2024, 12 18, 16:18:58

Szerző Téma: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!  (Megtekintve 141391 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bajusz66

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
Re: Re: [ROM][ICS]Bezke XXLPB Ultra ICS 2.1- 2012.02.06. -ELÉRHETŐ
« Reply #250 Dátum: 2012, 02 07, 19:19:04 »
Bezke-R2D20208
Inkább lecsücsülnétek két sör mellé és ott vitatnátok meg,szerintem erre nem sokan kíváncsiak  :ok:

Nem elérhető bajusz66

« Reply #251 Dátum: 2012, 02 07, 19:36:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez az ember nem ide való, mindig a negatívan szól felém, pedig csak az a baja, hogy nem tudtam átadni neki némi tudást, és nem indítottam el a romkészítős topikot. Akkor még megbecsült?, most már ..rt sem érek?
Szerintem inkább ha összedugnátok a fejeteket vitatkozás helyett,akkor már szuper ICS romunk lenne!
Régebben velem is volt hasonló eset,állandóan rivalizáltunk,utána összeáltunk és kaszáltunk mint állat.
De ez az én szerény véleményem ;)

R2D20208

• Vendég
« Reply #252 Dátum: 2012, 02 07, 19:38:19 »
Szerintem inkább ha összedugnátok a fejeteket vitatkozás helyett,akkor már szuper ICS romunk lenne!
Régebben velem is volt hasonló eset,állandóan rivalizáltunk,utána összeáltunk és kaszáltunk mint állat.
De ez az én szerény véleményem ;)
Lépek a fórumból. Itt csak segitettem, senkivel nem vitáztam. Nézzük meg a másik felet. Na BYE mindenki ! Sajna ez is törölve lesz, de örülök, hogy sokatokat megismerhettem !!! Legyetek jók, és szobatiszták ! Pacsi puszi mindenki !

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #253 Dátum: 2012, 02 07, 19:45:58 »
Hát igen,...........nem tagadjuk meg magyar mivoltunkat. Most sem!! >:(
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető bajusz66

« Reply #254 Dátum: 2012, 02 07, 19:48:35 »
Hát igen,...........nem tagadjuk meg magyar mivoltunkat. Most sem!! >:(
Like  :ok:

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #255 Dátum: 2012, 02 07, 21:41:06 »
Visszajötem a bevásárlásból kitört az Armagedon? :O  Karácsony körül is volt ilyen bezkés bonyodalom, más kezdem unni.... nem érdekel h mi h merre mit csinál mit nem. Bezke Romokat szeretem és ez a lényeg, de igy nehezebb lesz megérteni kérdezni hozzászolni...... :( Imádom a kavarásokat, és ezért mindenki sziv..... :(
Itt a romolás a lényeg egymás segitése, és nem a magánélet!

Amúgy nekem az MPT vagy a mi a szösz megy a számitógép és a telo között a 2.0 és a 2.1 között a Kamera progi ICS sebb, én csak ezt tapasztaltam. A market nem frissiti az apokat, SDre települös progik nem müködnek :( Amúgy aksira szerintem idáig a legjobb ICS :) Megtartom, és várom a következő Bezke Romot :)

UI: Ha nem lesz normális topic kazda akkor valakit SEGBERUGOK  >:(

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #256 Dátum: 2012, 02 07, 22:02:21 »
Nem jövök bocsánatkéréssel de megteszem. A tény, törölve lett. Atom törölte, miután bejött és közölte kénytelen használni a GB - t, mert ICS "nem jó" neki. Utána saját üzenetét is törölte, és az én válaszomat is. Remélem majd azt írja, nem így volt. Legyünk már picit őszinték, és akkor ok.
...

