Bcs hogy belegázoltam a lelki világodba kedves Topikgazda!
Tudom hogy béta vezió és Bugos és lagol!
Ez egy fórum ugye? Itt az ember elmondhatja nyíltan a véleményét elcégre ez a fórumok célja!
Nem akarok senkit megbántani és ezáltal téged sem!
De egy kérdés még nagyon csiklandoz!
Mi lesz ha elfogy a türelmed???
Körberajzolsz???
Nem, ahhoz te kevés voltál, hogy a lelkivilágomba gázolj
Valószínűleg ott szúrtam el, hogy a helyesírásoddal kezdtem, amivel megbántottalak, ezért elnézést kérek, de annyit hozzáteszek még most, hogy általában a .-ot használjuk egy mondat lezárására, nem a !-et.
De én nem személyeskedtem, csak tényeket sorakoztattam fel, most összegzem:
Tény, hogy nem neked való az ICS, mivel ennyire nem találtad megfelelőnek a saját igényeidnek.
Tény hogy
túl sokat nem tudsz a CM-ről se, ha olyanokat kérdezel, hogy lehet-e az spb shellt beleintegrálni, illetve
még csak 1 napja használod....
Tény, hogy úgy fosozol le egy jóformán még bétának sem mondható romot, hogy állítólag mindent tudsz róla, mert annyira utánaolvastál, majd tegnap bedobod a fórumba, hogy itt a CM9, közben meg azt nem veszed észre hogy van külön témája itt már 4 hete, mióta kijött....
Tény, hogy leszaroztad az odint ("Én már párszor agyhalottá tettem a szar odinnal de a download módot mindég sikerül előcsalni )úgy, hogy gyakorlatilag csak azt használod romolásra-azt csak remélni merem, hogy nem a kiest, bár még azt is kinézném belőled ezek után (<- na ez a személyeskedés, kicsi troll)
Azzal semmi baj nem volt, hogy elmondod a véleményed, de egyrészt az ICS-sel kapcsolatos véleményedet az ICS témában közöld, másrészt ha kérhetem, normális stílusban írj, és akkor más is normálisan válaszol neked.
Egyébként nem gondoltam semmi különösre a türelmemmel kapcsolatban, de -ellentétben veled- én már itt elég sok embert kihúztam a sz*rból, biztos lehetsz benne, hogy ezek után neked nem segítek semmiben, de ahogy a fórumtársakat ismerem, ők se nagyon...na meg kimoderálom a hozzászólásaidat persze csak a fórumszabályzatnak és a moderálási alapelveknek megfelelően, amit nyilván szintén nem ismersz.(<-hopp, még egy személyeskedés)
egyébként te azt hiszed, hogy a GT a telefonod nevében Gran Turismo? mert a profilod azt sugallja... (Juj! 3)