2024, 12 18, 22:05:31

Szerző Téma: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!  (Megtekintve 141397 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #150 Dátum: 2011, 08 07, 22:14:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem az igekötős igéket írókkal van bajom. Miért van az, hogy egy hszen belül az első mondatban külön írja az illető az igekötőt az igétől, aztán a második mondatban már egybe? Addigra már tudja hogy szorosan kötődnek egymáshoz?  :'(  >:(

Nekem nincs időm ilyeneken mérgelődni... ;D De amúgy igazad van! :) "Megkellene" tanulnia mindenkinek az igekötők használatát, és tudni, mit kell "egybe írni"! :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #151 Dátum: 2011, 08 10, 00:20:07 »

Gyerekek, ez undorító. Nem akarok senkit megsérteni, de az Apple elmehet a p*csába. Undorító, pénzéhes banda, aki mondvacsinált perekkel bírja jóval komolyabb gyártók sikerét valamilyen szinten elvenni csak azért, hogy ne legyen konkurenciája a piacon. Most búcsút mondhat egész Európa a 10.1-es Tab-nek, hála Stewie-nek és a mocskos bandájának. Azért, mert "Szerintük túlságosan hasonlít a 10.1-es Tab az iPad-re.." És?! Rohadjanak már meg, hát egy Tab-nél pont az a lényeg, hogy az egész készülék szinte egy kijelző... akkor ennyi erővel az összes létező táblagépet gyártó céget beperelhetnék. Ráadásul ha jól emlékszem, nem is ők "találták fel" az érintőképernyős számítógépeket, úgyhogy ****** a *******! :@ Soha többé nem akarok Apple terméket látni...

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #152 Dátum: 2011, 08 10, 00:37:59 »

Gyerekek, ez undorító. Nem akarok senkit megsérteni, de az Apple elmehet a p*csába. Undorító, pénzéhes banda, aki mondvacsinált perekkel bírja jóval komolyabb gyártók sikerét valamilyen szinten elvenni csak azért, hogy ne legyen konkurenciája a piacon. Most búcsút mondhat egész Európa a 10.1-es Tab-nek, hála Stewie-nek és a mocskos bandájának. Azért, mert "Szerintük túlságosan hasonlít a 10.1-es Tab az iPad-re.." És?! Rohadjanak már meg, hát egy Tab-nél pont az a lényeg, hogy az egész készülék szinte egy kijelző... akkor ennyi erővel az összes létező táblagépet gyártó céget beperelhetnék. Ráadásul ha jól emlékszem, nem is ők "találták fel" az érintőképernyős számítógépeket, úgyhogy ****** a *******! :@ Soha többé nem akarok Apple terméket látni...
Ezek tényleg idióták... Ahelyett hogy verték volna a...mellüket hogy olyat találtak fel amit érdemes utánozno v olyan irányelvet. Eddig is bziknak tartottam és ez után is. De sztm a Samsung van olyan rutinos hogy tesz bele egy design csíkot meg egy erősebb más gyártótol származó procit ramot akármit és rámondja hogy új model és arra meg már a végzés nem érvényes! Attól függetlenül a visszahívást és tegyük fel h eltalálom mit csinálnak az új hardver árait is le kell nyelniük. Mellesleg az árrést velünk fogják megfizetni. Szóval közel Ipad ára lesz de jóval kevesebben vesznek Ipadot már csak elvből is.
Vagy a másik hogy ez a  szo.ciális  segélyen élő(él még mert multkor szarul nézett ki?!) hülye kap pár misit legálisan a design lopás miatt de maradhatnak a készülékek a polcon. Persze a vége ugyan az mint az előző bekezdésé hogy mi szívunk
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #153 Dátum: 2011, 08 10, 00:41:32 »
Ezek tényleg idióták... Ahelyett hogy verték volna a...mellüket hogy olyat találtak fel amit érdemes utánozno v olyan irányelvet. Eddig is bziknak tartottam és ez után is. De sztm a Samsung van olyan rutinos hogy tesz bele egy design csíkot meg egy erősebb más gyártótol származó procit ramot akármit és rámondja hogy új model és arra meg már a végzés nem érvényes! Attól függetlenül a visszahívást és tegyük fel h eltalálom mit csinálnak az új hardver árait is le kell nyelniük. Mellesleg az árrést velünk fogják megfizetni. Szóval közel Ipad ára lesz de jóval kevesebben vesznek Ipadot már csak elvből is

