2024, 12 18, 12:58:19

Szerző Téma: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!  (Megtekintve 141383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lajovial

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #275 Dátum: 2012, 10 17, 15:56:14 »
Kedves Mindenki!
Csak azért írok ide, hogy láthassa mindenki az álláspontomat, ne csak a cukkoló aláírásom legyen meg. A történet, ami bánt, úgy kezdődött, hogy megjelent egy írás az Extreme Digital akciójáról. Aztán még egy, annak problémáiról. Ott leírtam, hogy véleményem szerint az ED weboldala nincs összhangban  az MCM fizetés rendszerével, mert nem teszi lehetővé az MCM kóddal történő ügyfélazonosítást. Ezért az oldal még csak nem is nevezhetné magát elfogadó helynek, nemhogy akciót hírdessen rá. Itt gyakorlatilag csalásról, személyes adatok megszerzéséről van szó. Természetesen ez ügyben járom velük ( ellenük ) a magam útját. Viszont ez a cikk a huszon hozzászólással együtt törölve lett az oldalról. Annak ellenére, hogy a hozzászólók kijelentették, kiállnak véleményük mellett és vállalják a felelősséget. A később megjelent magyarázat szerint az indulatok elfajulását kívánták megakadályozni. Természetesen véleményem szubjektív, de nem éreztem akkora indulatot a hozzászólásokban, ami az eltűntetést indokolná. Azt viszont igen, hogy ez a vita kellemetlen lehet a PFC és ED kapcsolatára. Vagyis azt gondolom, ( természetesen ez is szubjektív ), hogy ED szólt: nana, és ezért került le az oldalról. A magyarázat a PFC szerkesztőségétől származik, de kétlem, hogy egy egész szerkesztőség gyűlt volna a billentyűzet köré. PFC szerkesztőség nevű felhasználót viszont nem találtam. Szerintem ezt Valaki írta, a szerkesztőség nevében. Lenne kedves vállalni a nevét? Esetleg lehetővé tehetné, hogy a felhasználók reagálhassanak a közleményre. Talán lehet véleményük a hozzászólásaik eltávolításáról, hisz az Ő szellemi termékeik voltak akkor is, ha beleegyeztek azok közkincsé tételébe, valamint a PFC általi fenhatóságba. Számomra az is furcsa, hogy az új akcióról szóló, egyébként pozitív hangvételű cikkre sem lehet reagálni. Pedig úgy kezdődik, hogy "azért sem szállok le a témáról". De mindenki más szálljon le róla? Nem a véleményemet szeretném szajkózni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy szerintem ez a fajta, irányított kommunikáció sincs összhangban a PFC közösségi szellemű hozzáállásával.

Új ED akció! Szólj hozzá! ..ha tudsz

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #276 Dátum: 2012, 10 17, 16:31:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves Mindenki!
Csak azért írok ide, hogy láthassa mindenki az álláspontomat, ne csak a cukkoló aláírásom legyen meg. A történet, ami bánt, úgy kezdődött, hogy megjelent egy írás az Extreme Digital akciójáról. Aztán még egy, annak problémáiról. Ott leírtam, hogy véleményem szerint az ED weboldala nincs összhangban  az MCM fizetés rendszerével, mert nem teszi lehetővé az MCM kóddal történő ügyfélazonosítást. Ezért az oldal még csak nem is nevezhetné magát elfogadó helynek, nemhogy akciót hírdessen rá. Itt gyakorlatilag csalásról, személyes adatok megszerzéséről van szó. Természetesen ez ügyben járom velük ( ellenük ) a magam útját. Viszont ez a cikk a huszon hozzászólással együtt törölve lett az oldalról. Annak ellenére, hogy a hozzászólók kijelentették, kiállnak véleményük mellett és vállalják a felelősséget. A később megjelent magyarázat szerint az indulatok elfajulását kívánták megakadályozni. Természetesen véleményem szubjektív, de nem éreztem akkora indulatot a hozzászólásokban, ami az eltűntetést indokolná. Azt viszont igen, hogy ez a vita kellemetlen lehet a PFC és ED kapcsolatára. Vagyis azt gondolom, ( természetesen ez is szubjektív ), hogy ED szólt: nana, és ezért került le az oldalról. A magyarázat a PFC szerkesztőségétől származik, de kétlem, hogy egy egész szerkesztőség gyűlt volna a billentyűzet köré. PFC szerkesztőség nevű felhasználót viszont nem találtam. Szerintem ezt Valaki írta, a szerkesztőség nevében. Lenne kedves vállalni a nevét? Esetleg lehetővé tehetné, hogy a felhasználók reagálhassanak a közleményre. Talán lehet véleményük a hozzászólásaik eltávolításáról, hisz az Ő szellemi termékeik voltak akkor is, ha beleegyeztek azok közkincsé tételébe, valamint a PFC általi fenhatóságba. Számomra az is furcsa, hogy az új akcióról szóló, egyébként pozitív hangvételű cikkre sem lehet reagálni. Pedig úgy kezdődik, hogy "azért sem szállok le a témáról". De mindenki más szálljon le róla? Nem a véleményemet szeretném szajkózni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy szerintem ez a fajta, irányított kommunikáció sincs összhangban a PFC közösségi szellemű hozzáállásával.