Öreg, nem tudom, hogy olvasod-e még, de remélem ránézel és sürgősen tőlem kérsz bocsánatot. Mit töröltem én? Nincs is moderátor jogom. Nem keversz te valakivel?
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető bajusz66

« Reply #257 Dátum: 2012, 02 07, 22:13:02 »
Csináljatok már valami offot nekik,ki a f... kíváncsi a vitákra,a rom gondokat kellene átbeszélni szerintem >:(

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #258 Dátum: 2012, 02 07, 22:18:07 »
Csináljatok már valami offot nekik,ki a f... kíváncsi a vitákra,a rom gondokat kellene átbeszélni szerintem >:(

Like :) +1 :)

Nem elérhető mani13

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: Stock Android 6.0.1
Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #259 Dátum: 2012, 07 09, 22:22:12 »
Szasztok! :) Nem tudom hogy a Sony Ericsson Xperia Play-nek miért nincs topikja?WTF??? :( Annyira jelentéktelen?Bezzeg moto defy/defy+ nak volt topikja pedig hangyaf*sznyi a Különbség, remélem nyittok neki topikot! :)
My Devices:.  Siemens SL65>> Sony Ericsson T610>>Samsung M600>>Sony Ericsson W200>>Sony Ericsson W610>>Nokia N80>>Sony Ericsson K850i>>Sony Ericsson P990>>Samsung Omnia I900>>Acer Liquid Mini>>Motorola Defy>>Defy Plus>>Sony Ericsson Xperia Play>>Motorola Atrix 4G>>Motorola 8Razr XT910(eltört)>>Samsung Galaxy Tab 2 7.0>>Sony Ericsson Xperia X8>>Motorola Milestone>>Sony Ericsson Satio>>Motorola Defy>>Alcatel OT-995>>Motorola Atrix HD>>Sony Xperia Z2>>Samsung Galaxy S4>>Meizu MX5>>Samsung Galaxy S6

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #260 Dátum: 2012, 07 09, 22:28:32 »
Szasztok! :) Nem tudom hogy a Sony Ericsson Xperia Play-nek miért nincs topikja?WTF??? :( Annyira jelentéktelen?Bezzeg moto defy/defy+ nak volt topikja pedig hangyaf*sznyi a Különbség, remélem nyittok neki topikot! :)
Hali

Az oldalnak van egy topikja ahol lehet kérni azokat a témákat amiknek még nem lelhetők fel a fórumon.
Az sem baj ha megfogalmazol egy első hozzászólást.

Itt a link:
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #261 Dátum: 2012, 07 10, 11:00:02 »
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető mani13

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: Stock Android 6.0.1
« Reply #262 Dátum: 2012, 07 10, 23:57:11 »
Koszonom szépen, remélem nem veszitek zokon hogy ideges voltam, :) csak hát a legjobb mobilos oldalról hiányozzon egy 2011-es csúcsmodel...Így felhuztam magam de elnèzést kérek! :(
My Devices:.  Siemens SL65>> Sony Ericsson T610>>Samsung M600>>Sony Ericsson W200>>Sony Ericsson W610>>Nokia N80>>Sony Ericsson K850i>>Sony Ericsson P990>>Samsung Omnia I900>>Acer Liquid Mini>>Motorola Defy>>Defy Plus>>Sony Ericsson Xperia Play>>Motorola Atrix 4G>>Motorola 8Razr XT910(eltört)>>Samsung Galaxy Tab 2 7.0>>Sony Ericsson Xperia X8>>Motorola Milestone>>Sony Ericsson Satio>>Motorola Defy>>Alcatel OT-995>>Motorola Atrix HD>>Sony Xperia Z2>>Samsung Galaxy S4>>Meizu MX5>>Samsung Galaxy S6

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #263 Dátum: 2012, 07 15, 08:30:24 »
Eddig nem voltam babonás, de a pénteki (13.) napom elgondolkodtatott.
Több, mint egy órát ültem a rendőrségen feljelentést tenni, mert csak egy ügyeletes van. Mikor bejutottam, kb. ötször kellett elmondanom ugyanazt, mire sikerült a hölgynek feldolgoznia az egyébként nem bonyolult történetet...
Elindultam hazafelé, lekéstem a vonatot...
Sebaj, itt a Volán, megyek azzal. Kiderült, hogy a menetrend és a megállók listája csak tájékoztató jellegű, mert ahová én mentem, ott csak akkor áll meg a busz, ha kb. 2 megállóval korábban én odamegyek a sofőrhöz, és szólok, hogy arra kell menni, mert oda szól a jegyem.

