2024, 11 28, 21:42:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126161 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #525 Dátum: 2013, 04 02, 17:02:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
voltak itt akik filóztak a htc one on,még 1 ok amiért tuti nem vennék sose htc.ét  :D

Szerintem meg pont ezért kell azt venni, hiszen gondolom, ha baja van, vagy akkucsere, akkor ugyanúgy kapsz majd egy újat, mint iPad esetén....

Ezen szerintem amúgy mindenki mosolyog, én azért, mert nem akarok két készüléket kifizetni már az elején, akinek meg emiatt lesz új, az azért.  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #526 Dátum: 2013, 04 02, 19:18:57 »
voltak itt akik filóztak a htc one on,még 1 ok amiért tuti nem vennék sose htc.ét  :D

Ez így elsőre nem akkora hülyeség mint másodikra.Amíg tart a garanciaidő addig jó,mert minden bizonnyal kapsz egy új készüléket ha gebasz van,de annak lejárta után már rizikós lesz one-t birtokolni.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #527 Dátum: 2013, 04 02, 20:19:45 »
Ez így elsőre nem akkora hülyeség mint másodikra.Amíg tart a garanciaidő addig jó,mert minden bizonnyal kapsz egy új készüléket ha gebasz van,de annak lejárta után már rizikós lesz one-t birtokolni.

és akkor most jobban belegondolva 2 év után mi az a hardveres probléma amit eddig otthon megtudtál oldani mert könnyű szerelni az aktuális telefont, viszont ha htc one-od lesz akkor nem?
(akksi- ez egyértelmű úgyhogy ezen kivül :D)

még sosem volt olyan gondom aminél ha szervizre volt szükség akkor nekiálltam volna otthon gányolni inkább. (gariidő lejárta után meg főleg) az meg hogy a szerviznek szivás a szétszedés az ugye nem az én bajom :D ráadásul ilyen árkategóriás gépeknél nehogymár gondot okozzon a szervizdij

erősen off hozzászólás az s4 topicban, bocs

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #528 Dátum: 2013, 04 02, 20:35:20 »

Hát az hihetetlen ,hogy napi szinten lehet valami hírt látni ,hogy hol jelenik meg majd meg hol nem, nem is lehet követni már...pff
Nincs egy hiteles oldal amit érdemes nézni mert ahány oldal annyi hír.
Tudom ,hogy ez jó reklám fogás ,hogy fent tartsák az ember érdeklődését de ez már kicsit idegesítő számomra.

Előrendelni ,hol lehet? A You are not allowed to view links. Register or Login
 oldalt ismerem ennél gyorsabb vagy esetleg olcsóbb oldal szóba jöhet?

Az a mérleg hozzá amit reklámoznak 30ezer Ft? :Y Az azért kicsit lehet erős kíváncsi vok ki fogja megvenni :D
Engem max az a kinyitható tok fog érdekelni de lehet csak egy szép átlátszó szilikon tokot teszek csak rá mint az S3-ra.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #529 Dátum: 2013, 04 02, 20:57:03 »
szep a cikk!
Ennek lehetne egy külön topikot nyitni.. Nagyon kivancsi vagyok mar ra. Nekem kicsi az 1 TB, de hatha latna mas halozati kapcsolatokat is(masik Nas szerverrel). A mediakezelese megint erdekes lehet majd...stb
itt a topik, és felette a szülő fórum ennek a témakörnek

Android Mini PC

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #530 Dátum: 2013, 04 02, 21:27:01 »
és akkor most jobban belegondolva 2 év után mi az a hardveres probléma amit eddig otthon megtudtál oldani mert könnyű szerelni az aktuális telefont, viszont ha htc one-od lesz akkor nem?
(akksi- ez egyértelmű úgyhogy ezen kivül :D)

még sosem volt olyan gondom aminél ha szervizre volt szükség akkor nekiálltam volna otthon gányolni inkább. (gariidő lejárta után meg főleg) az meg hogy a szerviznek szivás a szétszedés az ugye nem az én bajom :D ráadásul ilyen árkategóriás gépeknél nehogymár gondot okozzon a szervizdij

erősen off hozzászólás az s4 topicban, bocs
Kicsit félreértetted,de nem számít.Természetesen nem fogok én otthon nekiesni az s3-asomnak ha lejárt a gariidő(ami már amúgy is ugrott amikor függetlenítettem) és valami baja lesz,de az javítható,a htc one nem,vagyis garanciaidő alatt újat kapsz,nem szervizelik,ha utána van baj akkor hiába küldöd szervizbe az sokkal jobban megterheli a pénztárcát.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető nervy

