Sziasztok!
Nemrég sikerült felraknom DXIA5 gyári romot. Azt hittem, hogy az a régi DXHI1-es rom hibája volt, hogy hiába állítottam be az 5 választható rezgés típús közül valamelyiket, nem az a rezgés volt mikor hívnak, hanem egy folyamatos rezgés.
Azonban a DXIA5-nél is ugyan ez a helyzet. Rosszul gondolom, hogy erre képes az Omnia, vagy egyedi estem van, hogy nem a beállított rezgést hazsnálja?
Az Operát Flash lejátszása megoldható valahogy ezen a Romon, mert tévesen de azt gondoltam, ebben már simán alapból megnyitja a flash-es oldalakat. Fel kell esetleg tennem még valamit hozzá?
Szintén problémám volt a régi Romon, hogy ha valaki hívott 3-at 4-et is sípolt már számára a hívás, de nekem az Omnia még el sem kezdett csörögni, csak mondjuk 4.-nél. Ez most lecsökkent kb 2-re. Az a PDA-kra jellemző, hogy gondolkodik kicsit vagy szintén egyedi eset?
Én magyarítottam, a samsung widget, meg pár új alkalmazás nem lett magyar, azonban a samsung widgeten lévő Game ikon nem találja a játékokat, hol van ez eredetileg, nem a Windows\Start Menu\Programs\Games mappában?
Előre is köszi a segítséget/ válaszokat!
Toti!