2024, 12 18, 22:56:13

Szerző Téma: ROM-ok, kernelek  (Megtekintve 136762 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csupacsipa

• Navigáció / Navigation: europe navigation
  • PDA: HTC HD2 volt!! Nexus 4
  • PDA ROM: SlimKat +franco kernel
Re: ROM-ok, kernelek
« Reply #925 Dátum: 2015, 05 02, 00:38:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
eddig azt csinaltam hogy ramentem a root nevu ikonra plusz be pipáltam a custom recoveryt igy most van 2.8.6.0 as TWRP em.Nincs sárga ikon mindent felismert ezek után rámentem a cmd.exe aztan platform-tools adb devices
igy kell nem??

jo ez igy nem fog menni hogy fél oránként irogatunk valamit :-( esetleg skype on vagy valahol ahol gyorsan le tudnánk tudni??? ha nem az se baj akkor dobom a kukába aztán ennyi már itt ülök 6 órán keresztül és semmi elegem van már ebből a szögelésből vagy akad vagy merűl mindig van valami már unom komolyan

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #926 Dátum: 2015, 05 02, 00:38:35 »
eddig azt csinaltam hogy ramentem a root nevu ikonra plusz be pipáltam a custom recoveryt igy most van 2.8.6.0 as TWRP em.Nincs sárga ikon mindent felismert ezek után rámentem a cmd.exe aztan platform-tools adb devices
igy kell nem??
Ha mar van TWRP-d akkor nem kell a toolkit. Mint irtam a recovery tudja az MTP-t. Nem tudom, hogy sikerult e a frissites gyari 5.1-re. Biztos ami tuti azert szedd ki a bootloader meg a radio img filet a factory image-bol. PC-n Winrar-al bele tudsz menni a tgz fileba. Recoveryben mount menu. Masold fel az img fileokat. Beflasheled, mert mar jo ideje nem csak zip-et lehet flashelni TWRP-bol hanem img-t is. Igy tuti a legfrissebb lesz a bootloadered es a radiod. Felmasolod a ROM-ot, GAPPS-et, supersu zip fileokat es mehet a ROM flaah.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #927 Dátum: 2015, 05 02, 01:13:47 »
Ha mar van TWRP-d akkor nem kell a toolkit. Mint irtam a recovery tudja az MTP-t. Nem tudom, hogy sikerult e a frissites gyari 5.1-re. Biztos ami tuti azert szedd ki a bootloader meg a radio img filet a factory image-bol. PC-n Winrar-al bele tudsz menni a tgz fileba. Recoveryben mount menu. Masold fel az img fileokat. Beflasheled, mert mar jo ideje nem csak zip-et lehet flashelni TWRP-bol hanem img-t is. Igy tuti a legfrissebb lesz a bootloadered es a radiod. Felmasolod a ROM-ot, GAPPS-et, supersu zip fileokat es mehet a ROM flaah.

bele megyek a recovery be a MOunt menube ott be van pipálva a data ikon.ez eddig világos de hogyan flashelem be ami kell?? cmd.exe parancsal ?? de hogyan??

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #928 Dátum: 2015, 05 02, 01:15:46 »
igy kellene :?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #929 Dátum: 2015, 05 02, 01:31:15 »

