2024, 12 19, 05:37:04

Szerző Téma: HTC One - Általános beszélgetés  (Megtekintve 349906 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: HTC One - Általános beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2013, 04 04, 11:51:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor is szánalmas amit művel egy ekkora gyár,nagyon elgondolkoztam a one vételen,de biztos nem fogok a szerviz háttér miatt,tökölés miatt. Valószínű így is 20 órás munkaidőben robotolnak a 10 éves gyerekek a htc gyárban,ezek után 24-ben fognak ....
dehogyis...a HTC gyárakban üres gépsorok mellett lógatják most a lábukat, mert nincs alkatrész. De az valószínű, hogy igen pici kezek kellenek a hatékony legózáshoz...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #151 Dátum: 2013, 04 04, 12:23:02 »

Azért a HTC van megemlítve, mert jelenleg az az S4 kihívója, és azzal próbálja összehasonlítani magát.

Teljesen egyetértek veled abban, hogy a HTC egyáltalán nem ezt érdemli, de a Nokia sem érdemelte meg, ami történt vele. Rossz üzleti döntések sorozata ide vezet manapság. A KODAK-nak néhány év kellett ahhoz még, hogy teljesen elsorvadjon, ők sem bírták a tempót, de a fotópiac sokkal lassabb, mint a mobilos.

Megírom én azt is nagyon szívesen, ha valami olyat csinál a HTC, ami előre mozdítja őket, nem érzem, hogy You are not allowed to view links. Register or Login negatív lenne

p.s.: Ha esetleg tudsz olyan lehetőséget, hogy a Samsung szponzorálna minket a cikkeink miatt, ne tartsd magadban, örülnénk neki!

A fizetett ìràst nem vèletlenűl tettem idèzőjelbe (peace) tudom, hogy nem ìgy van csak kicsit kezd apple szagú lenni a sansung amit rühellek.  Tudom, hogy nem èrdemtelenül jutottak idàig, mert a màsolàson kìvül rengeteg plusszt hoztak az iparàgnak, ès nem vèletlenül hasznàlok samsung kèszülèket mert nincs akternatìva.
A nokiàval kapcsolatban nem èrtek egyet veled. A nokia mèg kèt ève is a simbyan hànyadèkot eröltette amikor az apple a samsung ès a htc 3 ève tarolta a piacot.
Apple 2007..Htc azonnali vàlasza a windowsra húzott sense felülettel, samsung vàlasza az omnia csalàd elindítàsàval kezdeti touchwiz. Nokia? N95..ami abban az èvben mèg eladható volt, aztàn elkezdődött a leszakadàs.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #152 Dátum: 2013, 04 04, 13:08:50 »
[size=78%]A nokiàval kapcsolatban nem èrtek egyet veled. A nokia mèg kèt ève is a simbyan hànyadèkot eröltette amikor az apple a samsung ès a htc 3 ève tarolta a piacot.[/size]
Apple 2007..Htc azonnali vàlasza a windowsra húzott sense felülettel, samsung vàlasza az omnia csalàd elindítàsàval kezdeti touchwiz. Nokia? N95..ami abban az èvben mèg eladható volt, aztàn elkezdődött a leszakadàs.

Nem vagyok hívő, felhasználói szempontból mérlegelek:

a Nokiát azért sajnálom, mert felhasználóként mindig végtelenül elégedett voltam a készülékeikkel. Minőséget gyártottak még az olcsóbb szegmensben is, amelyik vidáman elmuzsikált évekig.

HTC-t mindig is csodáltam a jól kidolgozott külsőségek miatt, annál több bajom van azzal, amit itt a fórumon olvasok.

Ha kiadok százakárhányezer forintot egy készülékért, akkor elvárom, hogy ha a hardver nem lehet tökéletes, akkor legalább jó szerviz járjon hozzá, bár persze az is fontos, hogy ne nagyon legyen vele gond. A HTC pedig pont ezen a téren igen gyenge, és bár a készülékei jók, mégsincs velük kevesebb probléma, mint a Samsungokkal, ott viszont olyan szervizháttér van, mint senki másnak a mobilos területen. Gyorsan cserélik a dolgokat, házhoz jönnek, mondjam még?

