igen igen jól olvastad Bocsánatodért esedezem, de miután leírtam azután kb még 10 percig döglődött ott a robot és utána egyszer csak életre kelt Ezért gondoltam hogy le is szedem gyorsan az irományomat, hogy ne zaklassak senkit vele Ezek szerint nem voltam elég gyors :$ De nagyon szépen köszönöm, hogy rögtön ráugrottál a problémára!!!
Viszont sajnos ma vissza kell vinnem mindenképp a kütyüt ugyanis az a baj vele, hogy egyszer bekapcsol amikor bedugom és sokszor nem.. tehát kb 10-20 "dugás" kell neki mire egyszer csak elkapja a gépszíjat és beindul a dolog.. tehát mindenhogy selejt..:S (gondolom ezért volt ilyen olcsó (14e) ).. uh keresgélek tovább egy hasonló tudású de használható stick-et Esetleg ha valaki tud szívesen venném jelzését
Nem biztos, hogy a kütyü a hibás. A hibajelenségek alapján ez lehet táphiba is. Eredetileg ehhez a Rikomagic -hoz nem járt táp. Külön kellett beszerezni. Nem tudom, milyet kaptál hozzá, de ha cserélhető fejes, akkor azokkal szokott probléma lenni. Ettől függetlenül azt javaslom, hogy ha módodban áll, akkor vidd vissza a kütyüt! Ha rendben működne, akkor sem tartanám jó választásnak. Pl. csak egy usb portja van, nincs bluetooth és ami a legrosszabb, hogy nincs reset gombja. Ettől szinte csak jobbak vannak. Nem tudom, mennyire vagy árérzékeny, illetve milyen beszerzési forrást preferálsz. Hivatalosan 24e -ért lehet kapni a Concorde -nál a "CC201" fantázianevű sticket, ami tulképp egy MK808B. Az utóbbi elnevezésre rákeresve lényegesen olcsóbban is beszerezhető a neten. A netes beszerzéshez megbízható forrást kell választani, mert könnyen bele lehet szaladni egy "klónverzióba" (ugyanazon a néven, gyengébb panelekből összerakott kütyü).
Ha egy kicsit extrásabbra is lenne igényed, akkor keress rá a Measy U2C -re! Én már egy ideje ilyet használok. Amitől kicsit több:
beépített mikrofon, analóg AV kimenet (hagyományos TV -khez), bluetooth, webkamera, hardveres sleep gomb, dokkoló (nem tartozék, külön lehet megvenni).
Bár ennek a típusnak nincsenek klónverziói, azért a netes vásárlának itt is lehetnek buktatói. Measy -t tőlem is vehetsz, ez ügyben keress priviben! Egyébként most zajlik a generációváltás. Ezek a kütyük mind RK3066 -osok. Már léteznek ilyen stickek négymagos procival (RK3188), 2GB rammal. De ezek még kiforratlan, első szériás darabok, tele gyerekbetegségekkel. De sztem a jövő reményteli, mert miután a fejlesztők egy csoportja jogi lépéseket és általános elfordulást helyezett kilátásba a nyílt licensz megsértése miatt, a Rockchip a napokban kiadta a forráskódot. Bocs, ha hosszú voltam!