Új ED akció! Szólj hozzá! ..ha tudsz
közös döntés volt, én is benne voltam.
az a helyzet, hogy bár a helyzet adott, el kell fogadnunk, hogy ez nem egy blog, és a megjelent írásokért a tulajdonos is felel még akkor is, ha nem ő írta a cikket.

Gondolom az sem ismeretlen gondolat számodra, hogy a jogbiztonság nem egyértelmű kifejezés kis hazánkban.

Ha lenne elég pénzem, hidd el, beleállnék egy ilyen kétes kimenetelű történetbe, de így nem tehetem.

ezért született az a döntés, hogy levesszük az oldalról. Saját magunk és a hozzászólók, valamint a portál védelme érdekében.

Tudjuk, hogy kik, csak azt nem, hogy miért akarnak ártani a portálnak.

Szeretném azt hinni, hogy szólásszabadság van, de sajnos nem vagyok erről meggyőződve.

Sajnálom, hogy így alakult.

ps: nem az ed szólt, hogy vegyük le, hanem az ip visszakövetése által nyilvánvalóvá vált, hogy ki akar ezzel a témával ártani nekünk, majd ennek ismeretében született a döntés.

az ed nem pitiáner ennyire...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
Re: Re: Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #277 Dátum: 2012, 10 18, 01:04:58 »
közös döntés volt, én is benne voltam.
az a helyzet, hogy bár a helyzet adott, el kell fogadnunk, hogy ez nem egy blog, és a megjelent írásokért a tulajdonos is felel még akkor is, ha nem ő írta a cikket.

Gondolom az sem ismeretlen gondolat számodra, hogy a jogbiztonság nem egyértelmű kifejezés kis hazánkban.

Ha lenne elég pénzem, hidd el, beleállnék egy ilyen kétes kimenetelű történetbe, de így nem tehetem.

ezért született az a döntés, hogy levesszük az oldalról. Saját magunk és a hozzászólók, valamint a portál védelme érdekében.

Tudjuk, hogy kik, csak azt nem, hogy miért akarnak ártani a portálnak.

Szeretném azt hinni, hogy szólásszabadság van, de sajnos nem vagyok erről meggyőződve.

Sajnálom, hogy így alakult.

ps: nem az ed szólt, hogy vegyük le, hanem az ip visszakövetése által nyilvánvalóvá vált, hogy ki akar ezzel a témával ártani nekünk, majd ennek ismeretében született a döntés.

az ed nem pitiáner ennyire...
Köszönöm! Ez így kerek. Gondoltam, hogy ilyesmiről van szó és megértem, amit tettetek. Csak a helyzet kommunikálásából pont az általad leírtak rövidített, publikálható kivonatát hiányoltam. Sztem sokkal pozítívabb, őszintébb és hitelesebb lett volna burkoltan leírni ezt a verziót, mint a "viták kiélezése ellen" című sablont. Nem a törlés zavart, hanem a magyarázat. Csalódásként éltem meg, hogy egy ilyen közeg ennyire hülyének néz.

