0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
jobb mint vártam.
Sajnos kicsit doboz hangja van...
Ennek van doboz hangja!
Mint valami stúdióminőségű felvétel lenne! Rányomtam a házimozimra, dübörgött keményen, az asszony is ámult hogy ez mobil felvétel? Erős túlzás a studió minőség, de koncertet nehéz szépen felvenni.
Szerintem meg nagyon meggyőző a hangminőség-főleg a korábbi HTC-khez képest. Ez mégiscsak egy mobil, nem?Érdekes lett volna összehasonlítani más készülékek ugyanitt készült felvételeivel.Nem hiszem, hogy szégyent vallott volna...
Biztosan jobb egy másik készülékhez hasonlítva, azonban én a fülemhez mérem a hangokat. Az meg már egy másik kérdés, hogy nem vennék fel "kényes" anyagokat mobillal. Ja és ez nem a készülék lehúzása, csupán egy vélemény.
Kényes anyagot sem felvenni sem fényképezni nem a mobillal kell. Arra amire viszont egy ilyen készülék való, tökéletesen elég.Szerintem...
Szerintem is így van!!! Ha profi képet akarok, például a munkám során, viszem a tükrös gépem. (Nem telefonnal fogom nem is arra van) De egy tárgyalást már simán felveszek mobilra A mobil a rögtönzéshez kell arra is lett kitalálva
A képel és a videóval egyáltalán semmi gond nem volt a HTC-nél, a hanggal volt a legnagyobb gond. Ha spontán kell valami, pl egy szülinap vagy akár egy utcai muzsikus ahol beáll táncolni az ember kislánya, ne egy szokol rádio minőségű undormány hangzás táruljon elém a 180 ezres készülékemből. Legyenek benne mélyek meg magasak, ha a Sony-nak sikerült, akkor a HTC is képes rá... és lám megcsinálta! (HTC One) Még egyszer kihangsúlyozom a One X kamerája simán lepipálta pl a GoPro és a DriftHD kameráját. Sötétbe és még a kis digitális stabilizátora is remekül működik. Egyedül a mikrofonja élvezhetetlen. A régi Nokia 6600-ám jobb hangot vesz fel.
You are not allowed to view links. Register or Login...Ez a 16Gb-os verzió!
Kissé mintha sok lenne még indulásnak is... Még jó hogy nem érdekel...
Hát engem sem! A Note3 még több lesz,szinte borítékolhatni lehet.
Valaki fogta már a készüléket,élőben látta?
Szia kdennis!Az alsó linked nem müködik "Stabilizátor és éjszakai felvétel teszt tükörreflexes fényképezővel összehasonlítva![urlhttp://youtu.be/BHWiKPazSOU]HTC One - Camera comparison[/url]"