A készülékek maguk is jók, lehet, hogy tudnék szebbet elképzelni, de az igényeimnek teljesen megfelelő, amit tudnak.

A HTC-t ezzel a menedzsmenttel én valóban leírtam, halovány reményként a BlackBerry és a Motorola csillan csak fel előttem.

A Samsungnál meg csak addig leszek, amíg androidot használnak, ha nagyon elfordulnak, akkor én is...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #153 Dátum: 2013, 04 04, 13:25:25 »

Azért a HTC van megemlítve, mert jelenleg az az S4 kihívója, és azzal próbálja összehasonlítani magát.

Teljesen egyetértek veled abban, hogy a HTC egyáltalán nem ezt érdemli, de a Nokia sem érdemelte meg, ami történt vele. Rossz üzleti döntések sorozata ide vezet manapság. A KODAK-nak néhány év kellett ahhoz még, hogy teljesen elsorvadjon, ők sem bírták a tempót, de a fotópiac sokkal lassabb, mint a mobilos.

Megírom én azt is nagyon szívesen, ha valami olyat csinál a HTC, ami előre mozdítja őket, nem érzem, hogy You are not allowed to view links. Register or Login negatív lenne

p.s.: Ha esetleg tudsz olyan lehetőséget, hogy a Samsung szponzorálna minket a cikkeink miatt, ne tartsd magadban, örülnénk neki!
Néhány észrevétel azért engedtessék meg...
Három negatívummal példázod a címet:
-szállítási problémák
-romcsolás nélküli szerelhetőség
-"Samsung élmény" részlegek.

1.Az első dolog valós, igen, csúszik a gyártás. A beszállítók nem tudják kiszolgálni alkatrésszel a gyárat... Lehet, hogy ezek a beszállítók inkább egy nagyobb halat szolgálnak most ki...? Ez valóban elég bosszantó, kell még várni pár napot (hetet?). Ettől még-uram bocsá'-akár az S4 kihívója is lehet ebben a szegmensben a készülék maga, nem igaz??? (Ez a mondat eleve prejudikál: "mert jelenleg az az S4 kihívója, és azzal próbálja összehasonlítani magát..." Brrr, hogy merészeli a HTC összehasonlítani magát a nagy Samsunggal??? ::))
2.Nem lehet darabokra szedni roncsolás nélkül, mert túlzottan is egyben van? Ez most komoly? Kit érdekel?! Ha nem lehet szétszedni és pl. hardveres hiba jelentkezik két éven belül, akkor mi történik? Visszaadja a szerviz darabokban, bűnbánó arccal, sajnálkozva?Vagy talán kicserélik a készüléket, nem igaz? Tényleg bosszantó!
3.Samsung élmény részlegek. Ez tényleg elvette a kedvem. Láthatom, foghatom e pillekönnyű, plasztik csodát, a nagy Ő-t! Megkaphatok róla minden tájékoztatást. Biztosan azt is közlik, hogy már a 16 gigás verzió is drágább lesz, mint a 32-es One. Meg hogy lehet tölteni kábel nélkül. Ha megveszed a töltőt hozzá, valamint kicseréled a hátlapot is.Jó pénzért...  :kuss:

Az a helyzet szerintem, hogy nem a Samsung kopácsol a HTC koporsón, hanem a HTC maga.Pontosan a szervizelés miatt. Komoly gond, ezért még mindig hezitálok...
Ettől függetlenül leírni a készüléket, amely akár még jó is lehet, nem szép dolog.
Lehet, hogy ez lesz az utolsó HTC-m, lehet, hogy még le is mondom az utolsó pillanatban, ki tudja? Egy biztos, ha tudnám, hogy mi tetszik IGAZÁN helyette, már váltottam volna. Amint ebből a mondatból is kitűnik, nekem nem a Samsung az alternatíva. :whistle:

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #154 Dátum: 2013, 04 04, 13:57:29 »
Néhány észrevétel azért engedtessék meg...
Három negatívummal példázod a címet:
-szállítási problémák
-romcsolás nélküli szerelhetőség
-"Samsung élmény" részlegek.

