Tetszik ez az uj S View Cover tok. Gondolom ezzel mar a fenykepezes sem akadaly? Szeretem a Note 2-ön is hasznalni a hagyomanyos flip cover-t, de fenykepezni müveszet a közben lifegö fedölappal. Netan ezt a funkciot portoljak Note 2-re is akkor megjelenhet hozza az ilyen gyari tok is.-gondolom en!
Ezt jo lett volna megtudakolni..
Az uj NFC chip-röl volt szo? Mivel az mar tamogatni fogja a Visa-val(egyenlöre) a fizetesi lehetösegeket.
A video-n szerintem úgy látszik, hogy gyönyörűen hátrasimul a cover és a lyukon átláthat a kamera, bár plusz egy réteg kerül elé, ami szinte teljesen átlátszó, de arra kíváncsi lennék, milyen a kép azon át fényképezve, bezavar-e az auto focus-nak.
Egy biztos, az első olyan cover, ami tetszik. Nem lifeg, okos funkciók... Kérdés, mennyire lehet megkarcoltatni vele a kijelzőt, még ha GG3 is.
Az S4 benchmark-ok elég meggyőzőek, bár Antutu nálam S4-re nem 27ezres, csak 24894-es eredményt jelenít meg, miközben a Note II-m 1,8GHz-en 17192-t kapott. Milyen lesz a Note III?
A vezeték nélküli töltéssel már úgy vagyok, hogy mivel végre sokkal nagyobb üzemidők vannak, nem érzem annyira kívánatosnak, mint régebben. Úgysem képes olyan erővel tölteni, csak szinten tartani egy közepes használat közben. Használni meg a töltőn elég nehézkes.
Az árához meg annyit szólnék, kezdetben naná, hogy drága, de még így is mérsékeltebben túlárazott, mint egyes készülékek. Első szériából én nem vennék amúgy sem.