Magyarország 2012...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #264 Dátum: 2012, 08 09, 07:20:35 »
Nem bántottál meg  ;) :D , de akkor is gyerekes ez a nyelvész dolog
De ez a dolog csak akkor lett volna helyes (szerintem), ha emiatt a szó miatt értelmetlen a mondat is, de nem az,
 és ha tájszólással írok (nem tilos vagy igen), az ország szinte teljes területén tájszólással beszélnek és írnak bizonyos szavakat ,(még Budapesten is), még sincs senki írástudatlannak nyilvánítva, meg figyelmeztetve a helyesírásra.

Tudom, hogy ez a fórum kilóg a világ Összes fóruma közül, az ilyen felesleges dolgaival és sajátos felfogásával, vagyok egy pár fórum tagja (magyar és külföldi) és moderátor is vagyok, de ilyen felesleges dolgokkal nem foglalkoznak sehol
Azt is Tudom, ha nem tetszik mehetek  :geek:, mert ezt a legkönnyebb mindig mondani  ;D
Mert ugye a fórumozó a fórumról véleményt nem alkothat,még ha vannak rossz szabályok is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #265 Dátum: 2012, 08 09, 07:49:41 »
Nem bántottál meg  ;) :D , de akkor is gyerekes ez a nyelvész dolog
De ez a dolog csak akkor lett volna helyes (szerintem), ha emiatt a szó miatt értelmetlen a mondat is, de nem az,
 és ha tájszólással írok (nem tilos vagy igen), az ország szinte teljes területén tájszólással beszélnek és írnak bizonyos szavakat ,(még Budapesten is), még sincs senki írástudatlannak nyilvánítva, meg figyelmeztetve a helyesírásra.

Tudom, hogy ez a fórum kilóg a világ Összes fóruma közül, az ilyen felesleges dolgaival és sajátos felfogásával, vagyok egy pár fórum tagja (magyar és külföldi) és moderátor is vagyok, de ilyen felesleges dolgokkal nem foglalkoznak sehol
Azt is Tudom, ha nem tetszik mehetek  :geek:, mert ezt a legkönnyebb mindig mondani  ;D
Mert ugye a fórumozó a fórumról véleményt nem alkothat,még ha vannak rossz szabályok is.
Miért tartod azt rossz dolognak, hogy próbáljuk az egyre inkább romló helyesírást visszaterelni a tanult mederbe, és amennyire lehet, vagy tudjuk, őrizzük anyanyelvünk helyességét és szépségét?
Sajnos lassan már elfelejtik az emberek hogyan kell az igekötős igéket írni, lásd: "vissza tettem, be lehet, ki tudom, meg van (megtaláltam)" stb. Nem mindegy, hogy ki fogom (cserélni a kernelt), vagy kifogom (a halat). Hogy fogják tanítani a gyereküket, hogy fognak segíteni nekik amikor iskolába mennek, ha rögzül a rossz? Igen, nekünk az IS fontos ezen a fórumon, hogy kerüljük a chates írást (mi.en, vok, tom stb.), és Veled ellentétben szerencsére sokan vannak itt olyanok, akik egyetértenek velünk. A legtöbben facebookot, fórumokat, blogokat olvasnak, amik hemzsegnek a hibáktól, és ha sokszor olvassuk a rosszat, rögzül annyira, hogy már nem tudjuk melyik a helyes. A tájszólás szép lehet mondva, de nem írva. A kifogásolt szó nem szerepel az értelmező kéziszótárban, és irodalmi művekben se láthattad sosem. Tedd idézőjelbe, és akkor viccnek vesszük (nekem nincs "otthol" wifim).

Kérlek szépen használd az idézet gombot válaszkor!
 O->-

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

rstwingo

• Vendég
« Reply #266 Dátum: 2012, 08 09, 08:35:05 »
Szia

Látod, ez is. Minek idézzelek, mikor neked szól a válasz és közvetlen utánad írom.
Ez is csak itt van ilyen, más fórumokon leordítják az emberfejét az ilyen miatt és jogosan.
Minek széthúzni a fórumot felesleges idézésekkel, ha másnak szólna, akkor azt beidézném,
de a közvetlen előttem szólót minek.