Ábszolút egyetértek. Én például - Isten legyen a tanúm rá - nem veszek soha többé i-Cuccokat... mérgemben majdnem az iPod-om is kidobtam a kukába. Eddig sem tetszett a hozzáállásuk, de azt végképp nem gondoltam volna, hogy egyszer meg fognak tudni nyerni egy ilyen pert. Gyanítom, hogy a bíró, aki ezt az ítéletet meghozta, meg volt hívva egy "baráti sörözésre" az Apple részéről egy jó pár millió társaságában...  >:( Normális ember nem mond ki ilyen ítéletet, az fix.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #154 Dátum: 2011, 08 10, 00:47:27 »
Ábszolút egyetértek. Én például - Isten legyen a tanúm rá - nem veszek soha többé i-Cuccokat... mérgemben majdnem az iPod-om is kidobtam a kukába. Eddig sem tetszett a hozzáállásuk, de azt végképp nem gondoltam volna, hogy egyszer meg fognak tudni nyerni egy ilyen pert. Gyanítom, hogy a bíró, aki ezt az ítéletet meghozta, meg volt hívva egy "baráti sörözésre" az Apple részéről egy jó pár millió társaságában...  >:( Normális ember nem mond ki ilyen ítéletet, az fix.
Ilyen csak M.o.-n van! Máshol rendes a világ xD Lehet jogra kellet volna mennem :( :D
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #155 Dátum: 2011, 08 10, 00:49:19 »
Ilyen csak M.o.-n van! Máshol rendes a világ xD Lehet jogra kellet volna mennem :( :D

XD Nem hiszem... sok van belőlük! :D Nagyapám erőlteti, hogy menjek jogra, de nem fog tudni meggyőzni! :P Nem azért, mert olyan rossz szakma lenne, de egyszerűen nem érdekel.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #156 Dátum: 2011, 08 10, 08:32:11 »
XD Nem hiszem... sok van belőlük! :D Nagyapám erőlteti, hogy menjek jogra, de nem fog tudni meggyőzni! :P Nem azért, mert olyan rossz szakma lenne, de egyszerűen nem érdekel.
A másik se rossz ami érdekel. Hallgatod őket és még pénzt is kapsz érte :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
Re: Re: Ha valakivel bajod van itt beszéljétek meg! Sok sikert!
« Reply #157 Dátum: 2011, 08 10, 15:26:55 »
A másik se rossz ami érdekel. Hallgatod őket és még pénzt is kapsz érte :D

A fején találtad a szöget Mörfi! :D :whistle:

Sent from Galaxy S via Tap&Talk

Nem elérhető longhair

• PDA: Samsung S7
  • PDA ROM: Gyári 7.0
« Reply #158 Dátum: 2011, 08 10, 22:46:22 »
Most azon gondolkodtam el, hogy levédetem az arcom. Utána beperelem az Alma vezetőit, hogy ugyanúgy néznek ki mint én.
Pontosan kettő szemük van, nagyjából ott ahol nekem, az orrukat az arcuk közepére helyezték, pont mint én, és a szájukat is tőlem lopták.  >:( >:( >:(
De lehet hogy nagyobbat szakítok, ha a testemet védetem le, hiszen annak a funkciója is megegyezik .....
Mindig tudtam, hogy az amerikai ostobaság előbb utóbb hozzánk is elér, ezekszerint " Apa kezdődik.."  :shock: :shock: :shock: :shock:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #159 Dátum: 2011, 08 10, 22:50:52 »
Most azon gondolkodtam el, hogy levédetem az arcom. Utána beperelem az Alma vezetőit, hogy ugyanúgy néznek ki mint én.
Pontosan kettő szemük van, nagyjából ott ahol nekem, az orrukat az arcuk közepére helyezték, pont mint én, és a szájukat is tőlem lopták.  >:( >:( >:(
De lehet hogy nagyobbat szakítok, ha a testemet védetem le, hiszen annak a funkciója is megegyezik .....
Mindig tudtam, hogy az amerikai ostobaság előbb utóbb hozzánk is elér, ezekszerint " Apa kezdődik.."  :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez annyira jó hasonlat volt, hogy szinte fáj! :P :ok: Ez a baj... amikor a hülyék elkezdenek gondolkodni... szörnyen veszélyes tud lenni.