« Reply #531 Dátum: 2013, 04 02, 21:53:22 »
Kicsit félreértetted,de nem számít.Természetesen nem fogok én otthon nekiesni az s3-asomnak ha lejárt a gariidő(ami már amúgy is ugrott amikor függetlenítettem) és valami baja lesz,de az javítható,a htc one nem,vagyis garanciaidő alatt újat kapsz,nem szervizelik,ha utána van baj akkor hiába küldöd szervizbe az sokkal jobban megterheli a pénztárcát.

szerintem nem feltétlenül adnak újat gariidő alatt, nagyon fura lenne ha a htc szerviz nem tudná javitani, valószinű csak a kis ragasztott távtartópöckök sérülnek szétszedéskor (a videó alapján legalábbis)aminek a cseréje filléres
gariidő vége után pedig egy akksicsere ára nem attól függ sztem hogy mennyire nehéz megcsinálniuk (1 perc vagy 5)
továbbra is hivatalos szervizről beszélek nem sufniról.

viszont az egyértelműen az s4 mellett szól, hogy kisebb javitásokat vagy akksicserét akár a mezei user is megtudja csinálni

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #532 Dátum: 2013, 04 02, 22:19:33 »
szerintem nem feltétlenül adnak újat gariidő alatt, nagyon fura lenne ha a htc szerviz nem tudná javitani, valószinű csak a kis ragasztott távtartópöckök sérülnek szétszedéskor (a videó alapján legalábbis)aminek a cseréje filléres
gariidő vége után pedig egy akksicsere ára nem attól függ sztem hogy mennyire nehéz megcsinálniuk (1 perc vagy 5)
továbbra is hivatalos szervizről beszélek nem sufniról.

viszont az egyértelműen az s4 mellett szól, hogy kisebb javitásokat vagy akksicserét akár a mezei user is megtudja csinálni
Én azért nem vonnám kétségbe az ifixit szavait.Ha ők azt mondják hogy nem szétszerelhető sérülés nélkül akkor az valószínűleg  úgy van,de végül is ez is a lényege egy unibody házas telefonnak.Ugyanígy rakták össze a microsoft surface-t is,azt se tudták szétszedni ahogy ők azt szerették volna.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #533 Dátum: 2013, 04 02, 23:46:45 »
Én azért nem vonnám kétségbe az ifixit szavait.Ha ők azt mondják hogy nem szétszerelhető sérülés nélkül akkor az valószínűleg  úgy van,de végül is ez is a lényege egy unibody házas telefonnak.Ugyanígy rakták össze a microsoft surface-t is,azt se tudták szétszedni ahogy ők azt szerették volna.

You are not allowed to view links. Register or Login, ami You are not allowed to view links. Register or Login esélytelen az S4-gyel szemben.

Engem nem töltene örömmel, ha biztos lehetnék benne, hogy szerelés után tuti pár dolog igen ramatyul néz ki a gépemben...

Pedig a külalakja rendben van, no meg az ígéretek is, csakhogy például a kamera, amit annyira magasztalnak, egy fostömlő, ahogy Vazul néni mondaná.  :D

Amúgy, az új iPad már olyan, hogy jól összeragasztják és szerelhetetlen, ezért akksi csere helyett újra cserélik, na, ez az eredménye a HTC lefekvésének Apple előtt.