A nyelv, Nekem se tetszik a chates írás, azért szólok is mind modi is, de simán mint fórumozó is.
Az meg, hogy mondjuk úgy, tájírással bele sikerül egy két szó,de nem lett értelmetlen a mondat tőle,
nem tudom miért fáj.
Na de mindegy, nem leszek öngyilkos emiatt, ha nem tetszik a tájírásom, akkor zárjatok ki, mert nyelvromboló vagyok és nem illek ide, ebbe a tökéletes, mindent tudó csapatba  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #267 Dátum: 2012, 08 09, 09:25:09 »
Szia

Látod, ez is. Minek idézzelek, mikor neked szól a válasz és közvetlen utánad írom.
Ez is csak itt van ilyen, más fórumokon leordítják az emberfejét az ilyen miatt és jogosan.
Minek széthúzni a fórumot felesleges idézésekkel, ha másnak szólna, akkor azt beidézném,

A nyelv, Nekem se tetszik a chates írás, azért szólok is mind modi is, de simán mint fórumozó is.
Az meg, hogy mondjuk úgy, tájírással bele sikerül egy két szó,de nem lett értelmetlen a mondat tőle,
nem tudom miért fáj.
Na de mindegy, nem leszek öngyilkos emiatt, ha nem tetszik a tájírásom, akkor zárjatok ki, mert nyelvromboló vagyok és nem illek ide, ebbe a tökéletes, mindent tudó csapatba  ;)

Ne magadból és az általad moderált fórumból indulj ki, mert én, és rajtam kívül biztosan még nagyon sokan nem csak ezt az egy témát olvassuk, hanem ez a kezdőlapunk: :

Márpedig itt nem az én üzenetem után következik a Tied, mert ha figyelek 50 topikot, ahol közben született hozzászólás, egyből nem egyértelmű kinek, és mire válaszoltál...

Az, hogy egy fórum mit enged, mit vár el, mit lát szívesen, függ az ottani fórumlakóktól, a fórumot létrehozóktól, moderátoroktól, azok igényességétől, vagy igénytelenségétől.

Amikor lefektettük a PFC alapjait, a kezdők türelmes segítése mellett a kulturált és nevelő szándékú fórumozást is célul tűztük ki.

Miért fájt a"tájírásod"?

Mert 1.:

Az alanyi személyragok a következők:
E/1. személy: tehet-ek
T/1. személy: tehet-ünk

E/2. személy: tehet-sz 

T/2. személy: tehet-tek
E/3. személy: tehet-
T/3. személy: tehet-nek

2. Háromszor el kell olvasni mire megértjük mit is jelent a szó, amelyet tájszólással leírva még sosem láttunk. A szegediek se ö-vel írnak, pedig de szépen beszélnek vele :)   

Senki sem tökéletes, de engedd meg nekünk, hogy kicsit másabbak legyünk, mint a legtöbb fórum.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #268 Dátum: 2012, 08 09, 09:50:52 »
Szia

nem tudom miért fáj.

Valamit félreértesz. Senkinek sem fáj, senki sem akar kitiltani. A helyesírás egyszerűen egy fontos dolog a sok közül. Hozzá tartozik minden nyelvhez. Nem igazán értem miért lázadsz most. Tökéletes meg nincs, én is hibázok néha. Nehéz ezt beismerni?
Az idézésről meg annyit, hogy igenis hasznos dolog. Van olyan fórum, ahol csak annyi látszik, hogy ki kinek válaszolt, de hogy mire, az már nem. Elég nehéz követni az eseményeket. Az hogy most éppen a következő hozzászólás egyben a válaszod is az előzőre, az egy dolog. Szerintem ugyanannyi ideig tart rányomni mindkét gombra, viszont idézés esetén sokkal könnyebb követni az eseményeket. Főleg annak, aki nem figyeli minden nap a fórumot.
Öngyilkos ne is legyél emiatt sem, írtál már itt sok jót, ezt is el lehetett volna annyival intézni, hogy bocsi, becsúszott ez a szó. Senki sem harap meg emiatt. ;)

