baromság.
A Beállítások/Kijelző és gesztusok/Legutóbbi alkalmazások gomb -nál be tuodod állítani,mindenféle bl nyitás nélkül.
Most kérlek ne sértődj meg,de az írásod siralamas,nélkülöz mindeféle szakmaiságot,gyakorlatiasságot és felkészültséget.
Mivel a korábbiakban a "baromság" baromságnak bizonyult, arra már nem térnék ki, azonban a szakmaiasságra én is reflektálnék kicsit, méghozzá a You are not allowed to view links.
Register or
Login segítségével.
Ház, küllemPFC: "Amikor kivettem a dobozából, nagyon kellemes érzés fogott el. Gyönyörű a készülék. Kézbe véve azonnal imádtam a fogását, kinézetét és anyaghasználatát."
HWSW: "Szokás szerint egy ízléses, elegáns, minőséget sugárzó terméket rakott le az asztalra a tajvani gyártó"
Kijelző:PFC: "Kijelzője valami fantasztikus. Amit a HTC csinált azt nem lehet szavakkal megfogalmazni. Számomra ez valami gyönyörűség. Mindegy, hogy tűz a nap, vagy borús az ég, egy pillanat alatt alkalmazkodik a fényviszonyokhoz és tűéles képet biztosít."
HWSW:"HTC One is 1080p, azaz 1920x1080 pixel felbontású, ráadásul egy LCD3 kijelzőt kapott. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pixelt egyáltalán nem lehet látni, a kontraszt és a színek megmaradnak bármilyen betekintési szög mellett, illetve erős fényben is viszonylag jól látható. A képátló maradt 4,7 hüvelyk, így viszont a képpontsűrűség a piacon jelenleg ismert legnagyobb lett, 469 ppi (iPhone Retina = 326 ppi)."
Sense 5:PFC: "A Sense 5, a fekete „minimal design” nekem elnyerte a tetszésem. A windows-tól lopott „csempe” elrendezés a BlinkFeeld-ben, szerintem nagyon szép és jó ok a „lopásra”. "A dokk fix, fekete és nem lehet eltüntetni."
HWSW:"Egy teljesen minimalista, a fizikai világ utánzásától távolodó megoldásokkal operáló egyszerű felület a Sense 5. Az egyedi tipográfia, a Blinkfeed nevű saját (Facebook Home-ra és Flipboardra hajazó) kezdőlap, illetve az aprólékosan megrajzolt animációk és ikonok eredménye, hogy a Sense 5-nek úgy sikerült elszakadnia a Google Holo dizájntól, hogy az Android alig látszik, mégis igényes és egyszerű maradt."
Hang:PFC:"Nagyon kellemes meglepetés volt a hangzás. Nem tudom mihez hasonlítani. Letöltöttem egy FULL HD-s filmet és miközben néztem egy zenés jelenetet, hanyatt estem. Hihetetlenül jól szól. Persze a konkurens fanok majd belekötnek, de nekem ez eszméletlen jó hangzás. A mély nem torzít, nem zörög a műanyag (mert nincs is, szemben az SGS3-mal), és kellemes a hangerő. "
HWSW:"Ha valamilyen megkülönböztető újdonságot szeretnénk találni a HTC One-nál a többi gyártó többi készülékéhez képest, akkor érdemes a multimédia területet elővenni. A HTC One X gyenge hangszóró teljesítménye után a One egy igazi “gettóblaszter”. A beépített erősítő két, mobilhoz képest nagyteljesítményű hangszórót hajt meg igen hangosan, de nem gerjedve. "
Kamera:PFC: "Páromnál van az SGS3 telefonom, ami a ONE-ra cserélődött. A két készülék között a kameránál vagy a videónál nincs eltérés. Mindkettő nagyon szép képet készít. Talán a videónál látható, hogy az SGS3 szebben vesz fel, viszont ha a ONE-nál bekapcsolom a vakut, akkor ez a különbség sem észrevehető. Nem lehet panasz a ONE kamerájára. Gratulálok HTC… "
HWSW:"A teszt során nehéz volt nagyítás és szándékos keresgélés nélkül eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb lett-e a képminőség. Nagyítva nyilvánvaló a különbség, elvesznek részletek. A színek, tónusok, kontrasztok sokkal egészségesebbek nem tökéletes fényviszonyok mellett is, a felbontás még mindig duplája a mai kijelzőkének, de nagyítani vagy kivágni ne akarjon senki.Felhasználói szempontból nem is ez a valódi probléma, hanem az, hogy az autofókusz, a fehéregyensúlymérés és minden egyéb borzalmas a kamerával. A kis felbontás akkor üt vissza, ha egy közeli részletet szeretnénk kiemelni, ugyanis kivágással sem tudjuk jól megoldani a feladatot, de a minimum makrotávolság is elég nagy. Igényes képeket készíteni vele, főleg mesterséges fényben és közeli tárgyról nehéz, macerás feladat."
Teljesítmény:PFC: "Szerintem ez nem rossz, főleg ha a hardvert is szem előtt tartjuk, amire semmi panasz sem lehet, a piacon lévő legerősebb telefon jelenleg. Akadás, rezzenés vagy gondolkodás az appok folyamatos megnyitásakor, bezárásakor egyáltalán nem érezhető."
HWSW: "A készülék értelmezhetetlenül gyors, azaz a rendelkezésre álló alkalmazások egyike sem feszegeti a határait, ahogyan ez már tavaly is igaz volt a Galaxy S III-ra, Nexus 4-re és a One X-re is"
Folytathatnám az idézetek sorát, de valahogy nem úgy tűnik, hogy a teljesen "szakmai" megközelítésből többet tudnék meg, amikor meg igen, ott nem csinál épp kedvet a vásárláshoz...
A teszt vége az a HWSW-n, hogy ha csak a külsőségek számítanak neked, akkor persze kiváló, egyébként nem tud többet, mint akár az elődje, akár a többi készülék, sőt sokmindenben (kamera, testreszabhatóság) kevesebb is annál. Elhiszem, hogy nem jó ezt olvasni, ha megrendelted, és a ONE-ra vágysz, és az sem kellemes, hogyha a tesztek és a vélemények igazolják, hogy a HTC ordas nagyot hazudott a kamera képességeivel kapcsolatban - attól még a leírtak igazak.
Szerintem a ONE a jelenleg a legszebb készülék a piacon (S4 és iphone 5 beleértve), egy csúcskategóriás prémium "bibí, nekem ilyen van" érzést közvetít, felhívja magára a figyelmet. Ez volt nyilván a HTC célja vele, úgy néz ki, nem érdeklik őket a geekek, vagy azok, akiknek fontos más is (romolhatóság, testreszabhatóság), nem csak a külsőségek, ez egyértelmű eltávolodás a kezdeti HTC telefonok célközönségétől. Kicsit talán úgy is érzem, hogy Európától is távolodik és inkább az USA a célpont.