Én azért nem vonnám kétségbe az ifixit szavait.Ha ők azt mondják hogy nem szétszerelhető sérülés nélkül akkor az valószínűleg úgy van,de végül is ez is a lényege egy unibody házas telefonnak.Ugyanígy rakták össze a microsoft surface-t is,azt se tudták szétszedni ahogy ők azt szerették volna.
You are not allowed to view links.
Register or
Login, ami You are not allowed to view links.
Register or
Login esélytelen az S4-gyel szemben.
Engem nem töltene örömmel, ha biztos lehetnék benne, hogy szerelés után tuti pár dolog igen ramatyul néz ki a gépemben...
Pedig a külalakja rendben van, no meg az ígéretek is, csakhogy például a kamera, amit annyira magasztalnak, egy fostömlő, ahogy Vazul néni mondaná.
Amúgy, az új iPad már olyan, hogy jól összeragasztják és szerelhetetlen, ezért akksi csere helyett újra cserélik, na, ez az eredménye a HTC lefekvésének Apple előtt.
Erre írtam, hogy kifizetsz kettőt és ha mákjuk van és gari lejártáig nem kell, akkor a másodikat nem kapod meg, hű de fincsi... (Mint anyám 220 ezres szemüvege, amihez olyan gari van, hogy ha nem szokja meg a progresszív lencsét, akkor kap két szemüveget, a közeli és távolit, na grat, mondtam neki, én utánajárva csicsa gari helyett kb. 80-ból megcsináltattam volna neki...)
Mondjuk, annyira a ONE nem drága, de van a tesztben és a szerelhetőségben elég ellenérv. Szerintem...
Van baj a Samu cuccaival is, de még mindig egyszerűen leiskolázza a többieket. A ONE-ban is Samu a háttértár, reméljük, nekik nem bug-osat adnak...