2024, 12 19, 07:43:19

Szerző Téma: HTC One - Általános beszélgetés  (Megtekintve 349918 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #175 Dátum: 2013, 04 07, 15:29:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na pont az akku idő érdekel a legjobban. Eddig ez így elég siralmas...
Miert jon elo az akku ido problema mindig? Nem eleg 3-5 ora amig elersz A-bol B-be? Otthon tolto hegyek, kocsiba ha van akkor ott a szivargyujtos tolto, munkahelyen meg egy usb kabel vagy oda is egy tolto ajzat.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #176 Dátum: 2013, 04 07, 15:35:05 »
Miert jon elo az akku ido problema mindig? Nem eleg 3-5 ora amig elersz A-bol B-be? Otthon tolto hegyek, kocsiba ha van akkor ott a szivargyujtos tolto, munkahelyen meg egy usb kabel vagy oda is egy tolto ajzat.

Mert van, hogy el kell menni 1-2 napra valahova, és nincs lehetőség töltőre. Az a telefon, ami nem tud 3 óra képernyőidőt és emellett reggel 8-tól este 8-ig normál használatot túlélni, az szerintem alkalmatlan a feladatra. A HOX pont kibír két napot, ha megállom, hogy ne netezzek rajta folyton, csak ha kell.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #177 Dátum: 2013, 04 07, 15:59:43 »

Mert ez is egy függés. Nem akarok ennyire függeni valamitől, valamihez. Van töltő, de az akkor sem normális, ha állandóan azon kell lógni a készüléknek. Bármilyen helyzetbe kerülhet az ember, amikor nincs lehetősége tölteni.
Egyébként meg szerintem lesz ez jobb is. Anno a DHD is ilyen volt, délután 2 körül megadta magát. Aztán a következő ROM-val már kibírta az egész napot.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #178 Dátum: 2013, 04 07, 16:06:26 »
Mert van, hogy el kell menni 1-2 napra valahova, és nincs lehetőség töltőre. Az a telefon, ami nem tud 3 óra képernyőidőt és emellett reggel 8-tól este 8-ig normál használatot túlélni, az szerintem alkalmatlan a feladatra. A HOX pont kibír két napot, ha megállom, hogy ne netezzek rajta folyton, csak ha kell.
Ha 1-2 napra elmesz otthonrol akkor viszel magaddal kulso akkut amirol tudsz tolteni. Turazas ilyesmi amikor nem vagy gep, konnektor kozelben. Vagy eetelemszeruen nem nyomkodod, mert mondjuk turazni nem azert megy az ember, hogy nyomkodja a telefonjat. Ha a mobilnetet kikapcsolod egy mostani vason az kb olyan mintha a tv-t ugy hagyod bekapcsolva, hogy nincs bedugva az antenna. Nalam a one x sehogy sem birt 3 ora kepernyo idonel tobbet azt is maximum 5-6 ora keszenlttel. Nexus 4-nel mar az 5 ora kepernyoidot is sikerult elernem kb 8 oras uzemido mellett.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #179 Dátum: 2013, 04 07, 20:20:33 »
Na pont az akku idő érdekel a legjobban. Eddig ez így elég siralmas...
A mai napon volt lehetőségem úgy tesztelni a telefont,h nem logtam rajta órákat.
Reggel 8 kor vettem ke a toltorol és most, félig van az ajkú. A mobilnet ment folyamatosan, emaileket megnéztem, volt egy 5 perces Viber hivas, kb 20 perc telefonálás és sok-sok nyomkodas,h van-e változás a face-en vagy a twitteren.
Szerintem ez nem rossz. Nyilván ha össze vissza nyomkodom és megy a wifi, és tovább nyomkodom mert új és szép, akkor nem csak ez a telo nem bírja. Az SGS3 sem bírta fel napot,mikor megvettem...

Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #180 Dátum: 2013, 04 07, 20:27:29 »
A mai napon volt lehetőségem úgy tesztelni a telefont,h nem logtam rajta órákat.
Reggel 8 kor vettem ke a toltorol és most, félig van az ajkú. A mobilnet ment folyamatosan, emaileket megnéztem, volt egy 5 perces Viber hivas, kb 20 perc telefonálás és sok-sok nyomkodas,h van-e változás a face-én vagy a twitteren.
Szerintem ez nem rossz. Nyilván ha össze vissza nyomkodom és megy a audi, és tovább nyomkodom mert új és szép, akkor nem csak ez a telo nem bírja. Az SGS3 sem bírta fel napot,mikor megvettem...
swype vagy swiftkey? :D
írtam privit

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #181 Dátum: 2013, 04 07, 20:39:04 »
Reggel 8 kor vettem ke a toltorol és most, félig van az ajkú. A mobilnet ment folyamatosan, emaileket megnéztem, volt egy 5 perces Viber hivas, kb 20 perc telefonálás és sok-sok nyomkodas,h van-e változás a face-en vagy a twitteren.
Szerintem ez nem rossz. Nyilván ha össze vissza nyomkodom és megy a wifi, és tovább nyomkodom mert új és szép, akkor nem csak ez a telo nem bírja. Az SGS3 sem bírta fel napot,mikor megvettem...

Na ez így már jobban néz ki. Akkor ennek fényében nem tudom hogy lehet fél nap alatt teljesen lemeríteni? Talán folyamatos játékkal, viszont én szinte egyáltalán nem játszok ezeken a kütyükön.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
« Reply #182 Dátum: 2013, 04 07, 20:54:02 »
swype vagy swiftkey? :D
írtam privit

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
swipe... B-)
Ment válasz is.

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #183 Dátum: 2013, 04 07, 20:57:37 »
Na ez így már jobban néz ki. Akkor ennek fényében nem tudom hogy lehet fél nap alatt teljesen lemeríteni? Talán folyamatos játékkal, viszont én szinte egyáltalán nem játszok ezeken a kütyükön.

Én sem játszottam rajta....
wifi+gps+bluetooth és társai. Próbáltam az NFC-t stb. Ha ezeket egyszerre probalgatod akkor lesz meglepi B-)
Bocsánat az össze-vissza irasert de úton vagyok haza és próbálok gyorsan írni. De ez vezetés közben nem megy... :-)

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #184 Dátum: 2013, 04 07, 21:12:14 »
Én sem játszottam rajta....
wifi+gps+bluetooth és társai. Próbáltam az NFC-t stb. Ha ezeket egyszerre probalgatod akkor lesz meglepi B-)
Bocsánat az össze-vissza irasert de úton vagyok haza és próbálok gyorsan írni. De ez vezetés közben nem megy... :-)

A SwiftKey-vel könnyebben megy az is, persze nem éppen vezetés közben kellene írni... :)
A BT nálam egész nap megy, így az autó fejegységéhez mindig automatikusan kapcsolódik. Nem érzem, hogy többet fogyasztana vele a készülék. A wifi otthon megy mindig és bizonyos helyeken, vagy a mobilnet folyamatosan. A GPS általában ki van kapcsolva, mert nem nagyon használom. Az NFC szintén ki van kapcsolva, nem volt még alkalmam használni. Persze ezek fogyasztása készülékenként eltérő.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #185 Dátum: 2013, 04 07, 22:44:41 »
A SwiftKey-vel könnyebben megy az is, persze nem éppen vezetés közben kellene írni... :)
A BT nálam egész nap megy, így az autó fejegységéhez mindig automatikusan kapcsolódik. Nem érzem, hogy többet fogyasztana vele a készülék. A wifi otthon megy mindig és bizonyos helyeken, vagy a mobilnet folyamatosan. A GPS általában ki van kapcsolva, mert nem nagyon használom. Az NFC szintén ki van kapcsolva, nem volt még alkalmam használni. Persze ezek fogyasztása készülékenként eltérő.

Nyilván átlagos napi használat mellett nekem sem ment le az akkum. Használok fülest, stb, és még mindig bírja az akku.
De amikor megvettem, az első pár nap,annyit nyomkodtam és teszteltem, hogy mit is tud, hogy még magam is meglepődtem, hogy fél nap alatt már ki akar kapcsolni....

Volt is félelem a részemről. Viszont az már biztos, hogy egy napot bír mint az összes többi. Megjegyzem az SGS3 sem bírta tovább.

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #186 Dátum: 2013, 04 08, 21:10:05 »
Nyilván átlagos napi használat mellett nekem sem ment le az akkum. Használok fülest, stb, és még mindig bírja az akku.
De amikor megvettem, az első pár nap,annyit nyomkodtam és teszteltem, hogy mit is tud, hogy még magam is meglepődtem, hogy fél nap alatt már ki akar kapcsolni....

Volt is félelem a részemről. Viszont az már biztos, hogy egy napot bír mint az összes többi. Megjegyzem az SGS3 sem bírta tovább.

