Számomra az hogy nincs rajta Magyarország a listán,inkább aggasztó mint megnyugtató.
Az csak az egyik, hogy fenn sem vagyunk a listán egyelőre.
Megnyugtatónak meg azért sem az, hogy a legtöbb hasonló és környező országban a Snapdragon verzió lesz.
A nagyobb és fontosabb piacoknál van vagy lesz mindkét verzió.
Gondolom lehet és fognak is a hazai boltok behozni ilyet is, meg olyat is, ha mondjuk a lengyeleknél mindkettő forgalomban lesz.
Mindenesetre jó nagy katyvasz lesz, az tuti, és talán még a Samsungra is visszaüthet az eladásoknál. Igaz, hogy az SIII-ból is elég sokat el tudtak adni.
Engem inkább érdekelnének a tesztek és tapasztalok, hogy tényleg gyorsabb és erősebb proci-e 8 magos Exynos 1,6 GHz-en, mint a 4 magos Snapdragon 1,9 GHz-en. Jó, a 8 magos is valójában 4 magosként viselkedik az adott időben.
Illetve hogy miként hat egyik vagy másik az akku időre.
Az LTE az engem egyelőre nem érdekel.
Volt egy hír vagy álhír korábban, hogy túlmelegszik az octa processzor és vagy megoldják addig, vagy nem is az lesz az S4-ben.
Talán ennek is van köze hozzá, hogy egyelőre a másik változat jelent meg, illetve az egész keveredéshez.
Lehet persze, hogy ez csak találgatás és a hype része volt.
HTC az nálam nem rúg labdába, se az akku nem kivehető és microSD se rakható bele, ha jól tudom.
Hasonlóképp az Xperia Z, pedig piszok jól néz ki, és még vízálló is.