Kíváncsi leszek a működésére. A számok csak statisztikai adatok. Pl. az a 8 mag, az nem "úgy" 8. Ráadásul úgy tudom, hogy még csak patch van a kernelhez, natív támogatás még nincs. Mint az S2 -nél az elején. Két mag, de vagy kettő, vagy semmi (csak a megoldás tökéletlensége hasonló, mert ha jól emlékszem, ott az Android volt a bűnös, nem a linux kernel). De azért én találtam az S4 -ben (számomra) izgalmas újdonságot. Bocs, ha volt róla szó korábban, én csak a bemutatóig olvastam vissza. Szóval a Wifi specifikáció írja az ac szabványt (lehet, hogy még nem is fogadták el teljesen). Én ezt eddig egyetlen telóban sem láttam (más eszközben is ritka), viszont sztem nagy áttörést fog hozni pl. a médiaátvitelnél. Elméleti sebességen Gigabit feletti átvitelre képes, vezeték nélkül. Na, ott már a gamerek sem panaszkodhatnak késésre. Az S3 -ban nem éreztem annyit, hogy dobjam az S2 -t (ez természetesen CSAK az én felhasználói szokásaim szempontjából értendő). De ha a gyakorlatban is beválik, akkor sztem én benevezek egy ilyenre.