bele megyek a recovery be a MOunt menube ott be van pipálva a data ikon.ez eddig világos de hogyan flashelem be ami kell?? cmd.exe parancsal ?? de hogyan??
Flasheles elott biztos ami tuti wipe menuben huzd el a csuszkat, hogy csinalj egy full wipeot. Innentol kezdve nincs mar cmd se fastboot se adb-re szukseg. Ranyomsz a mount gombra. Sajatgepben megjelenik a telefon, felmasolsz PC-rol mindent a vasra ami kell. Lehuzod es a recovery install menujeben ki tudod valasztzni amiket flashelni akarsz. Elsoket menjenek a bootloader es a radio img fileok (ezeket csak egyszer kell utanna mar nem lesz rajuk szukseged). Aztan mehet a ROM, GAPPS, Supersu. Ha hozzaadtal egyet az add more zip gombra nyomva hozzaadhatsz megegyet es igy tovabb. Ha sorban hozzaadtal mindent amit flashelni szeretnel akkor elhuzod a csuszkat es megcsinalja. A vegen pedig nincs mas hatra mint reboot system.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #930 Dátum: 2015, 05 02, 11:05:07 »
OKe Rendbe igy világos minden csak éppen ez a MTP driver nem megy a widnos 8.1 en.Probálok keresgélni drivert hozzá de hát nem sok sikerrel.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #931 Dátum: 2015, 05 02, 11:50:38 »
OKe Rendbe igy világos minden csak éppen ez a MTP driver nem megy a widnos 8.1 en.Probálok keresgélni drivert hozzá de hát nem sok sikerrel.
Nem kell keresni ott van a Nexus Root Toolkitben a driver install procedura vegig kell csinalni. Megy meg Windows 10 alatt is. Szoval nem 8.1 hibaja.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #932 Dátum: 2015, 05 02, 12:37:55 »
step 1 mindent letöröltem bele értve a portokat is.ujra inditottam a gépet. step 2 be rá duktam a telot felismeri az eszköz kezelőbe

Egyéb eszközök
Nexus 4 egy sárga felkiáltó jel mellette

bele megyek a recoverybe azon belul sz MTP és látom hogy Disabled MTP  feliratot ha rámegyek Enable MTP akkor sincs semmi ???

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #933 Dátum: 2015, 05 02, 13:01:35 »

step 1 mindent letöröltem bele értve a portokat is.ujra inditottam a gépet. step 2 be rá duktam a telot felismeri az eszköz kezelőbe

Egyéb eszközök
Nexus 4 egy sárga felkiáltó jel mellette

bele megyek a recoverybe azon belul sz MTP és látom hogy Disabled MTP  feliratot ha rámegyek Enable MTP akkor sincs semmi ???

Persze, mert nincs felismerve a vas.
3, Fel kell telepiteni a Google drivert amit ajanl az NRT es jo lesz, fel fogja ismerni a vasat es lesz MTP, fastboot, adb minden.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #934 Dátum: 2015, 05 02, 13:13:14 »
de ez az nem ajánl fel semmit ez a sz...... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #935 Dátum: 2015, 05 02, 13:24:05 »
de ez az nem ajánl fel semmit ez a sz...... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Egy fullel alrebb ott lesz. Asszem az 1-est kell valasztani.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #936 Dátum: 2015, 05 02, 13:37:25 »
irtam privit megyek felakasztom magam komolyan

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #937 Dátum: 2015, 05 02, 14:31:33 »
irtam privit megyek felakasztom magam komolyan
Maradjunk itt, mert a Tapatalk mar nem is irja ha uj uzemetem jott meg szammal sem, hogy mennyi olvasatlanom van. Ha nem nyomok ra idonkent nem is tudom, hogy jott uj uzenet.

Nah szoval bootloaderben sem latja a szamitogep a vasat? Ha beirod, hogy fastboot devices kiirja az eszkoz szeriaszamat? Semmikepp sem kuka a telefon. Nexust gyakorlatilag lehetetlen tonkretenni szoftveresen. Az NRT feltelepiti a wugsfresh konyvtarba az egesz toolt. Ott lesz a driver is te magad is elindithatod es feltelepitheted.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #938 Dátum: 2015, 05 02, 14:37:58 »
Szerintem a legjobb lenne skype on vagy facebook nekem mindegy mert mutatnám hogy én mit látok és mit csinál a gép.Mondom én még igy nem jártam.jo lenne ha te is látnád amit én

