:-
Mindegy, továbblépünk:
A lehetőségek:
1. A net.-en találtam több oldalt, ahol gyakorlatilag ua. a leírás Pc-vel rootolni.
2. Visszajuttatni a boltba, firmware frissítésre. Nem tudom megcsinálnák-e.
-- Sent from Galaxy S-II --
Ha eljutsz odáig, hogy PC -re kötve rootold, akkor a firmware -frissítés sem bonyolultabb. Sőt, szerintem egyszerűbb. Menj fel a CC fórumára, CC401 topik és az utolsó pár hozzászólás között megtalálod Maiden -ét, a gyári firmekkel. Letöltöd az AP -s, 720p -st (ez a felbontásra utal). Kicsomagolod és benne van a firm, a PC -s program, a driverek (több Win típusra) és a frissítési útmutató. Ennél kerekebb dolgot máshol sem találsz. Mivel van hardveres reset (gomb egy pici lukban, a stick oldalán), ezért nem tudod elrontani, mert reset közben gépre dugva mindíg flashelhető. Neked most a Tool -ban upgrade kell, nem restore (de sztem ezt írja a leírás). De a lényeg:
-gépen cucc kicsomagol
-kütyü nyomvatartott reset közben, az oldalsó (otg) mikrocsatijával gépre (usb2, no usb3) dug (win 8 kerülendő).
-Win nem találja az illesztőt (ne is találja!!), driver manuális telepítése (meg kell mutatni neki a megfelelő driver mappát)
-kütyüt látja a win, kütyü lehúz, win újraindít.
- Tool indít (portable, nem kell telepíteni)
-stick mint előbb, resettel rádug
Innen világos a leírás. Lehetséges gubanclehetőség, hogy nem látja a gép. Meg kell próbálni nem a gyári usb kábelével.
Művelet után kütyü elindít, 5-10 percig békén hagy (se wifi, se g fiók, semmi piszka!), majd kikapcsol, újraindít, örül, használ.
GT-I9100 (Wanam14.1-Dori8.39), Concorde 401BT (AP6210, stock rom)