0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én felraktam, mert a Philz kernel nem csinált nandroid mentést, a Siyah meg gyönyörűen megcsinálja! Ha a nandroid mentés neked nem fontos, maradhat a Philz, nálam az is szépen dolgozott!
Ibolya segits csak nem jo.hogy lehet kikapcsolni ezt a kib.......ot crt-t.?
Köszönöm. Igazából olyat sose csináltam, azt se tudom hogy kell, meg mire is jó. Úgyhogy valószínűleg eddig se hiányzott.
Milyen animáció zavar ennyire?
Képernyő lzàràsànàl crt animàció
Senki nem segit?
Na de most komolyan! Aki ilyet használ, annál mi a helyzet? Lehet ebből valami baj?
Segítenék, de nem tudom, nem használok lockot! Ne legyetek türelmetlenek, ha nem kaptok azonnal választ, ez fórum, nem chat! , talán reggel Spitya tud segíteni.
Nem hasznàlok lockot a bekapcs gombbal zàrom.De lezàràsnàl crt animàcioval zàr le.ezt akarom kikapcsolni ha lehet.
A 4.4.1 verzió a komplett rom?
Neat rom 4.4-re mehet a Spitya 4.4.1 factory nélkül?
Mehet. De wipe cache meg dalvik azért kell.Spitya-Tapatalk-SGS-II
Igen.Spitya-Tapatalk-SGS-II
Nálam sincsen CRT animáció, én viszont szeretnék. Egy másik kérdés, van olyan kernel amelyiknél müködik a BLN?? Mert jelenleg a romba lévő Phiz-el nem megy.Köszi előre is a választ.
Siyah kernelnél működik a BLN.
[quotIe author=Ibolya512 link=topic=5200.msg580986#msg580986 date=1361903105]Siyah kernelnél működik a BLN. Szia Ibolya.a Spitya féle neat romlite 4.4-et sima wipe dalvikkal feltolhatom alap 4.3 neat-ra?
Wipe cache és dalvik cache-t nyomtam és ment fel a 4.4 rom.
Az uj spitya féle 4.4.1 is mehet igy?
Előbb tedd fel a 4.4 Neat romot bebootol és mehet rá a Spitya 4.4.1 Mód.De ha most se teszed fel, többször nem írom le!