Eddig tök jó volt olvasgatni itt a fórumot de az, hogy már itt is samsung vs htc, vagy éppen samsung vs iphone.....
Tiszta gáz!
Mindenkinek egyéni az ízlése és mindenkinek más telefon tetszik. Ami meg a legfontosabb, hogy minden készülékből hiányzik valami, ami a másikban megvan.
Volt Iphone-om, SGS3-am, most van egy gyönyörű HTC ONE-om.
De egyik sem jobb a másiknál....pontosabban mindegyik jobb a másiknál.
Igaz az is, hogy most én is azon gondolkozom, hogy ha kijön az SGS4, akkor visszamászok a Samsunghoz, de ez leginkább azért van, mert elszoktam már a HTC-től....
Viszont hiányozni fog az a pár újdonság, amit belevarázsoltak.
Nekem nagyon tetszik a sense 5, a Blink field és a zoe valami fantasztikus lett. Marha jó ahogyan összefésüli a videókat a képekkel és egy jó kis bemutató klippet csinál belőle.
De pl. utálom, hogy a Samsung tv-re nem tudom akadás mentesen átküldeni a videót wifin keresztül, pedig gyors a netem. Az SGS3-nál ilyen gondom nem volt.
Már most tiszta ideg vagyok, hogy a névjegyzékem megint széthullik ha visszaváltok a samura, hiszen ˙(Szerintem) a HTC-nél jobban egy telefon sem kezeli a névjegyzéket. (tudom, hogy van hozzá más contact app
)
Pár infó még a HTC-ről.
Kamera: Szerintem hibátlan, független a pixelek számától. Sőt,utcán normál nappali fénynél alap beállítással is nagyon jó képeket és videókat lehet készíteni. Mint az SGS3! Csak azok találnak hibát (gondolom) akik akarnak hibát találni.
Hang és kép: huhh...nekem nagyon bejön...leszedtem egy fullHD filmet és mind a hang, mind a kép verhetetlen...oké, sgs4 nem volt a kezemben
Plusz szoftverek: Hiányzik nekem a HTC ONE X kezelhetősége, személyre szabhatósága, de összességében jó.
Minden más:
Legjobban a kinézete tetszik és a felhasznált anyagok nagyon jók. Oké, nem bontható. Ez egy nagy minusz, de tojok rá. Legalább nem műanyag...Ezt nagyon elb****ak a Samsusok....de legyen ez az Ő bajuk.
Sebességgel gond nincs, akadás még nem volt, gyorsan tölti magát és mivel állandóan nyomkodom, ezért gyorsan le is merül. Első napokban fél nap!!
Ha nincs időm, akkor is éppen egy nap. ez nagy gáz.
Viszont ez csak akkor ennyi, ha megy a mobilnet és a wifi, óránként csekkolni a maileket,stb....
Szerintem aki HTC dolgait szereti, annak mindenképpen jó választás ez a kütyü. Gyönyörű, gyors, erős a proci, letisztult és sallangmentes a grafika. nekem tetszik.
Viszont aki Samsungot használt eddig(főleg ha egyáltalán nem volt HTC-je) annak lesznek nehézségei. Két teljesen külön világ.
Bár android mindkettő mégis mások.
Ha lenne ilyen, akkor nekem egy Samsung One készülék kellene.
Személy szerint boldog lennék, ha a két készüléket összegyúrnák és megszületne a Samsung One.
Azt hiszem számomra az lenne a tökéletes mobil.....persze csak egy darabig!