Tapatalk2-vel írtam a Note-ról

rstwingo

• Vendég
« Reply #269 Dátum: 2012, 08 09, 14:03:17 »

Ne magadból és az általad moderált fórumból indulj ki, mert én, és rajtam kívül biztosan még nagyon sokan nem csak ezt az egy témát olvassuk, hanem ez a kezdőlapunk:

Márpedig itt nem az én üzenetem után következik a Tied, mert figyelek vagy 50 topikot ahol közben született hozzászólás, így nem egyértelmű kinek, és mire válaszoltál...

Az, hogy egy fórum mit enged, mit vár el, mit lát szívesen, függ az ottani fórumlakóktól, a fórumot létrehozóktól, moderátoroktól, azok igényességétől, vagy igénytelenségétől.

Amikor lefektettük a PFC alapjait, a kezdők türelmes segítése mellett a kulturált és nevelő szándékú fórumozást is célul tűztük ki.

Miért fájt a"tájírásod"?

2. Háromszor el kell olvasni mire megértjük mit is jelent a szó, amelyet tájszólással leírva még sosem láttunk. A szegediek se ö-vel írnak, pedig de szépen beszélnek vele :)   

Senki sem tökéletes, de engedd meg nekünk, hogy kicsit másabbak legyünk, mint a legtöbb fórum.

Nem kívánok ezzel többet foglalkozni, DE
1; Honnan is kellene nekem tudni, hogy TE teljesen máshonnan nézed a fórumot ? Valahol írva van?
A szabályzatban benne van, hogy kötelezően kell idézni az előttem szólót? (ha nincs, bele kell tenni), mert a moderátor teljesen máshonnan szemléli az eseményeket és így nem,  nem tudja követni őket (akkor tiszta sor)

2; Akkor a Te szemszögedből nézve, minden más fórum igénytelen, mert nem figyelmezteti a fórumozókat a helyesírásra, mert a színvonal ott van, ahol helyesírás smajlikat osztogatnak. (ezt is megértettem)

3,Ha neked valamit 3 x kell elolvasni, hogy megértsd, akkor ott nem azzal az 1 tájszóval van a baj, már ne haragudj meg érte  O->-  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

4; Ahogy írtad, senki NEM tökéletes (még szerencse)  :D

Valamit félreértesz. Senkinek sem fáj, senki sem akar kitiltani. A helyesírás egyszerűen egy fontos dolog a sok közül. Hozzá tartozik minden nyelvhez. Nem igazán értem miért lázadsz most. Tökéletes meg nincs, én is hibázok néha. Nehéz ezt beismerni?
Az idézésről meg annyit, hogy igenis hasznos dolog. Van olyan fórum, ahol csak annyi látszik, hogy ki kinek válaszolt, de hogy mire, az már nem. Elég nehéz követni az eseményeket. Az hogy most éppen a következő hozzászólás egyben a válaszod is az előzőre, az egy dolog. Szerintem ugyanannyi ideig tart rányomni mindkét gombra, viszont idézés esetén sokkal könnyebb követni az eseményeket. Főleg annak, aki nem figyeli minden nap a fórumot.
Öngyilkos ne is legyél emiatt sem, írtál már itt sok jót, ezt is el lehetett volna annyival intézni, hogy bocsi, becsúszott ez a szó. Senki sem harap meg emiatt. ;)

Tapatalk2-vel írtam a Note-ról

Ha hibázol, senki nem szól és nem add smajlit, mert belefér 
Aki nem követi minden nap a fórumot az olvasson vissza és ne csak azt az egy hsz-t olvassa el.
Én is vissza tudok olvasni, akár több napot is, hogy mi történt azóta a fórumon, ez nem indok.
Bocs besikerült ez a tájszó ;)

