3 is világbajnok volt, mikor még ki sem adták, rengeteg újítással. Amikor elkezdték használni, akkor meg kiderült, hogy a sok új funkció teljesen felesleges vagy éppen használhatatlan. Ne értsetek félre, nagyon jó telefon az S3, de korántsem olyan, mint ahogy beharangozták. Szerintem ugyanez fog történni az S4-nél is. :)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #291 Dátum: 2013, 04 18, 07:41:54 »
Örömmel látom, hogy mást is bosszant ez a nagy Samsung mizéria. Amiben a Samsung jobb, mint a HTC, az a marketing. Az S3 is világbajnok volt, mikor még ki sem adták, rengeteg újítással. Amikor elkezdték használni, akkor meg kiderült, hogy a sok új funkció teljesen felesleges vagy éppen használhatatlan. Ne értsetek félre, nagyon jó telefon az S3, de korántsem olyan, mint ahogy beharangozták. Szerintem ugyanez fog történni az S4-nél is. :)
melyik s3 funkció felesleges és használhatatlan?

ha a samsung marketingje ellenszenves, mi a véleményed a htc marketingjéről?

egyébként a kamera összehasonlító teszt fura, a referencia gépet szerintem kezelni sem tudták...
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vjanika

« Reply #292 Dátum: 2013, 04 18, 08:15:15 »
melyik s3 funkció felesleges és használhatatlan?

ha a samsung marketingje ellenszenves, mi a véleményed a htc marketingjéről?

egyébként a kamera összehasonlító teszt fura, a referencia gépet szerintem kezelni sem tudták...
Minden telefonnak és minden gyártónak van hibája, van amelyiknek több, van amelyiknek kevesebb. A problémám az, hogy a Samsung tökéletesnek, hibátlannak harangozza be az új telefonjait. Ehhez képest sok negatív visszajelzés van fórumokon az átlagfelhasználóktól.
Pl.:http://androidportal.hu/2012-05-04/samsung-galaxy-s3
A HTC marketingjéről felesleges beszélni, mert úgy néz ki, hogy nincs is neki. Ha meg direkt csinálják ezt a One körül, az lehet egy zseniális húzás is, de lehet nagyon nagy hülyeség is, nemsokára kiderül. Én azért veszek mindig HTC-t, mert a hardver simán felveszi a versenyt az új Samsungokkal, csak sokkal szebb náluk. Most egy HTC Butterfly-om van és nem nagyon tudsz nála szebb telefont mutatni nekem. Csak szervizelni ne kelljen... :D

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #293 Dátum: 2013, 04 18, 09:30:32 »
Minden telefonnak és minden gyártónak van hibája, van amelyiknek több, van amelyiknek kevesebb. A problémám az, hogy a Samsung tökéletesnek, hibátlannak harangozza be az új telefonjait. Ehhez képest sok negatív visszajelzés van fórumokon az átlagfelhasználóktól.
Pl.:http://androidportal.hu/2012-05-04/samsung-galaxy-s3
A HTC marketingjéről felesleges beszélni, mert úgy néz ki, hogy nincs is neki. Ha meg direkt csinálják ezt a One körül, az lehet egy zseniális húzás is, de lehet nagyon nagy hülyeség is, nemsokára kiderül. Én azért veszek mindig HTC-t, mert a hardver simán felveszi a versenyt az új Samsungokkal, csak sokkal szebb náluk. Most egy HTC Butterfly-om van és nem nagyon tudsz nála szebb telefont mutatni nekem. Csak szervizelni ne kelljen... :D
de, a one sokkal szebb :)
én az átlag felhasználót már valszeg sosem fogom megérteni, de szorgalmasan próbálom...
átlag fejjel azt gondolom, és ez nem csak telefonra, hanem minden elektronikai termékre igaz, hogy a szerviz háttér az első, utána jön a pénzügyi keret, utána a funkcionalitás/márka

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vjanika

« Reply #294 Dátum: 2013, 04 18, 09:50:38 »
de, a one sokkal szebb :)
én az átlag felhasználót már valszeg sosem fogom megérteni, de szorgalmasan próbálom...
átlag fejjel azt gondolom, és ez nem csak telefonra, hanem minden elektronikai termékre igaz, hogy a szerviz háttér az első, utána jön a pénzügyi keret, utána a funkcionalitás/márka

One-t még nem láttam élőben sajnos, a többiben egyetértek.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #295 Dátum: 2013, 04 18, 09:57:18 »
Ez itt a HTC One altalanos beszelgetes topik. Nem pedig a beszeljuk ki a Samsungot topik. Reszemrol nem tartom ezt tul szep dolognak. Ami mostanaban megy.

Nem elérhető vjanika

« Reply #296 Dátum: 2013, 04 18, 10:22:23 »
Ez itt a HTC One altalanos beszelgetes topik. Nem pedig a beszeljuk ki a Samsungot topik. Reszemrol nem tartom ezt tul szep dolognak. Ami mostanaban megy.
Igazad van, bocsánat.! :oops: :ima: Hajrá HTC! :D

Nem elérhető geplovagx

• HTC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Stock 3.18.401.1
« Reply #297 Dátum: 2013, 04 19, 17:33:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login itt az Anandtech tesztje. Szerintem mint mindig az egyik legjobban összeszedett teszt.

Nem elérhető xabolcsy

« Reply #298 Dátum: 2013, 04 20, 15:36:24 »
Az ilyen tényleg létezik vagy csak kamu?  :hmm:

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #299 Dátum: 2013, 04 20, 15:40:01 »
Az ilyen tényleg létezik vagy csak kamu?  :hmm:

Aztán honnan lennének ilyen készülékei, mikor sehol se lehet kapni?