Nem kívánok ezzel többet foglalkozni, DE
1; Honnan is kellene nekem tudni, hogy TE teljesen máshonnan nézed a fórumot ? Valahol írva van?
A szabályzatban benne van, hogy kötelezően kell idézni az előttem szólót? (ha nincs, bele kell tenni), mert a moderátor teljesen máshonnan szemléli az eseményeket és így nem, nem tudja követni őket (akkor tiszta sor)
2; Akkor a Te szemszögedből nézve, minden más fórum igénytelen, mert nem figyelmezteti a fórumozókat a helyesírásra, mert a színvonal ott van, ahol helyesírás smajlikat osztogatnak. (ezt is megértettem)
És szeretném még kérni a regisztrációm törlését is, mivel több év van a hátam mögött, mint előttem és nagy valószínűséggel nem fogok már megváltozni, így nem szeretném rontani a néha becsúszó tájszavammal a fórum színvonalát, mert ÉN személy szerint egy igénytelen vidéki bugris fórumozó vagyok és maradok.
Köszönöm az itt eltöltött időt és a sok segítséget mindenkinek.
Tisztelettel Szabó Antal
Kedves Antal!
Gondolom azzal nem vitatkozol, hogy a helyesírás egy jó dolog, és neked sem az a célod, hogy a gyermekeid majd ne tanulják meg. A magunk eszközeivel próbálunk annak érdekében tenni, hogy minimalizáljuk a magyartalanságokat, illetve figyelmesebb hozzászólásra késztessük a fórumozókat. Tisztában vagyok azzal, hogy az akadémikus magyar nyelvtan egy baromira elavult dolog, megérett a cserére, ám ameddig ez nem történik meg, addig próbálom magam ahhoz tartani.
Az idézet gombnak is megvan a maga értelme. Jogos, amit írsz, hogy minek idézni, ha az előtted szólóra reflektálsz, ugyanakkor kb minden második hozzászólásomban tapasztalom, hogy mire megírom, valaki más is beírt már, így esélytelen, hogy közvetlenül utána jöjjön, utólag meg macerás az idézetet beletenni. Ha meg több lapot olvasol folyamatában, akkor igen megkönnyíti az értelmezést.
Azzal, hogy ezen kiakadsz (megbántva érzed magad), az érthető, senki nem szereti különösebben, ha a hibájára figyelmeztetik, én sem, de elgondolkodni szerintem érdemes rajta. Az, hogy nem a Te fórumozási szokásaidnak és elképzeléseidnek megfelelően működik a PFC, az nem meglepő, hiszen nem te készítetted, nem te moderálod. Itt ezen szabályok szerint működünk, máshol máshogy. Pl. itt tiltott a warez (szép magyar szó, mi?!), azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket, ha azonban egy másik fórumon tudunk segíteni, miért ne tennénk?!
A BDW-n, ahol sokat vagy, például engem zavar, hogy egy témában van ömlesztve minden, hiszen áttekinthetetlenebbé válik, mégsem teszem ezt szóvá, hanem alkalmazkodom, mivel a többség igényeit az kielégíti, az meg, hogy nekem jobban tetszik egy ízekre szedett fórum, mint az XDA, vagy a PFC, az az én dolgom. De ha mondjuk rám szólnak a BDW-n, hogy használjam a spoilert, akkor utána nem fogok pampogni, hogy minek, hanem használom majd, mert ott ez a szokás.
Senki nem fog téged emiatt törölni a fórumról, bármikor szívesen látunk. Szerintem azzal, hogy nem jössz ide, elsősorban magadat bünteted, mert sok fontos és jó info van itt összegyűjtve, valamint az itt kialakult közösség igen segítőkész, problémamegoldásban kifejezetten jó, sok tízmillió forintnyi szervizköltséget spóroltak már meg itt a felhasználók. Olvasván máshol a hozzászólásaidat, én örülnék, ha maradnál, mert nagy tapasztalatod van bizonyos dolgokban (csak semmi warez!
), de csak akkor van itt helyed, ha tudsz alkalmazkodni az itteni szabályokhoz. Természetesen ha ezt nem akarod, akkor sajna viszlát máshol.