Erre írtam, hogy kifizetsz kettőt és ha mákjuk van és gari lejártáig nem kell, akkor a másodikat nem kapod meg, hű de fincsi... (Mint anyám 220 ezres szemüvege, amihez olyan gari van, hogy ha nem szokja meg a progresszív lencsét, akkor kap két szemüveget, a közeli és távolit, na grat, mondtam neki, én utánajárva csicsa gari helyett kb. 80-ból megcsináltattam volna neki...)

Mondjuk, annyira a ONE nem drága, de van a tesztben és a szerelhetőségben elég ellenérv. Szerintem...

Van baj a Samu cuccaival is, de még mindig egyszerűen leiskolázza a többieket. A ONE-ban is Samu a háttértár, reméljük, nekik nem bug-osat adnak...  :taps:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #534 Dátum: 2013, 04 03, 13:18:30 »
Anno volt ez a hír:
Ebből lesz valami S4-be?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #535 Dátum: 2013, 04 03, 14:52:40 »
Eddig csak olvasgattam a híreket, de nem hiszek a szememnek. Most komolyan nekünk a 4 magos procis verziót hozzák csak el? És lesz szerintetek valaki aki megveszi? Micsoda szemfényvesztés ez már... OK, talán az sgs1-ről aki jön, annak már nem a 3-at hanem a 4-et érdemes megvenni. De minek cseréljem én le a 4 magos procis sgs3-asomat egy 4 magos procis sgs4-re, ami egy kicsit jobb ugyan de 200 felett lesz az ára, tehát minimum 100 a bukó...
Na köszi samsung. Komolyan meg fogom nézni a blackberry 10-et, ha már a htc-ről mindenki lebeszél:)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető le_vente

« Reply #536 Dátum: 2013, 04 03, 16:12:36 »
Eddig csak olvasgattam a híreket, de nem hiszek a szememnek. Most komolyan nekünk a 4 magos procis verziót hozzák csak el? És lesz szerintetek valaki aki megveszi? Micsoda szemfényvesztés ez már... OK, talán az sgs1-ről aki jön, annak már nem a 3-at hanem a 4-et érdemes megvenni. De minek cseréljem én le a 4 magos procis sgs3-asomat egy 4 magos procis sgs4-re, ami egy kicsit jobb ugyan de 200 felett lesz az ára, tehát minimum 100 a bukó...
Na köszi samsung. Komolyan meg fogom nézni a blackberry 10-et, ha már a htc-ről mindenki lebeszél:)

Nézd meg, persze, hiszen ígéretes.

De telefonon bukni, ez nem kellene, hogy új legyen.  ;)

S3 vs S4 pedig fölényesen S4 győzelmet hoz, még a 'sima' négymagos procival is, éppen ezért veri el az összes mai csúcsmodellt, ahova már az S3, sőt a Note II sem tartozik.

Én nem fogok rá váltani, egyrészt azért sem, mert az 4+4 magos változat jobban vonz, de még az is lehet, hogy a Note III is kimarad, legalábbis az első szériák.

Ettől még az S4 nagy dobás és messze nem szemfényvesztés.

Ráadásul senki nem kötelez a váltásra, csak a gyártók szeretnék azt.  :)
Ha kinövöd a telefonod, váltasz, vagy ha mindig a legújabb kell, de akkor a bukás anyagilag egyértelműbb kell, hogy legyen!

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #537 Dátum: 2013, 04 03, 18:04:08 »

Mi a baj a 4 magos változattal? Az S3-ban egy cortex A9 mag van, míg az S4-ben cortex A15, az egyik 1,4 Ghz míg a másik 1,9 Ghz-en dolgozik. Ha jól tudom az S3 DDR2 memóriával van, míg az S4 DDR3-al. Szóval, a csak a puszta Mhz-eket nézzük, akkor is sokkal gyorsabb az S4. Tesztek szerint, pedig vagy kétszer gyorsabb az elődnél.
Jópofa dolog a 8 magos Exynos is, de egyszerre csak 4 mag fog benne üzemelni, ami alacsonyabb sebességen is fut. Minimálisan gyorsabb a tesztek szerint, mint a 4 magos.

De bármelyik bőven rendelkezik megfelelő sebességgel.
A Blackberry meg 2 maggal rendelkezik és egy olyan oprendszert tartalmaz, ami még kiforratlan és minimális a támogatottsága...