1.Az első dolog valós, igen, csúszik a gyártás. A beszállítók nem tudják kiszolgálni alkatrésszel a gyárat... Lehet, hogy ezek a beszállítók inkább egy nagyobb halat szolgálnak most ki...? Ez valóban elég bosszantó, kell még várni pár napot (hetet?). Ettől még-uram bocsá'-akár az S4 kihívója is lehet ebben a szegmensben a készülék maga, nem igaz??? (Ez a mondat eleve prejudikál: "mert jelenleg az az S4 kihívója, és azzal próbálja összehasonlítani magát..." Brrr, hogy merészeli a HTC összehasonlítani magát a nagy Samsunggal??? ::) )
2.Nem lehet darabokra szedni roncsolás nélkül, mert túlzottan is egyben van? Ez most komoly? Kit érdekel?! Ha nem lehet szétszedni és pl. hardveres hiba jelentkezik két éven belül, akkor mi történik? Visszaadja a szerviz darabokban, bűnbánó arccal, sajnálkozva?Vagy talán kicserélik a készüléket, nem igaz? Tényleg bosszantó!
3.Samsung élmény részlegek. Ez tényleg elvette a kedvem. Láthatom, foghatom e pillekönnyű, plasztik csodát, a nagy Ő-t! Megkaphatok róla minden tájékoztatást. Biztosan azt is közlik, hogy már a 16 gigás verzió is drágább lesz, mint a 32-es One. Meg hogy lehet tölteni kábel nélkül. Ha megveszed a töltőt hozzá, valamint kicseréled a hátlapot is.Jó pénzért...  :kuss:

Az a helyzet szerintem, hogy nem a Samsung kopácsol a HTC koporsón, hanem a HTC maga.Pontosan a szervizelés miatt. Komoly gond, ezért még mindig hezitálok...
Ettől függetlenül leírni a készüléket, amely akár még jó is lehet, nem szép dolog.
Lehet, hogy ez lesz az utolsó HTC-m, lehet, hogy még le is mondom az utolsó pillanatban, ki tudja? Egy biztos, ha tudnám, hogy mi tetszik IGAZÁN helyette, már váltottam volna. Amint ebből a mondatból is kitűnik, nekem nem a Samsung az alternatíva. :whistle:
1. a prejudikálós részre: a Samsung nem nyilatkozott semmi dehonesztálót a HTC ONE-ra, nem csinált semmilyen szpotot, bármiféle összehasonlítást a ONE-nal.

Ezzel szemben a HTC mit csinált? A Samsung You are not allowed to view links. Register or Login, majd a You are not allowed to view links. Register or Login. Asszem jogos, ha azt mondom, hogy a HTC hasonlítja magát a Samsunghoz és nem fordítva, és talán a trollkodáson kívül valami mást sem ártana felmutatni...

2. a szétszedés: nem azért gyors a samu szerviz, mert annyira képzettek a munkatársak és olyan szuper csavarhúzóik vannak. Hanem azért, mert egyrészt nem  tökölnek nyomozással, és annak keresgélésével, hogyan utasítsák el a garanciális javítást, másrészt meg a szerviz abból áll, hogy szétkapja a készüléket, kicseréli a hibás modult, majd összerakja, és köszöni szépen.

Na ezt pont nem lehet megtenni a HTC ONE-nal, mert megőszül, mire szétszedi, közben lazán meg tudja sérteni a burkolatot és a felületeket, ráadásul 5 perc helyett 2-3 órát  szöszöl vele. Ezért a B verzió lehet a megoldás: ha elromlik, kapsz egy másik, vadonatúj készüléket. Ez neked lehet, hogy remek, de a bevételeket jobban rontja, mintha meg se vetted volna a készüléket....