SGS 2-ről küld... fény... post...

Attila651

• Vendég
« Reply #278 Dátum: 2013, 01 14, 08:11:13 »
Nincs bajom senkivel. :) Ma az az üzenet fogadott, hogy a pdafanclub.com bejelentett támadó weboldal... Érdekes.

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #279 Dátum: 2013, 01 14, 11:32:31 »
Ma nekem is komoly gondot okozott Chrome-al elérni az oldalt! Támadó webhelyként van nyilvántartva a pdafanclub a Googlenél!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #280 Dátum: 2013, 01 14, 11:55:42 »
Ma nekem is komoly gondot okozott Chrome-al elérni az oldalt! Támadó webhelyként van nyilvántartva a pdafanclub a Googlenél!

Már két napja.
A megfelelő topikban le van írva az oka is. Dolgoznak a megoldáson is.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Attila651

• Vendég
« Reply #281 Dátum: 2013, 01 14, 12:07:12 »
Melyik a megfelelő topic? Ma reggel tapasztaltam én is. Tegnap még semmi.

Már két napja.
A megfelelő topikban le van írva az oka is. Dolgoznak a megoldáson is.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #282 Dátum: 2013, 01 14, 12:25:20 »
Melyik a megfelelő topic? Ma reggel tapasztaltam én is. Tegnap még semmi.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

okoska44

• Vendég
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #283 Dátum: 2014, 01 12, 14:43:06 »
A kit -katot leszedtem,majdnem service volt.kikapcsolt állapotban vezetékkel/mert van a nélküli is/nem töltött.Sőt:recoveriből indított a rendszer.gyári visszaállításnál is bejött a kit-kat.Recoverybe sem engedte tenni magát,csak downloadba,ezt használtam ki,mint utolsó esélyt.Igy törlés nélkül húztam rá az op-ot,de a samus feliraittól nem idúlt tovább.De már recoveribe beletudtam menni,És factory seset.Ezután már felment és működik a rendszer.Másnak milyen véleménye van a KIT-KatróL

okoska44

• Vendég
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #284 Dátum: 2014, 01 12, 15:01:53 »
A MyBackup Pro programjaink elmentésére szolgál.A Kit-katnál alapból a mentés helye a készülék memóriája.Az általa leírt sd -mentési útvonalak nem voltak.jók.Mivel már írtam ,hogy hibákat okozott a KIT.KAt.ezért lecseréltem.A Mybackuop mentési útvonala élből más lett,Amit elmentettem,/Bármit beírtam sdcard.amit írtak nem volt jó.Most végre ez is jó.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
« Reply #285 Dátum: 2014, 01 12, 15:22:52 »
A MyBackup Pro programjaink elmentésére szolgál.A Kit-katnál alapból a mentés helye a készülék memóriája.Az általa leírt sd -mentési útvonalak nem voltak.jók.Mivel már írtam ,hogy hibákat okozott a KIT.KAt.ezért lecseréltem.A Mybackuop mentési útvonala élből más lett,Amit elmentettem,/Bármit beírtam sdcard.amit írtak nem volt jó.Most végre ez is jó.

Nem lehetne, hogy töröld a profilod (és magadat is) az oldalról? Egyszerűn hihetetlen, hogy mekkora f*szságokat tudsz írni (nem konkrétan az utolsó kommentedre értem, hanem általánosságban az összesre) hogy csak na, ráadásul fogamzani semnem tudni magyar-hul. Asszem S3 topic-ból is kiutáltak, nem véletlenül.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #286 Dátum: 2014, 01 12, 17:35:13 »
Nem lehetne, hogy töröld a profilod (és magadat is) az oldalról? Egyszerűn hihetetlen, hogy mekkora f*szságokat tudsz írni (nem konkrétan az utolsó kommentedre értem, hanem általánosságban az összesre) hogy csak na, ráadásul fogamzani semnem tudni magyar-hul. Asszem S3 topic-ból is kiutáltak, nem véletlenül.
ezt nem moderálom, hanem támogatom >:D :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #287 Dátum: 2014, 01 12, 18:05:29 »
ezt nem moderálom, hanem támogatom >:D :D