Nem elérhető longhair

« Reply #160 Dátum: 2011, 08 10, 22:54:44 »
Ez annyira jó hasonlat volt, hogy szinte fáj! :P :ok: Ez a baj... amikor a hülyék elkezdenek gondolkodni... szörnyen veszélyes tud lenni.
És az a félelmetes, hogy nem is olyan hülyék. Ha egy bíróságnak el tudják adni magukat, akkor ezzel világgal kezd komoly gond lenni  :-X

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #161 Dátum: 2011, 08 10, 23:01:13 »
És az a félelmetes, hogy nem is olyan hülyék. Ha egy bíróságnak el tudják adni magukat, akkor ezzel világgal kezd komoly gond lenni  :-X

Persze, el tudják magukat adni - de szerintem, mint már említettem, az a bizonyos bíró meg volt invitálva egy jó kis baráti sörözésre, egy néhány milliót érő aktatásákával együtt! :) Az egész világon megy a korrupció, de az a fájdalmas, hogy már egészen kicsiben is. Idén áprilisban részt vettem egy angol nyelvű vetélkedőn, és bár utólag vettük észre, de magának a versenynek a megrendezése ELŐTT egy nappal kint volt már a honlapjukon az első három helyzett... hát gyerekek... ha már egy ilyen versenyen is megy a bunda, akkor mi történhet "nagyban"?!

Nem elérhető longhair

« Reply #162 Dátum: 2011, 08 10, 23:11:10 »
Persze, el tudják magukat adni - de szerintem, mint már említettem, az a bizonyos bíró meg volt invitálva egy jó kis baráti sörözésre, egy néhány milliót érő aktatásákával együtt! :) Az egész világon megy a korrupció, de az a fájdalmas, hogy már egészen kicsiben is. Idén áprilisban részt vettem egy angol nyelvű vetélkedőn, és bár utólag vettük észre, de magának a versenynek a megrendezése ELŐTT egy nappal kint volt már a honlapjukon az első három helyzett... hát gyerekek... ha már egy ilyen versenyen is megy a bunda, akkor mi történhet "nagyban"?!
A korrupciót még megértem, de azért az csak a diktatúrákban divat, hogy aki eleget fizet annak lesz igaza, bármit mond is. Abban a helyzetben az emberek max helyeselhetnek, ha egy bírósági döntés kimondja, hogy lapos a föld, mert ennek a nézetnek a pártolója fizetett eleget. De 2011-ben .....
Bár lehet hogy én gondolom rosszul, és bármit le lehet nyomni az emberek torkán, és szorgalmasan bólogathatunk.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #163 Dátum: 2011, 08 10, 23:20:50 »
A korrupciót még megértem, de azért az csak a diktatúrákban divat, hogy aki eleget fizet annak lesz igaza, bármit mond is.

Ez legfőképp pont a kapitalizmus egyik velejárója.
Elég csak megnézni, hogy hol is tart a "fejlett nyugat" a maga "jóléti társadalmával", és hogy azt tulajdonképpen kik is irányítják...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető longhair

« Reply #164 Dátum: 2011, 08 10, 23:35:12 »
Ez legfőképp pont a kapitalizmus egyik velejárója.
Elég csak megnézni, hogy hol is tart a "fejlett nyugat" a maga "jóléti társadalmával", és hogy azt tulajdonképpen kik is irányítják...
Felháborít, hogy olyan világban kell élnem, és felnevelnem a gyerekeimet, ahogy az ostobasághoz van a legnagyobb joga az embernek.
Én szoktam gondolkodni, és nem fogom a mikróba betenni a kutyát, hogy megszárítsam, mégha nincs is ráírva, hogy nem szabad. És aki igazat ad ennek a bírósági döntésnek, az vajon ismer olyan embert aki " tévedésből" tab-ot vett pad helyett. Vagy az a legnagyobb problémája, hogy ha valaki meglátja a kezében nem egyértelmű rögtön, hogy az elithez tartozik???

