Vadi új samsung 16 GB class10 kártya nem látszik 4 db olvasóban. /nincs formázva nem is tudom!/ A telcsibe járt utoljára. Kissé suicid vagyok! Lehet, hogy 2 isten van mert 1 nem verhet ennyire!
Leírom, talán okul belőle valaki, igaz már off.
Micro sd /external sd/ historia. Június elején elmúlt a ~14 hónapos kártyám. Voltak apró előjelek néha volt néha nem, majd kiírta a telcsi, hogy formázni kell. Formázás után még 1-2x ment, majd soha többé nem látta semmi.
Sebaj. Gariba kicseréltettem egy hasonló 16 GB ADATára. Gépbe formáztam majd be a telcsibe. Érdekes módon -mint írtam is- soha sem látta a pc az usb kábelen keresztül. A telefon írta-olvasta, de a gép nem látta a telcsibe.
Majd tegnapelőtt kiírta ez is hogy leválasztva, majd nem látta semmi soha többet. Sebaj!
Csere! Samsung 16 GB a 20-es kartonból vettem ki, feltételezve hogy adatával gond van. /megbízható, jó márkának tartom/
Valamint feltételeztem, hogy a telcsi nyírja ki esetleg. Így gépbe tettem, hogy formázzam. Gép nem látja!
6 olvasóba volt, végül a telefonba. Semmi sem látta. Csere. Vissza adatához, ez volt készleten.
Adata format fat32-re, beteszem a telcsibe, írható-olvasható, ....és látja a gép usb-n keresztül is! Na itt tartók most! Minden müxik. Kérdés meddig!
..és hogy ne legyek teljesen off: Gyorsan felteszem a 4.8 neatet.
Szép napot nektek!