0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi Spitya , köszi Hitman hazaértem és nekiugrottam! Most az alkalmazások 2,03MB, ami eddig 194GB volt! Valami nagyon összeakadt. Májusba lesz 2 éves az S2 és eddig csak 1x töröltem a belső sd-t, most volt a második törlés, biztos már elege volt a sok szemétből, amit a programok hagytak és ez idő alatt felgyülemlett.
Ezért használok sd maid pro appot.
Az mit csinál, mire jó?
itt megtudod. You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi megnézem.
szivesen. én régota használom.
Letöltöttem és már beszereztem a Pro verziót is. Ami még plusz pont, hogy magyar nyelvű a program!
A háttér lapozás működik már benne?
sziasztok, meg tudja mondani nekem valaki hogy ha ezt a spitya féle neatrom vagy más lsd- ls8- ms1 romot telepítek fúll wipe val mért nincs lock screenem, ha fel teszek egy Jb lsj vagy Jb cm vagy ics romot azokkal minden okéegyszerűen nem értem
Milyen lock screened nincsen???
pl: mikor meg nyomom a bekapcsoló gombot a telón csak el sötétedik a képernyő de nem zár le
Hanem mit csinál, mikor rányomsz utána a home-ra? Nem a képernyő zár jön elő?? Ez fura nekem ilyet nem csinál, mondjuk én nem használom a gyári lock-ot, de amíg fel nem telepítem az HoloLockert, addig van gyári.
Ha kikapcsolo menud sincs akkor itt a megoldas:You are not allowed to view links. Register or Login
köszönöm, köszönöm, köszönöm szépen sikerült
Azt meg lehet oldani hogy ne legyen redőny a zárképernyőn?Föltettem az egyik modot erre átlátszò lett.Igy meg nem néz ki jól.
Sztm azt a Launcherbe lehet állítani, pl:Nova vagy Apex, ha jól emlékszem, én már régóta TWt használok.