Kb 1 hete mókolom kicsit "komolyabban". Időzített advanced task killer-el 2- akár 3 napig bírja az akku, ami számomra nagyon meglepő, mert a munkatársaim (20 emberből kb. van két Blackberry, és két Sony, a többi mind Samsung- GIO ACE GS2 MINI MINI2 GS) folyamatosan azon problémáznak, hogy hamar lemerül. Amikor 2 nap után nem kell töltőre rakni, mosolyra áll a szám. Nagyon kompakt, jól összeszerelt gép lett. Nem recseg-ropog, nem akar szétesni. Az ACE-hez képest nagyon gyors lett, attól pl. idegbajt kaptam. Nagyon ritkán akad meg, és akkor is csak azért mert lusta voltam mindenből rendesen kilépni. A kis kijelző ellenére jól lehet rajta netezni, filmezni, és játszani. Egy dolog zavar (Az Omnia 2-höz képest, ami super amoled volt), a betekintési szög, és a fényerő. Számomra hatalmas plusz pont (Megint csak az Omnia 2 az összehasonlítási alap), hogy lejátszik FLAC formátumot, ami megint csak azért jó, mert a gyári zenelejátszó equaliserével nem lehet túl szép hangzást elérni. Viszont ha FLAC formátumot játszunk le rajta, a zene minden másodperce élvezhető lesz. Ajánlom hozzá a gyári Samsung agybadugós fülest (abból is a drágábbikat, én az S2-esét használom), vagy egy középkategóriás Sennheisert, megéri. Mivel a Google létszükséglet, minden kütyün Chrome-ot használNÉK. A Mini 2 nem támogatja, itt ment egy minusz. Nem tudom mit emelnék még ki. DE! a Wifit... valami eszméletlenül tökéletes lett. Panel, 5. emelet, 40/20-as Digi. A lakás területén (nem mintha olyan hatalmas lenne), pozíciótól függetlenül 15/15-ös netet produkál. Az Omnia 2 (tudom hogy már unalmas) az életben nem produkált ilyet. Tényleg nem tudok mást kiemelni, hiszen Android-os készülékről beszélünk, minden egyéb tapasztalatom megegyezik más Galaxy tulajéval... Gondolom. Végszónak legyen elég annyi, erősen ajánlom olyan embereknek, akik eddig nem Androidoztak, és nem szeretnek sokat költeni, ennek ellenére mégis egy jó mobilt szeretnének. Számomra tökéletes meglepetés lett, és ha fizetnének se cserélném vissza, még egy ÚJ Omnia 2-re sem.