3. Samsung Experience Shop: magas ívben teszek rá, ahogy te is, hogy mindenféle maszlaggal próbálják tömni a fejem fizetett alkalmazottak a valóság helyett. Egyetértünk teljesen, de se te, se én nem vagyunk átlag felhasználók, és abban biztos vagyok, ha lenne egy ilyen részleg a MediaMarkt-ban (vagy akár HTC), biztos hogy mindig látnék ott embereket, és talán néha magam is oda mennék szétnézni. Nem a maszlag miatt, hanem azért, mert általában sehol nincs lehetőséged kipróbálni rendesen egy telefont, tabletet, vagy bármit. Na ezeken a helyeken van, kipróbálhatod a TV-vel, vagy a biciklivel együttműködik-e, vagy akármit.

Kérdezd meg a nem geek ismerőseidet, hogy mi az a HTC, és miket gyárt. Aztán tedd ugyanezt a Samsunggal. lehet, következő ügyeletben én is megjátszom, lássuk milyen tájékozottaka betegek :D

Nem elég, hogy jó valami, az is kell, hogy ismerjék, ha fenn akar maradni.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #155 Dátum: 2013, 04 04, 14:52:55 »
Az  imént szembe jött egy srác az egyetem udvarában, es egy ONE volt a kezében. Honnan a csudából szerezhette? :) :shock:

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #156 Dátum: 2013, 04 04, 15:20:19 »
Az  imént szembe jött egy srác az egyetem udvarában, es egy ONE volt a kezében. Honnan a csudából szerezhette? :) :shock:

Miért nem kérdezted meg? :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #157 Dátum: 2013, 04 04, 15:26:31 »
Pontosan ezt akartam kérdezni én is... :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #158 Dátum: 2013, 04 04, 15:50:47 »

Nagyon késésben voltam óráról, de legközelebb lecsapok rá. :)

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #159 Dátum: 2013, 04 04, 16:27:01 »
1. a prejudikálós részre: a Samsung nem nyilatkozott semmi dehonesztálót a HTC ONE-ra, nem csinált semmilyen szpotot, bármiféle összehasonlítást a ONE-nal.

Ezzel szemben a HTC mit csinált? A Samsung You are not allowed to view links. Register or Login, majd a You are not allowed to view links. Register or Login. Asszem jogos, ha azt mondom, hogy a HTC hasonlítja magát a Samsunghoz és nem fordítva, és talán a trollkodáson kívül valami mást sem ártana felmutatni...

2. a szétszedés: nem azért gyors a samu szerviz, mert annyira képzettek a munkatársak és olyan szuper csavarhúzóik vannak. Hanem azért, mert egyrészt nem  tökölnek nyomozással, és annak keresgélésével, hogyan utasítsák el a garanciális javítást, másrészt meg a szerviz abból áll, hogy szétkapja a készüléket, kicseréli a hibás modult, majd összerakja, és köszöni szépen.

Na ezt pont nem lehet megtenni a HTC ONE-nal, mert megőszül, mire szétszedi, közben lazán meg tudja sérteni a burkolatot és a felületeket, ráadásul 5 perc helyett 2-3 órát  szöszöl vele. Ezért a B verzió lehet a megoldás: ha elromlik, kapsz egy másik, vadonatúj készüléket. Ez neked lehet, hogy remek, de a bevételeket jobban rontja, mintha meg se vetted volna a készüléket....

3. Samsung Experience Shop: magas ívben teszek rá, ahogy te is, hogy mindenféle maszlaggal próbálják tömni a fejem fizetett alkalmazottak a valóság helyett. Egyetértünk teljesen, de se te, se én nem vagyunk átlag felhasználók, és abban biztos vagyok, ha lenne egy ilyen részleg a MediaMarkt-ban (vagy akár HTC), biztos hogy mindig látnék ott embereket, és talán néha magam is oda mennék szétnézni. Nem a maszlag miatt, hanem azért, mert általában sehol nincs lehetőséged kipróbálni rendesen egy telefont, tabletet, vagy bármit. Na ezeken a helyeken van, kipróbálhatod a TV-vel, vagy a biciklivel együttműködik-e, vagy akármit.

