0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Játék mindig is érzékeny kérdés volt. Nekem mindegy ki mit oszt meg, de ha tört vagy torrent linket látok, kérdés és figyelmeztetés nélkül azonnal törlöm. Köszönöm előre is!
Halistennek ez egy ingyenes game am ird at a build propot h pl nexusnak lassa. Torold a play store datat. Restart. Hajra S Advance - CM10.1
Hmmm, ez jó ötlet De Zacci "oldalt" keresett, amit nem nehéz kitalálni... Jó ötlet, Zacci hajrá!
Valaki leírná hogy elindul-e valaha ezen a telefonon a GTA San andreas vagy a Call of duty?Ha plusz infóért az *****-ról töltöttem le de valahogy nem sikerül telepítenem.... Moderator Comment Az oldal Mellőzd légy szíves és az onnan származó játékokkal kapcsolatos dolgokat is!
Sziasztok letöltöttötem a Playröl az aspahalt 8 at ès nem fut cm11kitkat 4.4.2 romon, pedig a playen azt írják hogy fikszálták kitkat4.4.2. Tud valaki működő verziot?Rotolt a telom.
Üdv. Újra tenném a rendszert de van egy játék amit nem akarom, hogy elvesszem ameddig eljutottam. Lehet ezt valahogy menteni? Subway surfers az és JB van rajta. köszi!