Szivesen megcsinálom bármelyiket, csak nem tudom, hogy kell..
Ha segítesz...
Scriptet írni tudsz-e?
Ha nem, inkább küldd el amit be akarsz pakolni és megpróbálok egy zipet csinálni.
UI. most látom, hogy kész a rom. Gratulálok
Mit használtál? Az illusion-t?
Szia ManX!
Az első romodat használom egy ideje, ami 418Mb-os volt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért köszönöm a ROM-ot, de a mostani új romodban van 1-2 dolog ami tetszik és szeretném rá lecserélni, de lenne 1-2 kérdésem. Egész szépen belaktam már a romodat, elég sok minden van telepítve, plusz találtam hozzá Jkay frameworkot és delux settingset és nincs kedvem mindent újratelepíteni. Fel lehet úgy telepítenem az új romodat, hogy a telepített programjaim megmaradjanak? Gondolom új Jkay-t meg delux progit az keresnem kell hozzá, de nincs kedvem azt a rengeteg programot és játékot újratelepítenem. Ha nem lehet akkor majd rászánok egy napot és újrapakolok mindent, csak gondoltam megkérdezem:)
Előre is köszi a válaszod.
Örülök, hogy meg vagy vele elégedve.
Általában azért csinálom ezeket, hogy jobbat és jobbat hozzak ki a romokból, természetesen a saját használatnak megfelelőt. Ebből az újból tényleg sok minden ki van gyomlálva, de nekem tökéletes.
Azt javasolnám, hogy csinálj teljes cwm recovery-t, egy sms backupot és, hogy teljes legyen a dolog egy titanium backupot is (nem árt az óvatosság...), ja és legyen a kártyádon a 418 mb-os rom is.
Nos így már kisérletezhetsz
Tedd rá a romot a régi rendszeredre, ha tettszik akkor jó. A JKkay miatt nem biztos, hogy ok lesz.
Ha nem tettszik akkor próbáld meg egy wipe, data,cache, dalvik, majd tedd fel a 280 mb-os romomat.
Ha tettszik tartsd meg és lakd be
Ha nem még mindig visszateheted a lementett rendszered.
Wipe, data,cache, dalvik, vissza a 418 mb rom, egyből restore a cwm mentést. Kész is.
Remélem érthető voltam, a fiam szerint rémesen magyarázok