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #939 Dátum: 2015, 05 02, 14:57:36 »
Szerintem a legjobb lenne skype on vagy facebook nekem mindegy mert mutatnám hogy én mit látok és mit csinál a gép.Mondom én még igy nem jártam.jo lenne ha te is látnád amit én
Se skype se fb. TeamViewer van felrakva. Azon meg tudod mutatni. Illetve meg is tudnam neked esetleg csinalni azon keresztul.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #940 Dátum: 2015, 05 02, 15:18:42 »
Rizsi ezt nem hiszem el halllod komolyan mondom.összegezve az egészet.Leirom mert én ezt már fel nem foghatom komolyan.5 éve kezdtem  flashelni meg a jó öreg htc hd 2 vel.lehet nem vagyok profi de hülye se teljesen.
Szoval fent volt a slim LP kijött az 5.1 frissites ugyan ugy csinaltam mindent mint anno kitkatrol lollira.
Szoval Nexus root toolkit driver fel rak gép felismer minden oké rámentem udate 5.1 re telo komunikált is fel ugrott a fekete képernyő felment az 5.1 a telon lattam a bootloaderbe hogy ki irja download stb se hiba se semmi.majd szépen szokésos üzenetek a nexus toolkitbe igen ok minden jo .telo magátol ujra indul és szépen elkezd bootolni fel jön a 4 szines pötyy és itt meg állt az élet kb 1 óra után se csinált semmit nah és akkor innen jöttek a problémák amiket irtam.mi hogyan ment fel az ADB nem mukodott rendesen.ergo az MTP meg mindig hibát ir ki és a nexus toolkit a step 4 be a full test ugy szint hibát irt ki.már kinomba nem tudtam mit tenni rámentem az OEM LOCKRA.Miért ne kérdezd de katt rá menint elkezdett kommunikálni a teloval bootloader fel ugrik látom valamit elkezd tolteni telo ujra indul és bejön az android 5.1 es rendszer.én csak lestem hogy ha fa......ba jött ez és hogyan.Most fent van valami 5.1 es rendszer müködö képes superSu is minden.
Érted ezt Rizsi????mert én kur......ra nem.A véremet szivta egész éjjel és ma késő du ig.most van rendszer és recovery is nah most akkor rakjuk tisztába a dolgokat.
recovery 2.8.6 os van fent rajta
SuperSu fent van akkor biztos a root is teljesen mukodo képes
most mi legyen menjen fel az a 3 link amit belinkeltel?? ROM GAPPS SuperSu???

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #941 Dátum: 2015, 05 02, 15:36:02 »
Rizsi ezt nem hiszem el halllod komolyan mondom.összegezve az egészet.Leirom mert én ezt már fel nem foghatom komolyan.5 éve kezdtem  flashelni meg a jó öreg htc hd 2 vel.lehet nem vagyok profi de hülye se teljesen.
Szoval fent volt a slim LP kijött az 5.1 frissites ugyan ugy csinaltam mindent mint anno kitkatrol lollira.
Szoval Nexus root toolkit driver fel rak gép felismer minden oké rámentem udate 5.1 re telo komunikált is fel ugrott a fekete képernyő felment az 5.1 a telon lattam a bootloaderbe hogy ki irja download stb se hiba se semmi.majd szépen szokésos üzenetek a nexus toolkitbe igen ok minden jo .telo magátol ujra indul és szépen elkezd bootolni fel jön a 4 szines pötyy és itt meg állt az élet kb 1 óra után se csinált semmit nah és akkor innen jöttek a problémák amiket irtam.mi hogyan ment fel az ADB nem mukodott rendesen.ergo az MTP meg mindig hibát ir ki és a nexus toolkit a step 4 be a full test ugy szint hibát irt ki.már kinomba nem tudtam mit tenni rámentem az OEM LOCKRA.Miért ne kérdezd de katt rá menint elkezdett kommunikálni a teloval bootloader fel ugrik látom valamit elkezd tolteni telo ujra indul és bejön az android 5.1 es rendszer.én csak lestem hogy ha fa......ba jött ez és hogyan.Most fent van valami 5.1 es rendszer müködö képes superSu is minden.
Érted ezt Rizsi????mert én kur......ra nem.A véremet szivta egész éjjel és ma késő du ig.most van rendszer és recovery is nah most akkor rakjuk tisztába a dolgokat.
recovery 2.8.6 os van fent rajta
SuperSu fent van akkor biztos a root is teljesen mukodo képes
most mi legyen menjen fel az a 3 link amit belinkeltel?? ROM GAPPS SuperSu???
Igen csak elotte nyomj egy full wipeot. Ott valami nem normalis dolog lehet a PC-del ha ilyeneket csinal, hogy egyszer mukodik egyszer nem a bootloader lock-ot fastboot oem lock parancsal adja ki az NRT, de minek bezarni? Most latja a gep amugy recoveryben a telefont ha mountolod? Ha van mukodo rendszer nincs ra szukseg csak kivancsisagbol kerdezem. Ha root van akkor a BootUnlocker for Nexus Devices alkalmazassal tudod nyitni zarni a bootloadert: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #942 Dátum: 2015, 05 02, 16:09:05 »
Igen csak elotte nyomj egy full wipeot. Ott valami nem normalis dolog lehet a PC-del ha ilyeneket csinal, hogy egyszer mukodik egyszer nem a bootloader lock-ot fastboot oem lock parancsal adja ki az NRT, de minek bezarni? Most latja a gep amugy recoveryben a telefont ha mountolod? Ha van mukodo rendszer nincs ra szukseg csak kivancsisagbol kerdezem. Ha root van akkor a BootUnlocker for Nexus Devices alkalmazassal tudod nyitni zarni a bootloadert: You are not allowed to view links. Register or Login