ÉS ezúton szeretnék BOCSÁNATOT kérni mindazoktól, akiknek álmatlan perceket  és fejtörést okoztam (szereztem) a tájszavammal és emiatt többször kellet elolvasnia a hozzászólásomat és így értékes időt raboltam el az életéből (nem volt szándékos)  :(

És szeretném még kérni a regisztrációm törlését is, mivel több év van a hátam mögött, mint előttem és nagy valószínűséggel nem fogok már megváltozni, így nem szeretném rontani a néha becsúszó tájszavammal a fórum színvonalát, mert ÉN személy szerint egy igénytelen vidéki bugris fórumozó vagyok és maradok.
Köszönöm az itt eltöltött időt és a sok segítséget mindenkinek.
Tisztelettel Szabó Antal

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #270 Dátum: 2012, 08 09, 14:18:13 »
Szia

nem tudom miért fáj.
Ez a hsz-ed nagyon beszédes.
Senkinek nem fájt, az egyik kolléga megjegyezte, hogy nem helyes, ahogy leírtad. És igaza van, valóban nem helyes. Ebben nem lehet vita.
Erre Te már a sokadik hsz-ben támadsz mindenkit, sértegeted a modikat (olvass csak vissza, kiemeltem dőlttel!)

Sokkal bölcsebb lettél volna, ha nyeltél volna egyet és beláttad volna szó (és visszavágás) nélkül, hogy nem volt jó, hibáztál, mint ahogy mindannyian szoktunk. És ahogy mindannyian egyenes gerinccel el kell fogadjuk, ha a hibáinkra felhívják a figyelmünket. Nem azért, de olvastam már ilyen esetben köszönömöt és elnézéskérést is a hibázótól, csak mondom.

Remélem, Pati majd kitörli ezt az egész, ide nem való részt...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #271 Dátum: 2012, 08 09, 14:23:34 »
....

Ez már vicces és már ne is haragudj, és elég szomorú, ahogy reagálsz egy kérésre. Ehhez nem tudok már értelmeset hozzászólni... Nem értem a hozzáállásodat, nem értem miért lettél ennyire ellenséges és legfőképpen cinikus. Ilyen dologra nem ez a normális reakció...
Ennyi felesleges hozzászólásban a témához illő dolgokat kellett volna inkább megosztani...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #272 Dátum: 2012, 08 09, 14:23:42 »
......
......
És szeretném még kérni a regisztrációm törlését is, mivel több év van a hátam mögött, mint előttem és nagy valószínűséggel nem fogok már megváltozni, így nem szeretném rontani a néha becsúszó tájszavammal a fórum színvonalát, mert ÉN személy szerint egy igénytelen vidéki bugris fórumozó vagyok és maradok.
Tisztelettel Szabó Antal
Ezt a többszáz szót CSAK AZÉRT, mert nem tudod leírni, hogy "bocs fiúk, tévedtem, felejtsük el"???
Hát tudod...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #273 Dátum: 2012, 08 09, 14:39:59 »
1; Honnan is kellene nekem tudni, hogy TE teljesen máshonnan nézed a fórumot ? Valahol írva van?
A szabályzatban benne van, hogy kötelezően kell idézni az előttem szólót? (ha nincs, bele kell tenni), mert a moderátor teljesen máshonnan szemléli az eseményeket és így nem,  nem tudja követni őket (akkor tiszta sor)
2; Akkor a Te szemszögedből nézve, minden más fórum igénytelen, mert nem figyelmezteti a fórumozókat a helyesírásra, mert a színvonal ott van, ahol helyesírás smajlikat osztogatnak. (ezt is megértettem)
3,Ha neked valamit 3 x kell elolvasni, hogy megértsd, akkor ott nem azzal az 1 tájszóval van a baj, már ne haragudj meg érte  O->- 
4; Ahogy írtad, senki NEM tökéletes (még szerencse)  :D

1. Igazad van. Nyilván az "Új hozzászólás" az a válasz valakinek, valamire. Mivel ezek szerint nem egyértelmű, teszünk érte, hogy benne legyen a fórumszabályzatban. (Amit nyilván mindenki elolvasott, és ezért kerülik a csúnya szavakat, a warezt, és ügyelnek a helyesírásra)
2. Nem ezt írtam
3. Bizony,  múltkor az egyik hozzászólásban a "kilyelző" szót percekig néztem, majd megkerestem a szemüvegemet, elolvastam 5x, hátha ez egy olyan szó amivel még nem találkoztam rövidke életem során. Mert tudod, én még általánosba járok, annyira fiatal vagyok, most tanulok olvasni.
4. Köszönöm a virágot, annak mindig örülök.