Kérdezd meg a nem geek ismerőseidet, hogy mi az a HTC, és miket gyárt. Aztán tedd ugyanezt a Samsunggal. lehet, következő ügyeletben én is megjátszom, lássuk milyen tájékozottaka betegek :D

Nem elég, hogy jó valami, az is kell, hogy ismerjék, ha fenn akar maradni.
1. Nem erről beszélek. Mások a prioritások a két készülék esetében, de nem véletlen, hogy azért a Samsung mindig megvárja amíg a HTC bemutatja a flagship-modelljét és utána kiad annál egy kicsivel erősebbet.
Fémházas a ONE? Oké, a tegyünk bele fémet mi is, erősíteni kell a prémium feeling-et.
Processzor 1.7-en ketyeg? Húzzunk rajta egy kicsit még (kíváncsi vagyok mennyire melegszik majd, a polikarbonát jól tartja a hőt...)
Infraport sem véletlenül került fel a készülékre éppen most.

2. Nem érdekel, hogy a csere a cég számára mivel jár. Tehát ez nem tart vissza (az árrés azért kicsit nagyobb, hogy a csere esetén már azzal járna jobban a HTC, ha meg sem vettem volna...)
Csinálják meg úgy, hogy kevés legyen a hardveres gond és nem fog fájni a fejem. ha meg nem sikerül nekik, fájjon az övék.

3. Az eladási adatok döntő mértékben úgyis azon fognak múlni, hogy ki milyen megállapodást köt a szolgáltatókkal. Ők az igazán komoly partnerei a készülékgyártóknak. Az átlag user úgyis ott veszi (cseréli) a készülékét és sokkal jobban hat rá a médiában látott/hallott szolgáltatói reklám. A geeknek persze jó egy ilyen márkabolt, én sem bántam volna, ha a HTC is nyitott volna ilyeneket.
A két céget egyébként teljesen felesleges összehasonlítani, hiszen a Samsung óriás a HTC-hez képest (mindig is az volt) és ennek megfelelően egészen mások a lehetőségei a marketing terén is.

Én ezt nem is ragoznám tovább, a véleményemet a cikkről úgyis olvastad, véget nem érő kontra/rekontra érvelésben meg nem fogok részt venni. ;)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2013, 04 04, 18:14:34 »
1. Nem erről beszélek. Mások a prioritások a két készülék esetében, de nem véletlen, hogy azért a Samsung mindig megvárja amíg a HTC bemutatja a flagship-modelljét és utána kiad annál egy kicsivel erősebbet.
Fémházas a ONE? Oké, a tegyünk bele fémet mi is, erősíteni kell a prémium feeling-et.
Processzor 1.7-en ketyeg? Húzzunk rajta egy kicsit még (kíváncsi vagyok mennyire melegszik majd, a polikarbonát jól tartja a hőt...)
Infraport sem véletlenül került fel a készülékre éppen most.

2. Nem érdekel, hogy a csere a cég számára mivel jár. Tehát ez nem tart vissza (az árrés azért kicsit nagyobb, hogy a csere esetén már azzal járna jobban a HTC, ha meg sem vettem volna...)
Csinálják meg úgy, hogy kevés legyen a hardveres gond és nem fog fájni a fejem. ha meg nem sikerül nekik, fájjon az övék.

3. Az eladási adatok döntő mértékben úgyis azon fognak múlni, hogy ki milyen megállapodást köt a szolgáltatókkal. Ők az igazán komoly partnerei a készülékgyártóknak. Az átlag user úgyis ott veszi (cseréli) a készülékét és sokkal jobban hat rá a médiában látott/hallott szolgáltatói reklám. A geeknek persze jó egy ilyen márkabolt, én sem bántam volna, ha a HTC is nyitott volna ilyeneket.
A két céget egyébként teljesen felesleges összehasonlítani, hiszen a Samsung óriás a HTC-hez képest (mindig is az volt) és ennek megfelelően egészen mások a lehetőségei a marketing terén is.