Az SGS3-at nem ismerem, de gondolom lesz még jobb az üzemidő a későbbi romokkal.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #187 Dátum: 2013, 04 09, 11:14:15 »

Cikk a portálon, köszi kacsafarka!

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #188 Dátum: 2013, 04 09, 11:20:38 »
Pár észrevétel:
1. "A készülék egy számomra ízléses dobozban érkezett, amihez kaptam egy tokot is ajándékba"
Ezt hol adják így? Nem rossz, eredeti HTC double drip tok, majd 9.000.-, ajándékba...  :shock:
2."...sajnos csak a főbb nyelvek érhetőek el..."
Kizárt, hogy nincs benne minden nyelv, csak elő kell csalogatni. Erre való pl.a You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, stb...)
3."Gondoltam, hogy dobok rá egy launchert, és majd beállítgatom, viszont ez lehetetlen. Vagy használod a gyárit és akkor van BlinkField, vagy lesz egy jó launcher, de akkor nem lesz BlinkField… ez gáz!"
A BlinkField nyilván ugyanolyan része a Sense launchernek, mint pl. a többi Sense widget. Persze, hogy nem érhető el külön app-ként/widgetként, más launcherrel.
4."Még mindig megvan az alsó fekete 1cmes csík, mint a HTC ONE X-ben"
A HOX esetében is el lehetett tüntetni, gyári rom esetében is, ezt egy-két frissítés után korrigálta akkor a HTC. Szerintem itt is el lehet, csak nem jó helyen kerested... ;)

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #189 Dátum: 2013, 04 09, 13:04:27 »
Pár észrevétel:
1. "A készülék egy számomra ízléses dobozban érkezett, amihez kaptam egy tokot is ajándékba"
Ezt hol adják így? Nem rossz, eredeti HTC double drip tok, majd 9.000.-, ajándékba...  :shock:
Kizárt, hogy nincs benne minden nyelv, csak elő kell csalogatni. Erre való pl.a You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, stb...)
3."Gondoltam, hogy dobok rá egy launchert, és majd beállítgatom, viszont ez lehetetlen. Vagy használod a gyárit és akkor van BlinkField, vagy lesz egy jó launcher, de akkor nem lesz BlinkField… ez gáz!"
A BlinkField nyilván ugyanolyan része a Sense launchernek, mint pl. a többi Sense widget. Persze, hogy nem érhető el külön app-ként/widgetként, más launcherrel.
A HOX esetében is el lehetett tüntetni, gyári rom esetében is, ezt egy-két frissítés után korrigálta akkor a HTC. Szerintem itt is el lehet, csak nem jó helyen kerested... ;)

Egyet értek! Ezeknél a részeknél én is furcsán néztem. Meg nem értem mit nem lehet személyre szabni a gyári Sense-n. Nekem teljesen tökéletes volt a HOX-on is.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #190 Dátum: 2013, 04 09, 13:24:36 »
én csak a "blinkfield"-el nem tudtam dűlőre jutni... következetesen ezt irja de akkor lehet rosszul tudtam, hogy blinkfeed ...

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #191 Dátum: 2013, 04 09, 13:41:18 »
Pár észrevétel:

Szia.

Próbálok válaszolni :)

1., Angliában kapható így, de ne irigykedj, mert a tok nem valami jó. A bal alsó sarka képes mozogni 1-2 mm-ert. :)
2., Gyárilag az alap főbb nyelvek érhetőek el, mint az Angol, Német, Francia,Spanyol és Olasz. Nem arról van szó a tesztben, hogy milyen egyéb megoldással lehet előcsalogatni a magyar vagy egyéb nyelveket, hanem, hogy hogyan kaptam meg a készüléket.
3., Természetesen igazad van, de pont ez az, ami számomra gondot jelent. Szeretném egy Launcherrel együtt használni, de jelenleg nem találtam meg a megoldást. persze lehet, hogy később lesz, vagy más most is van, csak én nem találtam meg!  :)
4., Akkor tudtad eltávolítani (HOX), ha kinyitottad a bootloadert:
"Bootloadernyitás után fel tudsz tenni egy patchet, ami átrendezi az érintőgombok funkcióját. A vissza marad a vissza, a home a home, az alkalmazásváltó gombjára kerül a menü, az alkalmazásváltó pedig a home hosszú nyomásával jön elő."