Most miért vagytok gonoszak? :D >:(
Legalább pörög a topik. :)
Szerintem téved ide sokkal idegesítőbb pali is. :p
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #288 Dátum: 2014, 01 12, 18:19:22 »
Most miért vagytok gonoszak? :D >:(
Legalább pörög a topik. :)
Szerintem téved ide sokkal idegesítőbb pali is. :p
engem speciel szétvág, ha nem képes vki értelmesen írni.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #289 Dátum: 2014, 01 12, 18:56:02 »

+1
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

okoska44

• Vendég
« Reply #290 Dátum: 2014, 01 12, 19:14:53 »
Kit útáltak ki?Mindenki azt csinál a telefonjával amit akar,Pár napja van S4em és nem szúrtam el,magamnak tettem fel a rendszert,ha nekem szólt.A kiútálás pedig felbújtásra ad okot,mások uszítása más ellen.Tényleg ha nekem szólt:volt egy kis pénzem,cseréltem vettem s4et.Remélem nem sajnálja senki.Van aki ennyit sem tud mint én.Ha valakinek egyéni rossz vélemény van ,tartsa meg magának.De csak ha nekem szólt. Ajánlom magamat.

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #291 Dátum: 2014, 01 12, 19:19:31 »

+1 Mire kibogarászod mit is írt, elmegy a kedved a válaszolástól... ;)
Fergi

Nem elérhető zlatan

« Reply #292 Dátum: 2014, 01 12, 19:26:13 »

Mármint az ideg vág szét?
Mert ez sem egyértelmű.:D
Szerintem meg nem kell ,ezért karóra húzni senkit.
Nem bántott senkit csak kicsit furán ír.:)

Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

okoska44

• Vendég
« Reply #293 Dátum: 2014, 01 12, 19:30:26 »
Az idegeskedés árt az egészségnek  ;)

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #294 Dátum: 2014, 01 12, 19:38:46 »
Az idegeskedés árt az egészségnek  ;)

A butaság is, nem?  ;)

Nem elérhető zlatan

« Reply #295 Dátum: 2014, 01 12, 19:43:54 »
A butaság is, nem?  ;)

Tényleg fejezzétek már be. >:(
Ezen a fórumon ez nem divat.
A jövőben sincsen erre semmi szükség.
Aki személyeskedni, veszekedni akar annak tudok ajánlani egy másik telefonos fórumot.
Ott mindig lesz rá vevő ember. ;)

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #296 Dátum: 2014, 01 12, 19:46:42 »
Tényleg fejezzétek már be. >:(
Ezen a fórumon ez nem divat.
A jövőben sincsen erre semmi szükség.
Aki személyeskedni, veszekedni akar annak tudok ajánlani egy másik telefonos fórumot.
Ott mindig lesz rá vevő ember. ;)

Ok.

Nem elérhető zlatan

« Reply #297 Dátum: 2014, 01 12, 19:49:43 »
Ok.

:ok:

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #298 Dátum: 2014, 01 12, 20:33:30 »
Mármint az ideg vág szét?
Mert ez sem egyértelmű.:D
Szerintem meg nem kell ,ezért karóra húzni senkit.
Nem bántott senkit csak kicsit furán ír.:)

mindenki tudja, hogy az ideg, értelemszerű.

okoska44

• Vendég
« Reply #299 Dátum: 2014, 01 12, 20:52:59 »
ha ezt a beállításos dolgot én írtam volna kapnék érte,A kedves zs ittlakok 3 házzal arrébb,BUÉKOT irtam neki,ő semmit.Pedig itt lakik ő is ,A fórumon könnyebb parádézni.mint egy cóla mellet megbeszélnénk,Na erről ennyit:)