2024, 11 28, 13:47:25

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126150 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Syndiecathor

• Nem: Férfi
  • SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #300 Dátum: 2013, 03 15, 22:04:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bemutató előtt volt és sajnos bemutató után maradt bennem egy kérdés.

HTC ONE vs. S4.

Engem egyelőre nem győzött meg, hogy ilyen kell nekem. majd ha kezemben lesz akkor eldöntöm. :)

félig-meddig poénosan, de  ezzel az a baj, hogy nem is tudsz vagizni vele. Annyira hasonló a kettő, hogy látod valakinek a kezében a buszmegállóban, a metrón, stb. Azt mondod rá, hogy SIII holott már S4
Reggel csipás szemmel nem fogom észrevenni, hogy az most kicsit szögletesebb vagy sem.   :)
Ezt sosem értem miért szempont, hogy valaki csak azért vegyen meg egy telót, hogy vagizzon vele. Ahogy azt sem, hogy miért fikázza vki az S3-at, hogy nőies. Miért csak a szögletes lehet férfikézbe való. Az ilyen szempontok qrvára hidegen hagynak. Engem a tudás, használhatóság, praktikusság érdekel. Azt meg pont lesz*rom, hogy ki mit gondol a kezemben lévő telóról, mert nem neki veszem, hogy ő lássa mi van a kezemben, hanem hogy ÉN használjam.

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #301 Dátum: 2013, 03 15, 22:59:47 »
Nem nagy extra de pl.nekem hiányzik egy fm trans funkció. Ha pl autoba ülök akkor szivesen hallgatnám azokat a zenéket amikwt a telefonlmon szoktam hallgatni pl. bkv-n. Kiváncsi vagyok melyik cég fogja beletenni a telefonjába.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #302 Dátum: 2013, 03 15, 23:21:18 »
Nem nagy extra de pl.nekem hiányzik egy fm trans funkció. Ha pl autoba ülök akkor szivesen hallgatnám azokat a zenéket amikwt a telefonlmon szoktam hallgatni pl. bkv-n. Kiváncsi vagyok melyik cég fogja beletenni a telefonjába.

Vegyél Bluetooth-os rádiót, én is azt tettem, hibátlan. Simán át-streamelem a zenéim.

És sokkal jobb minőségű is, mint egy FM transmitter.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #303 Dátum: 2013, 03 15, 23:21:52 »
Vajon ez portolva lesz a kesöbbiekben mas keszülekre is?
S Health
es a hozzavalo :
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #304 Dátum: 2013, 03 15, 23:25:21 »
Vajon ez portolva lesz a kesöbbiekben mas keszülekre is?
S Health
es a hozzavalo :
Mármint szívműködést mérő és a telefonon annak adatait megjelenítő eszköz és ahhoz tartozó alkalmazás?Ilyen már van jó ideje akár s3-hoz is.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #305 Dátum: 2013, 03 15, 23:31:44 »
Ezt sosem értem miért szempont, hogy valaki csak azért vegyen meg egy telót, hogy vagizzon vele. Ahogy azt sem, hogy miért fikázza vki az S3-at, hogy nőies. Miért csak a szögletes lehet férfikézbe való. Az ilyen szempontok qrvára hidegen hagynak. Engem a tudás, használhatóság, praktikusság érdekel. Azt meg pont lesz*rom, hogy ki mit gondol a kezemben lévő telóról, mert nem neki veszem, hogy ő lássa mi van a kezemben, hanem hogy ÉN használjam.