Én ezt nem is ragoznám tovább, a véleményemet a cikkről úgyis olvastad, véget nem érő kontra/rekontra érvelésben meg nem fogok részt venni. ;)

de jó példát hoztál..lehet, hogy a HTC-nek kellene megvárni a Samut a bejelentésekkel....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #161 Dátum: 2013, 04 04, 19:18:56 »
de jó példát hoztál..lehet, hogy a HTC-nek kellene megvárni a Samut a bejelentésekkel....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Ilyen sosem lesz:( emlèkszel az one x re?? Tavaly amikor megjelent, a samsung az sg3 bejelentèsèt rögtön eltolta 2 hónappal :)) mièrt? Gyorsan elloptàk a kamera újdonsàgait, tettek bele nagyobb akkut ès arattak a piacon. Ràadàsul a htc akkor sem àllt túl rózsàsan ès kiadta egy fèlkèsz szoftverrel az one x et. A szervìz szar, nem tudnak a mikrohullàmú sütökből pènzt pumpàlni a hàlózatba mint a samu. Sajnos halàlra vannak itèlve. Egybe bìzom..ha elvèreznek akkor az apple veszi meg őket ès megjelenik a sense ios-en :)))

Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #162 Dátum: 2013, 04 04, 19:47:00 »
Na akkor még egy One hír: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #163 Dátum: 2013, 04 04, 19:50:52 »

nah ezt itthon nem lehetne megcsinálni. :)
kiegyenesített kaszával menne a jó nép telefont vásárolni, hogy neki miért nem adják oda, ami jár. :)

de a cikkben is írják, hogy a többséget ez nem zavarja. más kultúra, más fogyasztási szokások...
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #164 Dátum: 2013, 04 04, 20:46:00 »
Ugyan már! ::) Inkább dinamót adnának hozzá nem??? Az legalább környezettudatos, mert az energiát mi állítjuk hozzá elő...
Van egy szatyorra való töltőm itthon és ebből 5 HTC töltőadapter. Van külön a munkahelyen, az autóban pedig a tartóból töltöm.
Szóval nekem nem kellene. Nyilván aki életében először vesz okostelefont, azzal kibabrálna egy ilyen húzás. De  persze nálunk nem kell ilyentől tartani.
Aki az Expansysnál rendelt  elő One-t, az tudja, hogy ott sem adják ingyen hozzá az adaptert. Kemény 1 eurocentet kérnek érte a pernahajderek! :D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #165 Dátum: 2013, 04 04, 20:50:38 »
Nekem például nincs tarcsi töltőm. Amikor eladom az aktuális telefont, értelemszerűen adom vele a töltőt... Engem ezzel megszivatnának.  :hmm:

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #166 Dátum: 2013, 04 04, 21:18:45 »
Nekem például nincs tarcsi töltőm. Amikor eladom az aktuális telefont, értelemszerűen adom vele a töltőt... Engem ezzel megszivatnának.  :hmm:

mostanában viszont a microusb szabvánnyá tételével nálunk az van hogy évente 1-2 plusz töltő keletkezik családon belül csak a telefonok cseréje miatt. a bluetooth agybadugós fülesemhez is microusb töltőt adtak, azis itt van mostmár tartalékban :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #167 Dátum: 2013, 04 04, 21:25:29 »
Az O2 lehet . De nem a HTC. Legyünk korrektek! ;)

Tapatalked from my HOX

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #168 Dátum: 2013, 04 05, 08:56:58 »
Az O2 lehet . De nem a HTC. Legyünk korrektek! ;)
Sajnos ez lesz a trend, van ahol már elkezdték bevezetni. Ez lesz a jövő.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #169 Dátum: 2013, 04 05, 09:33:36 »
Sajnos ez lesz a trend, van ahol már elkezdték bevezetni. Ez lesz a jövő.
Mire ez a trend ideér, már vezetékes töltő sem kell...reméljük... :)

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #170 Dátum: 2013, 04 05, 18:27:05 »
Eddig tök jó volt olvasgatni itt a fórumot de az, hogy már itt is samsung vs htc, vagy éppen samsung vs iphone.....
Tiszta gáz!
Mindenkinek egyéni az ízlése és mindenkinek más telefon tetszik. Ami meg a legfontosabb, hogy minden készülékből hiányzik valami, ami a másikban megvan.
Volt Iphone-om, SGS3-am, most van egy gyönyörű HTC ONE-om.
De egyik sem jobb a másiknál....pontosabban mindegyik jobb a másiknál.

