Sziasztok!
Feltettem ezt a romot, de valami nagyon nem jóóóó!!
Minden rom felrakásánál nyomok egy gyári beállítás visszaállítást, majd CWM-ből megcsinálom a 3 Wipe-ot és ezután még egy Samsung Galaxy Super Wipe nevezetű zippet is elindítok CWM-ből ami már tényleg legyalul mindent a telefonból. Ezek után szoktam telepíteni a Romot, sőt itt még a telepítés elején is lehet Wipe-olni, azt is megtettem.
Szépen feltelepült a ROM és onnantól elkezdődtek a hibák:
-telepítés után folyamatos SAMSUNG BILLENTYŰZET leállt hibaüzenet 1 perc gondolkodás után. kb5-10 perc volt mire eljutottam a kezdeti beállításoktól a kezdőképernyőig, mert minden hibaüzenet előtt 1 perc néma csend volt:) majd nagy nehezen eljutottam odáig, hogy SAMU billentyűzet kikapcs és ne az legyen az alapértelmezett.
-JKAY-el telepítettem, de a Delux Settings ezt írja ki nekem: JKAY Deluxe framework mismatch??? De kikapcsolt wifi-nél már nem írja ki csak azt hogy van újabb a storeban:) De sajna bármit állítok, nem változik semmi.
-Total commander egész este nem működött, 1 perc volt mire belépett 1 könyvtárba, de ez ma reggelre mintha meggyógyult volna:)
-Az akkumulátor éjféltől reggelig 50%-ot merült és reggelre forró volt a telefon.
Szóval eddig nekem nagyon fura dolgokat produkál, pedig volt jó pár újraindítás is, de megpróbálom megoldani ezeket, lehet újrarakom, vagy csak csinálok egy battery wipe-t és kalibrációt. A delux settingset lehet akkor frissítem és majd a lucky patcher-el megpróbálom.....
De viszont ezek ellenére tényleg nagyon gyors a ROM, de sajna a szabad memóriámat nem tudom 200-240 fölé vinni sehogy sem még ezidáig, mert hozzá voltam szokva, hogy az R2D2-romokon nekem mindíg 400-500 között volt.
Remélem sikerül mindent megoldanom, de ha van valakinek ötlete az segítsen nyugodtan:) majd jelentkezem a fejleményekkel.
Sziasztok!