:ok:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #306 Dátum: 2013, 03 15, 23:32:14 »
Mármint szívműködést mérő és a telefonon annak adatait megjelenítő eszköz és ahhoz tartozó alkalmazás?Ilyen már van jó ideje akár s3-hoz is.
engem csak ez az origi Samsung erdekelne...  :D Netan Note 2-re...  ;)
Amin meg megakadt a szemem: az uj Accuweather Widget.. meg az is jol mutatna..  :D
Egyebkent mi van az S 3-hoz?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #307 Dátum: 2013, 03 15, 23:42:43 »
engem csak ez az origi Samsung erdekelne...  :D Netan Note 2-re...  ;)
Amin meg megakadt a szemem: az uj Accuweather Widget.. meg az is jol mutatna..  :D
Egyebkent mi van az S 3-hoz?
Akkor jó várakozást.  ;) Hogy mi van hozzá?Az ebayen van egy rakat ilyen kütyü,de kaptam már a sportstrackertől is meg az endomondotól is levelet hogy ugyan,nem volna e már kedvem venni ilyen cuccot hogy mérni tudjam hányat kalapál a szívem bicajozás közben.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #308 Dátum: 2013, 03 16, 00:10:45 »
Akkor jó várakozást.  ;) Hogy mi van hozzá?Az ebayen van egy rakat ilyen kütyü,de kaptam már a sportstrackertől is meg az endomondotól is levelet hogy ugyan,nem volna e már kedvem venni ilyen cuccot hogy mérni tudjam hányat kalapál a szívem bicajozás közben.
Ezekröl nekem is tudomasom van..  ;) Ugy irtad az S 3-hoz..Azt hittem van hozza vmi Samsung kütyü..  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #309 Dátum: 2013, 03 16, 00:31:45 »
FM radió van benne? :P
Persze.
Bááááár, nekem szükségem nem nagyon van rá, szerintem utoljára az SGS1-nél hangoltam be az állomásokat rajta, azóta a Note2 a negyedik androidos telóm...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #310 Dátum: 2013, 03 16, 00:33:30 »
félig-meddig poénosan, de  ezzel az a baj, hogy nem is tudsz vagizni vele. Annyira hasonló a kettő, hogy látod valakinek a kezében a buszmegállóban, a metrón, stb. Azt mondod rá, hogy SIII holott már S4
Kellene, hogy látszódjon, hogy trendi vagy??????

Soha nem vettem még azért egy készüléket, soha nem foglalkoztam még vele, hogy hogyan fogjam, hogy minél többen láthassák, mim van...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #311 Dátum: 2013, 03 16, 00:38:55 »
Persze.
Bááááár, nekem szükségem nem nagyon van rá, szerintem utoljára az SGS1-nél hangoltam be az állomásokat rajta, azóta a Note2 a negyedik androidos telóm...
Csak mert sehol nem láttam írva. Én melo közben sokat használom :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #312 Dátum: 2013, 03 16, 00:47:00 »
Kellene, hogy látszódjon, hogy trendi vagy??????

Soha nem vettem még azért egy készüléket, soha nem foglalkoztam még vele, hogy hogyan fogjam, hogy minél többen láthassák, mim van...

Van aki még itt tart... ;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #313 Dátum: 2013, 03 16, 08:09:50 »
esemény jelző led?????????? én nem látom,az ciki ha nincs :D
Az s3on sem látni, mégis van. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #314 Dátum: 2013, 03 16, 09:37:22 »
Ezekröl nekem is tudomasom van..  ;) Ugy irtad az S 3-hoz..Azt hittem van hozza vmi Samsung kütyü..  :D
Nem,azt írtam hogy akár az s3-hoz mivel nekem az van,de jó a note2-höz is mert neked meg az van.

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #315 Dátum: 2013, 03 16, 11:54:16 »

én úgy gondolom, hogy kb 200.000 HUF-os telefonnál elvárható, hogy számítson már a külső is :)

tudás, használhatóság, praktikusság.....erre lehetne pro és kontra érveket hozni. 
vajon használható-e/prakitus-e számunkra a hangos kép? :)

szerintem az alap és mindennapi életben használható tudás minden gyártó csúcskészülékében benne van. Ezért kell más/több, stb. De innentől kezdve úgy is már szubjektív dolgokról beszélünk.

u.i.: ha mondhatjuk én eléggé "brand hű" vagyok../samu telefon, tv, házimozi,stb/.
számomra ez a nagy csinnadratta nem volt meggyőző. de ez majd úgy is csak akkor dől el, ha a kezembe fogom.