Igaz az is, hogy most én is azon gondolkozom, hogy ha kijön az SGS4, akkor visszamászok a Samsunghoz, de ez leginkább azért van, mert elszoktam már a HTC-től....
Viszont hiányozni fog az a pár újdonság, amit belevarázsoltak.

Nekem nagyon tetszik a sense 5, a Blink field és a zoe valami fantasztikus lett. Marha jó ahogyan összefésüli a videókat a képekkel és egy jó kis bemutató klippet csinál belőle.

De pl. utálom, hogy a Samsung tv-re nem tudom akadás mentesen átküldeni  a videót wifin keresztül, pedig gyors a netem. Az SGS3-nál ilyen gondom nem volt.

Már most tiszta ideg vagyok, hogy a névjegyzékem megint széthullik ha visszaváltok a samura, hiszen ˙(Szerintem) a HTC-nél jobban egy telefon sem kezeli a névjegyzéket. (tudom, hogy van hozzá más contact app  :ok: )

Pár infó még a HTC-ről.

Kamera: Szerintem hibátlan, független a pixelek számától. Sőt,utcán normál nappali fénynél alap beállítással is nagyon jó képeket és videókat lehet készíteni. Mint az SGS3! Csak azok találnak hibát (gondolom) akik akarnak hibát találni.

Hang és kép: huhh...nekem nagyon bejön...leszedtem egy fullHD filmet és mind a hang, mind a kép verhetetlen...oké, sgs4 nem volt a kezemben  :D

Plusz szoftverek: Hiányzik nekem a HTC ONE X kezelhetősége, személyre szabhatósága, de összességében jó.

Minden más:

Legjobban a kinézete tetszik és a felhasznált anyagok nagyon jók. Oké, nem bontható. Ez egy nagy minusz, de tojok rá. Legalább nem műanyag...Ezt nagyon elb****ak a Samsusok....de legyen ez az Ő bajuk.  >:(

Sebességgel gond nincs, akadás még nem volt, gyorsan tölti magát és mivel állandóan nyomkodom, ezért gyorsan le is merül. Első napokban fél nap!!  :'(
Ha nincs időm, akkor is éppen egy nap. ez nagy gáz.
Viszont ez csak akkor ennyi, ha megy a mobilnet és a wifi, óránként csekkolni a maileket,stb....

Szerintem aki HTC dolgait szereti, annak mindenképpen jó választás ez a kütyü. Gyönyörű, gyors, erős a proci, letisztult és sallangmentes a grafika. nekem tetszik.

Viszont aki Samsungot használt eddig(főleg ha egyáltalán nem volt HTC-je) annak lesznek nehézségei. Két teljesen külön világ.
Bár android mindkettő mégis mások.

Ha lenne ilyen, akkor nekem egy Samsung One készülék kellene.  :ima: :ima: :ima:

Személy szerint boldog lennék, ha a két készüléket összegyúrnák és megszületne a Samsung One.

Azt hiszem számomra az lenne a tökéletes mobil.....persze csak egy darabig!  :D

Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #171 Dátum: 2013, 04 05, 18:42:52 »
Eddig tök jó volt olvasgatni itt a fórumot de az, hogy már itt is samsung vs htc, vagy éppen samsung vs iphone.....
Tiszta gáz!
Mindenkinek egyéni az ízlése és mindenkinek más telefon tetszik. Ami meg a legfontosabb, hogy minden készülékből hiányzik valami, ami a másikban megvan.
Volt Iphone-om, SGS3-am, most van egy gyönyörű HTC ONE-om.
De egyik sem jobb a másiknál....pontosabban mindegyik jobb a másiknál.

