Atomstabil kernel ez. O:-)
Sent from SGS-II
Az lehet, de ma kétszer is megszívatott, úgyhogy egy ideig nekem biztos nem kell.
A 4.35 verzió volt még fenn, és nem rakta bele a nandroid backupba a preload mappát.
Így meg ugrott az a mentésem. Persze én voltam a hunyó, miért nem ellenőriztem a mentés tartalmát.
Pedig írja a honlapon, hogy mentenie kell a preloadot is, bár azt nem figyeltem, hogy melyik verziótól.
visszarakva a mentést bootloop volt, akkor már tudtam, hogy ez a gáz, de megpróbáltam Jeboo-val visszatenni. Az ki is kiírta, hogy nincs preload mentés.
Kénytelen voltam visszatérni egy régebbi backuphoz, majd arra tettem rá az Omega 18-at. Az meg megállt a Samsung feliratnál, holott a saját boot animációjával kellene indulnia.
Rátettem Odinból a PhilZ 4.64-et, de az eredmény dettó. Ezután megkapta a Jeboo 2.1-et, és helyreállt minden, lett robotos animáció, és elindult rendben.
Úgyhogy lehet akár milyen jó használat közben ez a PhilZ, nekem egyelőre nem kell.
Igaz CWM backup előtt mindig rá lehetne tolni egy Jeboo-t, vagy mást, ami tényleg menti is a preload mappát.
Egyébként az egész kalamajka az Omega 20 miatt volt, mert annak megint úgy elszállt telepítése, hogyha nincs jig, akkor még downloadba se tudom rakni. Így is csak úgy lehetett, hogy már be volt dugva, amikor beleraktam az akksit.
Még az lesz a vége, hogy a Neat kerül fel. Amúgy is dicsérik.