ennyit szerettem volna még elmondani  :ima:
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #316 Dátum: 2013, 03 16, 12:00:42 »
ha kell valakinek a lock háttérkép.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
« Reply #317 Dátum: 2013, 03 16, 12:27:47 »
Nekem tetszik. A krómozott perem kifejezetten bejön , és úgy làtom ezzel visszakajuk az S2 szögletesebb oldalát. Engem kifejezetten zavart az S3 lekerekített oldala, mint ha állandóan ki akarna csúszni a kezemből.
Azt is elégedetten nyugtáztam, hogy keskenyedett és vékonyodott bő fél-fél centit, ami nekm már elég.
Jöhet, én tuti cserélek...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
hát igen engem is csak az oldala fogott meg... nem cseréltem le az s2-m mert a 3 nem jött be a kerek formája miatt... itt kimondotan bejön ,hogy szögletesebb lett kicsivel...
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #318 Dátum: 2013, 03 16, 12:37:24 »
én úgy gondolom, hogy kb 200.000 HUF-os telefonnál elvárható, hogy számítson már a külső is :)

Bocs, hogy beleokoskodok, de ez nem is kérdés. :)
A kérdés az, kinek számítson. Neked, vagy annak aki néz. Előbbi fontos, utóbbi szerintem pont le van sz**va.
Ezt akarták a többiek is elmondani. :D
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
« Reply #319 Dátum: 2013, 03 16, 13:22:51 »
Az S3 nekem sem tetszett, ezért lett One X, de ez kifejezetten "csinos", bár azt hiszem megvarom a Note 3-at. B-)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #320 Dátum: 2013, 03 16, 13:24:07 »
A kérdés az, kinek számítson. Neked, vagy annak aki néz. Előbbi fontos, utóbbi szerintem pont le van sz**va.

igen! akkor még a pontosításomból még annyi maradt ki, hogy ennyi pénzért nekem a kinézet IS fontos. ;)

illetve még annyi, hogy nincs olyan szembetűnő külső változás, mint anno az S-hez képest az SII vagy SII-höz képest az SIII....ezért a "csalódás" részemről.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #321 Dátum: 2013, 03 16, 13:28:23 »
Hát ez kb. ugyanúgy le van kerekítve mint az S3, nagy különbség, hogy kb. 2-3 fokkal kisebb az ív... :)
Kár, hogy S2 külseje már a múltté.. :(

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #322 Dátum: 2013, 03 16, 13:44:15 »
Igen, pontosan ezt. :)

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #323 Dátum: 2013, 03 16, 13:45:11 »
tudás, használhatóság, praktikusság.....erre lehetne pro és kontra érveket hozni. 
vajon használható-e/prakitus-e számunkra a hangos kép? :)
Zseniális dolog, életem első digitális fényképezőgépe egy Fuji S602Z volt, még 2002-ben.
Használható videot nem tudott, de tudta azt, hogy egy adott képhez lehetett felvenni hangot. ZSENIÁLIS dolog.
A 13 MP-es képhez hozzá lehet rögzíteni esetleg a helyszínt, ahol csináltad a képet (bár ha a GEOtag megy, akkor ez szükségtelen), rá lehet mondani az eseményt, amiért fotóztad, vagy bármit, ami utólag, évek múlva igen felértékelődhet!
Ez nem helyettesíthető a 2 MP-es FullHD videofelvétellel, annál sokkal-sokkal részletgazdagabb a kép.

Szóval bizony, zseniális ötlet. Elég régóta tudja mindenki (már akit érdekel), hogy bele lehet csomagolni a jpg-be bármit (sajnos vírust is, de akár wav-ot, mp3-at, bármit), erre igen régóta vannak programok.
Vártam, mikor jelenik meg a mobilokban is.
VÉGRE!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #324 Dátum: 2013, 03 16, 13:47:54 »
Az S3 nekem sem tetszett, ezért lett One X, de ez kifejezetten "csinos", bár azt hiszem megvarom a Note 3-at. B-)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Ha valóban 5,99 collos lesz, akkor köszönöm nem. Az 5,5 collos Note2 a felső tűréshatár telefonnak a számomra...
Sir Winston Churchill