Kérnék kis segítséget, a SGS3 CF-root-al kapcsolatban. Sokadik androidos készülékem van, de sosem rootoltam, és unlockoltam még. Az SGS III GYIK - FAQ-ban 2012, 06 06-án leírtaknál megakadtam...
1. módszer - AJÁNLOTT
1. letöltöd a CF-AutoRoot-ot és az Odint.
A CF-AutoRoot-ot leszedtem, az odin link nem jó: Not found, HTTP Error 404. The requested resource is not found üzenet van.
2. kicsomagolod a letöltött fájlokat, lesz egy Odin3 nevű könyvtárad és egy CF-Auto-Root-m0-gti9300.tar.md5 nevű fájlod.
A CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip-ben van viszont odin, igaz nem egy könyvtár, hanem egy Odin3-v1.85.exe és egy Odin3.ini fájl. Ez az előbb említett odin könyvtár tartalma lenne, csak nem egy külön linken, hanem egybe csomagolva a CF-Auto-Root-al?
Itt ugye ugrunk a 2. módszerre...
3, az odint elindítod és betallózod a PDA részbe a CF-Root-SGS3-vX.X.tar fájlt
A kép szerint egy .tar kiterjesztésű fájl van betallózva a PDA részbe, ezzel szemben a CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip-ből kicsomagolás után egy CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 kiterjesztésű fájl jön létre. Ezt is be lehet tallózni ugyan a PDA részbe, de nem .tar a kiterjesztés, hanem a fájl CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 ez mindegy? Vagy valamilyen progival még tovább kellene kicsomagolni? Mert az unrar, ami a total commanderben van, az a .md5-öt nem tudja tovább kicsomagolni, lehet, nem is kell....
Itt ugranék egyet....
5, itt, ha nincs fent a KIES vagy a samsung USB drivere, akkor vársz egy picit, míg feltelepíti automatikusan a drivereket (természetesen, ha nem települne, akkor ott van a driver és a kies link is), utána látnod kell az ODIN-ban, hogy melyik portra csatlakozott a telefon.
Ha nincsenek a pdamon rajta a driverek, akkor feltelepíti, de ha mégsem akkor kies stb...na most itt a kies-re ezt írja:
The page you requested is not available
Sorry, we are having a problem executing your request.
It is possible your bookmark is old one or you just meet broken link.
A driver link pedig a hotfile.comon nem él....ha mégis kellene, honnan? (angolul nem tudok, magyar hozzáférés kéne...)
6, ha megvan akkor katt a Start gombra, máshoz ne nyúlj!
Itt a kép szerint az auto-reboot kis négyzet van elől, be van pipálva...a letöltött odin.exe már a 2. négyzetben mutatja, tehát ez más verzió lenne, azért más? A képen be van pipálva a 3. helyen lévő négyzetben a F.Reset time, az odin.exe is a 3. helyen hozza, de nem lehet bekattintani, inaktív, ez gond?
Nagyjából ezeket nem értem, várom a válaszokat, hogy mielőbb nekiállhassak a root-nak, az unlock eléréséhez, mert az lenne a cél, hisz 2 év után szolgáltatót váltottam, vodás a kicsike, és tmobilos lesz....