Megéri váltani S4-re, de csak annak aki megengedheti magának. És valószínű lesz 8 magos változat is itthon, igaz az csak nyár vége felé lesz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #538 Dátum: 2013, 04 03, 18:09:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login  ez itt elírták vagy káprázik a szemem?
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #539 Dátum: 2013, 04 03, 18:43:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login  ez itt elírták vagy káprázik a szemem?

Ha nem elírás, akkor le kell rá csapni (mint anno a T-Mobilenál a 40 ezres Xperia Z-re, amit elírtak, de kötelesek voltak annyiért szállítani), de a 760€ reálisabb lenne szerintem mint a kiírt 460.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #540 Dátum: 2013, 04 03, 18:51:42 »
Anno volt ez a hír:
Ebből lesz valami S4-be?
Ott van a cikkben hogy tesztfázisban van az alkalmazás és ha úgy tartják jónak hogy kész akkor belekerül egy későbbi frissítésbe.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #541 Dátum: 2013, 04 03, 19:30:46 »
Ha nem elírás, akkor le kell rá csapni (mint anno a T-Mobilenál a 40 ezres Xperia Z-re, amit elírtak, de kötelesek voltak annyiért szállítani), de a 760€ reálisabb lenne szerintem mint a kiírt 460.

Az iPhone5 is marha olcsó. Írtam a lengyel kollégámnak, hogy nézzen utána nem csalók-e.
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető rtitusz

« Reply #542 Dátum: 2013, 04 03, 19:41:33 »
Az iPhone5 is marha olcsó. Írtam a lengyel kollégámnak, hogy nézzen utána nem csalók-e.

Most hogy mondod, valami ott nem kerek. You are not allowed to view links. Register or Login a lencsét itthon 600e körül adják, ott mindössze ~1300€
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #543 Dátum: 2013, 04 03, 19:46:20 »
es raadasul az S4 az 64GB-os...  :shock: vmi ott tenyleg nem kerek..
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #544 Dátum: 2013, 04 03, 20:04:36 »
es raadasul az S4 az 64GB-os...  :shock: vmi ott tenyleg nem kerek..
Söt eladom a TV-em es mindjart veszek kettöt!!!! 1 099 €  :shock: :shock:
Otthon: 584900FT
itt Nemetorszagban:  1.729 €

Viszont az Apple iPad mini Wifi 16GB-os az araban van: 305€

:hmm: :hmm: Ezek az arak erdekesek, de ha igaz.... :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

« Reply #545 Dátum: 2013, 04 03, 20:55:54 »

kollégának kis segitség, hátha ez alapján könnyebb:

iDigitalShop
Slaska 7 Str. 54-118,
Warsaw, Poland.
Tel: +48222197244
Email: You are not allowed to view links. Register or Login

weblapjuk még elég friss, nincs a megbizhatóak között

The owner of the website is using a service to hide their identity
This website is 44 Days old
The website expected life (365 days) is relatively short.
The website appears to be less than six months old

és van tőlük 2 fénykép amiből a One-os elég kétséget ébresztő:

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #546 Dátum: 2013, 04 03, 21:04:18 »

[/quote] lehet leestek a kamionról :P :D
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #547 Dátum: 2013, 04 03, 21:26:24 »

lehet leestek a kamionról :P :D

Nem nagyon sikerült linkelni a képeket. Esetleg beillesztés? :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #548 Dátum: 2013, 04 03, 21:38:24 »
en sem birom megnyitni!Ne csigazzatok..  :D Probaltam reggelni az oldalra, de eleg nehezkes... Ill ha kivalasztottam az S4-et es beraktam a kosarba, a fizetesi oldalon vmiert mindig kijelentkeztetett az oldal...erdekes...es bizonytalan. A kosarba ha feketet valasztottam akkor is feher  kerül bele a 64GB-os verza, amit nem hiszem hogy mar gyartananak.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #549 Dátum: 2013, 04 03, 21:49:14 »
Közben megtalaltam az XDA-an: