Kösz a választ!
Igazán én sem akarom váltigatni az eszközöket, csak ki akartam próbálni, milyen lesz majd androidon.
Lehet, hogy ez az Easyconnect progi nem is kell hozzá..?
Ami most fura, hogy már nem kér ez a progi Superuser hozzáférést (nincs is a Supersu listán).
A párosítás létrejön, de csak próbál kapcsolódni..
Csak nem a bill. ment gallyra.. bár a Tv-vel okés.
Ez az EKH alapból kell?
Bár nem értem egyszer miért sikerült. Szépen muzsikált...
-- Sent from Galaxy S-II --
A kapcsolódásnak, párosításnak mennie kell minden egyéb segédprogram nélkül is. Az EKH -ra mindenképpen szükség lesz, de nem a párosításhoz. Itt egy Android hiányosságról és annak a megoldásáról van szó. Gyárilag a rendszer külső billentyűzetnél csak az angol kiosztású qwerty -t tudja kezelni. Ezért az egyéb kiosztású és más karakterekkel is rendelkező billek karakterei nem működnek helyesen. Az EKH tulképp egy billentyűzet program. Olyan, mint az Anysoft, vagy a Slide. Legalábbis a rendszer így látja. Valójában nincs virtuális kezelőfelülete, hanem egy híd, egy tolmács a külső bill. és a rendszer között, ami a következőket tudja:
-felismeri a küső (usb, bt, stb.) bill. kiosztását és lehetővé teszi, hogy valóban a leütött karakterek jelenjenek meg.
-eltünteti az Android virtuális billentyűzetét, így az nem foglal fölöslegesen helyet a képernyőn
-a gombok "remapolhatók", tetszőlegesen cserélhetők.
-a billentyűzet gombjaira (esetleg kombinációkkal is) különböző funkciókat tud rendelni (hang, médiavezérlés, telófunkciók, stb.)
-bármilyen gombra, bármelyik telepített alkalmazást indítását hozzá lehet rendelni
-gombhoz közvetlen broadcast üzenetet lehet társítani (ha nem tudod, hogy mi az, akkor úgysincs rá szükséged)
Ha ez is kevés lenne (nekem az volt), akkor automatizáló programmal a lehetőségek a végtelenre bővíthetők. Sajnos, közvetlen utasítást nem tud adni, ezért készítettem egy Android alkalmazást, ami közvetít az EKH és az automatizáló között. Írj, ha esetleg szükséged lenne ilyesmire.
A Secure Settings pedig azért kell, mert az Android nem engedi a felhasználó engedélye nélkül a beviteli mód váltását. Persze ha neked megfelel a manuális váltás, akkor erre nincs szükség.