Sziasztok!
Srácok, én nemtom mi lehet, vagy miért van, de nálam a 4.2.xxx romok mind laggolnak. Még alap beállítással is, úgy hogy nincs fent semmi külön app, csak ami a romban van. A galery laggol, ha csak az alkalmazások menüben vagyok és görgetem körbe a modulokkal és vissza, akkor is laggol. Van úgy hogy néhány app elindítása után, ha főmenü gombbal kilépek főképernyőre, 10-15(!) mp mire megjelennek az ikonok, stb. Van hogy akarok indítani egy sima gmail-t és tökölés van, sok másodperc mire bejön. Valaki tudja ezt miért van? Ennél a romnál probáltam eredeti kernellel, most CyanCore van fent, ezzel sem fényesebb a helyzet. pl. Semaphore manager-be szinte mindegy mit állítok, nem lesz jobb semmivel, vagy inkább rosszabb. Bigmem, nem -bignem, IO cache, vagy bármelyik governor, mindegy.
Nem értem miért van ez.
A menet általában az hogy jw4 GB fel ODIN-al, aztán rá a custom rom. (ez vagy Cyanogen-es 4.2-es volt)
Nem értem miért van ez.
Abszolute clean-install és laggol az egész. Lehet hogy nem jw4 gyári rom kéne kezdetnek?
Valami tapasztalat e-téren? Esetleg ajánljatok kerneleket, amikkel a mostani menőbb 4.2.xx custom romok mennek...
Köszi előre is!