Idézet
Ha hibázol, senki nem szól és nem add smajlit, mert belefér
Sajnos. :( Ezért tartunk itt, "kiszoktad", "be lehet" és társai. Ha senki nem szól semmiért, akkor azt hiszik ez a jó.

"kellet" - nem kelleti magát senki
"vissza tudok olvasni" - én is tudok visszaolvasni (vissza tudok olvasni, kinek melyik tetszik jobban), és az ilyeneket javítgatom.   
"add" - nem adom!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #274 Dátum: 2012, 08 10, 07:36:04 »

Tisztelettel Szabó Antal

Kedves Antal!

Gondolom azzal nem vitatkozol, hogy a helyesírás egy jó dolog, és neked sem az a célod, hogy a gyermekeid majd ne tanulják meg. A magunk eszközeivel próbálunk annak érdekében tenni, hogy minimalizáljuk a magyartalanságokat, illetve figyelmesebb hozzászólásra késztessük a fórumozókat. Tisztában vagyok azzal, hogy az akadémikus magyar nyelvtan egy baromira elavult dolog, megérett a cserére, ám ameddig ez nem történik meg, addig próbálom magam ahhoz tartani.

Az idézet gombnak is megvan a maga értelme. Jogos, amit írsz, hogy minek idézni, ha az előtted szólóra reflektálsz, ugyanakkor kb minden második hozzászólásomban tapasztalom, hogy mire megírom, valaki más is beírt már, így esélytelen, hogy közvetlenül utána jöjjön, utólag meg macerás az idézetet beletenni. Ha meg több lapot olvasol folyamatában, akkor igen megkönnyíti az értelmezést.

Azzal, hogy ezen kiakadsz (megbántva érzed magad), az érthető, senki nem szereti különösebben, ha a hibájára figyelmeztetik, én sem, de elgondolkodni szerintem érdemes rajta. Az, hogy nem a Te fórumozási szokásaidnak és elképzeléseidnek megfelelően működik a PFC, az nem meglepő, hiszen nem te készítetted, nem te moderálod. Itt ezen szabályok szerint működünk, máshol máshogy. Pl. itt tiltott a warez (szép magyar szó, mi?!), azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket, ha azonban egy másik fórumon tudunk segíteni, miért ne tennénk?!

A BDW-n, ahol sokat vagy, például engem zavar, hogy egy témában van ömlesztve minden, hiszen áttekinthetetlenebbé válik, mégsem teszem ezt szóvá, hanem alkalmazkodom, mivel a többség igényeit az kielégíti, az meg, hogy nekem jobban tetszik egy ízekre szedett fórum, mint az XDA, vagy a PFC, az az én dolgom. De ha mondjuk rám szólnak a BDW-n, hogy használjam a spoilert, akkor utána nem fogok pampogni, hogy minek, hanem használom majd, mert ott ez a szokás.

Senki nem fog téged emiatt törölni a fórumról, bármikor szívesen látunk. Szerintem azzal, hogy nem jössz ide, elsősorban magadat bünteted, mert sok fontos és jó info van itt összegyűjtve, valamint az itt kialakult közösség igen segítőkész, problémamegoldásban kifejezetten jó, sok tízmillió forintnyi szervizköltséget spóroltak már meg itt a felhasználók. Olvasván máshol a hozzászólásaidat, én örülnék, ha maradnál, mert nagy tapasztalatod van bizonyos dolgokban (csak semmi warez! :D ), de csak akkor van itt helyed, ha tudsz alkalmazkodni az itteni szabályokhoz. Természetesen ha ezt nem akarod, akkor sajna viszlát máshol.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login