Nos nem megy igy se vicces komolyan tehát annyit tudok csinálni hogy rendesen a windows alatt tudok másolni ha a telo is bent van a rendszerbe.szoval twrp bol semmit.nem megy a mount.
nagyon érdekes ez komolyan.vissza lock olta a bootloadert most neztem meg amit linkeltel progit a playmarketrol fel rakam es tudom nyitni vele mert rá mentem h unlock majd ujra inditotta m és meg néztem a bootloader és most jo mert elöbb lock volt most meg unlock.

Akkor most mi legyen ??
jol fent van a radio meg az 5.1 es bootloader.gondolom én igen mert a verzio szám stimmel

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #943 Dátum: 2015, 05 02, 16:30:04 »
Ezen kivűl most nézem van itt még gy baj.tárhely.azt irja ki hogy összesen 5.67 GB a tárhelyem elérhető 4.65 gb.Nekem 16 gb nexus 4 em van amibol álltalaba 12 gb hasznalhatok.mi ez???

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #944 Dátum: 2015, 05 02, 16:44:13 »
nem értem sajnos az egészet ezt látnod kell komolyan.
Mikor tudjuk meg csinálni team view en?? :'(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #945 Dátum: 2015, 05 02, 17:35:38 »
nem értem sajnos az egészet ezt látnod kell komolyan.
Mikor tudjuk meg csinálni team view en?? :'(
Ha megy a telefonon a rendszer es root van skkor mar minden van. Le tudod ra tolteni a custom romot, gapps-et, supersut. Innentol kezdve gepre sincs szukseg.

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #946 Dátum: 2015, 05 02, 18:18:44 »
Ha megy a telefonon a rendszer es root van skkor mar minden van. Le tudod ra tolteni a custom romot, gapps-et, supersut. Innentol kezdve gepre sincs szukseg.
felraktam az uj romot gappot miinden és igy is csak 5 gb ot ir tarhelynek.mikor a minden le van pucolva akkor kb 11 gb nak kellene lennie.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #947 Dátum: 2015, 05 02, 18:29:51 »
felraktam az uj romot gappot miinden és igy is csak 5 gb ot ir tarhelynek.mikor a minden le van pucolva akkor kb 11 gb nak kellene lennie.
A megoldas itt van: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #948 Dátum: 2015, 05 02, 18:42:40 »
igen ám
First, you'll need fastboot.exe on your computer. If this happened to you, you should have fastboot installed  If not, see section A of efrant's "back-to-stock" guide.

csak hogy megint pc kell hozzá ami éppen sza.....r  :(

Nem elérhető csupacsipa

« Reply #949 Dátum: 2015, 05 02, 18:49:19 »
jo lenne ha meg tudnád nézni a team view gyorsan h mi a baj :(