0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Felraktam az LS8 at, Philz kernelt el azóta nem megy a home gombom... Mi lehet az oka? Valakinek volt ilyen gondja?
Nem sokat változott a kinézet, mégis sokat dob rajta (számomra) (Spitya ezt a statusbart is SpityaModolhatná kékre )
Mit dob rajta, hogy Angolul nyomogatod a kapcsolókat?
Valamiért nem akar a gtalk csatlakozni. Vagyis csatlakozott csak nem zoldülök ki. Másnak jó? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Wifi vagy Mobilnet?Wifi-nél sajnos nekem is csinálja meg párom telefonja is. Gtalk bug. Általában egy restart megoldja, de wifi ki és be után újra előjön. Gingerbread óta csinálja. Volt már nálam Samsung, SonyEricsson, HTC. Kivétel nélkül.Sajnos ez van.Üdv: Katsu
Eddig nálam is jó volt. Csak tegnap feltettem az új romot és most néztem hogy ez a helyzet Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Milyen tweakekkel? Beállításokat mit módosítottál ?
I/o nálam csak 5000, akkor valamiért lassú a fájlok elérése.. ott a gond. de azt mi okozza ?
Az a 4.2.1-es androidból van, egyszerű, és nagyszerű. Recoweryben kell full wipe, mert a rom alapból nem az.
Megy a teló, gyors, nincs itt semmilyen gond
Spitya: A 4.2.1 android egyszerű órának mi a neve, amit az új romba raktál? Tudod cserélni szeretném a ClockPackage apk-val és nem akarok 2 óra apk-t, 1 is sok, ha ébreszt.
DeskClock
szia Spitya a dori 7.45 kernelt tesztelted már?
Most teszem fel