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #192 Dátum: 2013, 04 09, 13:43:07 »
Egyet értek! Ezeknél a részeknél én is furcsán néztem. Meg nem értem mit nem lehet személyre szabni a gyári Sense-n. Nekem teljesen tökéletes volt a HOX-on is.
Nézd majd meg a Sense 5-öt és visszatérünk rá akkor, mikor csinálod. Szeretném én is, ha olyan lenne mint anno a HOX volt.
Ha már meglesz a telefonodra a frissítés a Sense5-re, kérlek beszéljünk, mert lenne pár kérdésem..
 ;)

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #193 Dátum: 2013, 04 09, 13:44:22 »
én csak a "blinkfield"-el nem tudtam dűlőre jutni... következetesen ezt irja de akkor lehet rosszul tudtam, hogy blinkfeed ...

Bocsánat, de a nagy igyekezetemben ez lett az eredménye a BlinkFeed-nek. Sorry....javítva  :D

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető istnag

• PDA: SE Arc S
  • PDA ROM: Android 4.0.4
« Reply #194 Dátum: 2013, 04 09, 13:47:02 »
...
"Bootloadernyitás után fel tudsz tenni egy patchet, ami átrendezi az érintőgombok funkcióját. A vissza marad a vissza, a home a home, az alkalmazásváltó gombjára kerül a menü, az alkalmazásváltó pedig a home hosszú nyomásával jön elő."
baromság.
A Beállítások/Kijelző és gesztusok/Legutóbbi alkalmazások gomb -nál be tuodod állítani,mindenféle bl nyitás nélkül.
Most kérlek ne sértődj meg,de az írásod siralamas,nélkülöz mindeféle szakmaiságot,gyakorlatiasságot és felkészültséget.
Ha valaki nem tud úszni,attól még nem biztos,hogy a víz a hülye.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #195 Dátum: 2013, 04 09, 13:50:57 »
Szia.

Nem kell hozzá kinyitni a bootloadert HOX esetében!
Menü, beállítások,kijelző és gesztusok, alatt át lehet állítani!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #196 Dátum: 2013, 04 09, 13:57:06 »
Tényleg,You are not allowed to view links. Register or Login az! :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #197 Dátum: 2013, 04 09, 13:58:24 »
baromság.
A Beállítások/Kijelző és gesztusok/Legutóbbi alkalmazások gomb -nál be tuodod állítani,mindenféle bl nyitás nélkül.
Most kérlek ne sértődj meg,de az írásod siralamas,nélkülöz mindeféle szakmaiságot,gyakorlatiasságot és felkészültséget.
Még ha igazad is van...kérlek ne így! :ima:

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #198 Dátum: 2013, 04 09, 13:59:45 »
baromság.

Nincs sértődés, nem jellemző rám!  :D
Amikor a HOX-om volt (első szériás,sajnos hibás) így működött.

Örülök, hogy az írásommal legalább azt elértem, hogy írtál rá....az, hogy észrevetted, hogy sem szakmaiság, sem gyakorlatiasság nem volt benne, az meg köszönöm.  :taps:
Tényleg az első, hogy írtam ilyet. De kérdem én, egy átlag felhasználó egyhetes élménybeszámolója a telefonjáról mióta kell, hogy  ("siralamas,nélkülöz mindeféle szakmaiságot,gyakorlatiasságot és felkészültséget") profi legyen?

Leírtam, a készülékben nekem mi tetszik és mi nem.....Ha nem tetszik, majd írsz jobbat, ami nem lesz siralmas,tele lesz összeszedett információkkal amit már 150 lap megjelenített, tele lesz a te gyakorlatiasságoddal és felkészültségeddel.

Sok sikert kívánok hozzá, és jó lenne olvasni, mert engem érdekel, hogy mások mit gondolnak egy készülékről. Szívesen olvasom a szakmai jellegű írásokat és az ilyen amatőr írásokat is mint az enyém.  :D

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #199 Dátum: 2013, 04 09, 14:04:38 »
Nem kell hozzá kinyitni a bootloadert HOX esetében!
Menü, beállítások,kijelző és gesztusok, alatt át lehet állítani!
Köszönöm az infót.
A HTC ONE esetében ennél a menüpontnál a HTC gesztusokban összességében csak ki lehet pipálni.
jelentése meg :

"A háromujjas kimeneti gesztusok felismerésének engedélyezése az alkalmazások számára"

Samsung Galaxy S6 Edge