Igaz az is, hogy most én is azon gondolkozom, hogy ha kijön az SGS4, akkor visszamászok a Samsunghoz, de ez leginkább azért van, mert elszoktam már a HTC-től....
Viszont hiányozni fog az a pár újdonság, amit belevarázsoltak.

Nekem nagyon tetszik a sense 5, a Blink field és a zoe valami fantasztikus lett. Marha jó ahogyan összefésüli a videókat a képekkel és egy jó kis bemutató klippet csinál belőle.

De pl. utálom, hogy a Samsung tv-re nem tudom akadás mentesen átküldeni  a videót wifin keresztül, pedig gyors a netem. Az SGS3-nál ilyen gondom nem volt.

Már most tiszta ideg vagyok, hogy a névjegyzékem megint széthullik ha visszaváltok a samura, hiszen ˙(Szerintem) a HTC-nél jobban egy telefon sem kezeli a névjegyzéket. (tudom, hogy van hozzá más contact app  :ok: )

Pár infó még a HTC-ről.

Kamera: Szerintem hibátlan, független a pixelek számától. Sőt,utcán normál nappali fénynél alap beállítással is nagyon jó képeket és videókat lehet készíteni. Mint az SGS3! Csak azok találnak hibát (gondolom) akik akarnak hibát találni.

Hang és kép: huhh...nekem nagyon bejön...leszedtem egy fullHD filmet és mind a hang, mind a kép verhetetlen...oké, sgs4 nem volt a kezemben  :D

Plusz szoftverek: Hiányzik nekem a HTC ONE X kezelhetősége, személyre szabhatósága, de összességében jó.

Minden más:

Legjobban a kinézete tetszik és a felhasznált anyagok nagyon jók. Oké, nem bontható. Ez egy nagy minusz, de tojok rá. Legalább nem műanyag...Ezt nagyon elb****ak a Samsusok....de legyen ez az Ő bajuk.  >:(

Sebességgel gond nincs, akadás még nem volt, gyorsan tölti magát és mivel állandóan nyomkodom, ezért gyorsan le is merül. Első napokban fél nap!!  :'(
Viszont ez csak akkor ennyi, ha megy a mobilnet és a wifi, óránként csekkolni a maileket,stb....

Szerintem aki HTC dolgait szereti, annak mindenképpen jó választás ez a kütyü. Gyönyörű, gyors, erős a proci, letisztult és sallangmentes a grafika. nekem tetszik.

Viszont aki Samsungot használt eddig(főleg ha egyáltalán nem volt HTC-je) annak lesznek nehézségei. Két teljesen külön világ.
Bár android mindkettő mégis mások.

Ha lenne ilyen, akkor nekem egy Samsung One készülék kellene.  :ima: :ima: :ima:

Személy szerint boldog lennék, ha a két készüléket összegyúrnák és megszületne a Samsung One.

Azt hiszem számomra az lenne a tökéletes mobil.....persze csak egy darabig!  :D

Köszi az infókat! tesztek ide vagy oda, de én akkor is jobban szeretem az ilyen típusú beszámolókat. Engem nagyobb százalékban ezek az infók fognak meggyőzni vagy lebeszélni. :)
még több ilyet, jót és rosszat is egyaránt! ;)
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #172 Dátum: 2013, 04 05, 18:51:27 »
Köszi az infókat! tesztek ide vagy oda, de én akkor is jobban szeretem az ilyen típusú beszámolókat. Engem nagyobb százalékban ezek az infók fognak meggyőzni vagy lebeszélni. :)
még több ilyet, jót és rosszat is egyaránt! ;)

Egyetértek veled és köszönöm!  :ok:
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #173 Dátum: 2013, 04 07, 14:18:05 »
Egyetértek veled és köszönöm!  :ok:
közepes használattal ( pl 2óra nezetés) meddig bírja ? Inkább úgy kérdezem,mennyire kell nyomkodni ,h kibírja éjszakáig?
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #174 Dátum: 2013, 04 07, 14:33:34 »
...
...

Na pont az akku idő érdekel a legjobban. Eddig ez így elég siralmas...