ESETLEG TUDNÁL LINKELNI EGY OLDALT, AHONNAN LE TUDOM TÖLTENI A ROMOT???
ELŐRE IS KÖSZI
Szia ...érvényes még a garancia ? 4.4.2 gyári romot tettél fel korábban ..... szerintem már rajta van a knox .Sőőt a számlálód is ugrott ha felraktál ezután bármilyen másik nem gyári romot.
beállítások, eszköz névjegye , azon belül van kiírva a knox verziószám. De mivel nem volt knox az n7105 ös telefonomon, ezért nem vagyok abban tuti biztos,hogy ott is látszik . DE ha a hangerő lefelé, home gombot és a power gombot egyszerre nyomva tartod bármikor nem kell hozzá kikapcsolni sem , akkor download modba kapcsol a telefon , ha ott sem látsz apróbetűs knox feliratot akkor nincs knox a vasadon . Akkor mehet rá bármelyik módosított rom..
Nem érvényes garanciánál nem számít van e knox vagy nincsen , te fizeted így is úgy is ha elromlik.
Ennél a változatnál N7105 nem oldották meg azt hogy knox esetében lehessen rootolni vagy romolni , mint N7100 esetében . Ha érvényes a garanciád és van knox akkor így jártál. Nem érdemes semmit feltenni rootot sem. Knox benne van tudomásom szerint a 4.4.2 es gyári romokban számolni fog (számolt is már )és ugrik a garancia.
Ráadásul felraktál egy nem is a vasadra való romot .Szerencséd van ,hogy működik még. Mondok mást . Ez a topik elég rövid mert nem sok embernek van ilyen kütyüje ,kevés rá a fejlesztés, még ezt sem voltál hajlandó végig olvasni . Nem voltál mert ha szántál volna időt rá akkor csak az én hozzászólásaimban minden kérdésedre szájbarágósan megkaptad volna a választ.