0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Pati nem figyel uzsonnát készít
Nah akkor melyik lesz a megfelelő megoldás?Szerintem főzött romra nem lehet rakni csak úgy gyári romot!:S
Mindegy! Biztosra megyek,nem veszítek semmit sem azzal ha elsőnek szerviz rom, aztán gyári romot rakom fel! Max 20-30 percet az életemből!:D
Lehet rakni rá szerviz romot (ha jól sejtem ezt nevezed gyári romnak) vagy szolgáltatóst egyből.
Ne keverj bele nem létező gyári romokat! Szerviz és szolgáltatós rom létezik! Gyári rom az lenne, amit a Samsung oldaláról lehetne letölteni, de olyan Mo-on nincs!
Gyári romot szolgáltatói romnak értem! Elnézést az elírásért!
sziasztok! remélem nem számít offnaka hozzászólásom!Szóval win mobile 6.5 van a [NEM TELÓ!]mon, ami persze angol nyelvű szeretném hogy inkább a 6.1 legyen rajta mert ez nekem nem tetszik, meg persze angol is!Meglehet csinálni hogy visszafelé frissítem?? kezdő vagyok de hamar tanulok hátha tud vki segíteni nekem benne!vagy megadom az msn-em azon könyebb lenne!Előre is köszönöm!You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok! remélem nem számít offnaka hozzászólásom!Szóval win mobile 6.5 van a [NEM [NEM TELÓ!]!]mon, ami persze angol nyelvű szeretném hogy inkább a 6.1 legyen rajta mert ez nekem nem tetszik, meg persze angol is!Meglehet csinálni hogy visszafelé frissítem?? kezdő vagyok de hamar tanulok hátha tud vki segíteni nekem benne!vagy megadom az msn-em azon könyebb lenne!Előre is köszönöm!You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Ahogy már előttem is jelezték. Jó lenne ha a gyári romokat (6.5) valaki elérhető helyre tenné, mert sehonnan sem lehet letölteni.
Sziasztok! Lehet hogy nem ide tartozik.Nagyon nézegetem itt a leírásokat a romokról meg ilyesmik, csak az a baj hogy kezdő vagyok és nem nagyon értek az ilyenekhez, mint pl hogy amugy Omniám van (i900)T-mobilos ill már független. de szeretenék egy olyat csinálni hogy a vodafone-s romot fel rakni a telefonomra ahoz kell valami extra dolog?? Mint pl elsőnek szerviz rom és majd csak utána mehet rá vissza a másik gyári??Előre is köszönöm a segitséget!Rom vs: BSHI1 / WM 6.1
nekem 6.1-es verzió van a telefonomon, én milyen rommal frissíthetném? ez a gyári rom jó lenne rá?
Hol tudom megnézni,hogy milyen Rom található a telefonomon?