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #165 Dátum: 2011, 08 10, 23:37:33 »
Felháborít, hogy olyan világban kell élnem, és felnevelnem a gyerekeimet, ahogy az ostobasághoz van a legnagyobb joga az embernek.
Én szoktam gondolkodni, és nem fogom a mikróba betenni a kutyát, hogy megszárítsam, mégha nincs is ráírva, hogy nem szabad. És aki igazat ad ennek a bírósági döntésnek, az vajon ismer olyan embert aki " tévedésből" tab-ot vett pad helyett. Vagy az a legnagyobb problémája, hogy ha valaki meglátja a kezében nem egyértelmű rögtön, hogy az elithez tartozik???

Mennyire igaz... Istenem... csak kár, hogy nem mindenki gondolkodik így.

Nem elérhető longhair

« Reply #166 Dátum: 2011, 08 10, 23:41:38 »
Mennyire igaz... Istenem... csak kár, hogy nem mindenki gondolkodik így.
Sajnos nem így gondolkodni, lassan Gondolkodni felejtünk el

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #167 Dátum: 2011, 08 17, 19:03:51 »
Sajnos nem így gondolkodni, lassan Gondolkodni felejtünk el

Nyugodtan lehetne ezt múlt időben mondani.
Legalábbis a nagy többségre igaz lenne.

Az Apple- nek így is megmarad majd az a hatalmas rajongótábora, akiknek a nagy többsége rendületlenül, ingyen reklámozza majd a céget, megkímélve ettől őket, hogy még több milliárd dollárt használjanak fel marketing célokra.
De hát a koncepció hat az egyénre, némelyekre túlságosan erősen is. :)
Itt kéne képbe jönnie a gondolkodásnak, amit a többség rég elfelejtett, sokak már csak annyit mondanak, hogy beep-beep. :)

bezke

• Vendég
« Reply #168 Dátum: 2011, 08 27, 16:43:37 »
Hát akkor dühöngök.

A F@s kivan minden dilettáns barommal.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #169 Dátum: 2011, 08 27, 16:46:00 »
Hát akkor dühöngök.

egyet értek és dühöngök veled.

Nem elérhető pparker

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #170 Dátum: 2011, 08 27, 17:08:39 »
egyet értek és dühöngök veled.

én is puffogok, szegény asszonykám meg issza miatta a levet.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #171 Dátum: 2011, 08 27, 17:09:04 »
Az a gyanúm, félreértitek mindannyian htzs kolléga mondandóját.
Szerintem mindössze arról van szó, hogy engedtessék meg a negatív vélemény is, nem csak a pozitív.
Nyilván nem ez a megfelelő forma, de akkor is.
Mondom ezt úgy, hogy én abszolút kívülálló vagyok, egyetlen romját sem tettem fel senkinek, csak a konyhából romolok.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető benceje

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: ??? jb
« Reply #172 Dátum: 2011, 08 27, 17:10:58 »
Hát akkor dühöngök.

Bezke! ne háborogj, foglalkozz azzal, hogy van akik tényleg becsülik a "munkád" ( még ha hobby is)!
Foglalkozz magaddal, segíts aki értelmesen kér segítséged!

Szeptemberben még olvasod a nicknevem...
már ha emlékszel a pü-re :) hátha több lesz mint, Deák...

Nem elérhető benceje

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: ??? jb
« Reply #173 Dátum: 2011, 08 27, 17:16:12 »
Az a gyanúm, félreértitek mindannyian htzs kolléga mondandóját.
Szerintem mindössze arról van szó, hogy engedtessék meg a negatív vélemény is, nem csak a pozitív.
Nyilván nem ez a megfelelő forma, de akkor is.
Mondom ezt úgy, hogy én abszolút kívülálló vagyok, egyetlen romját sem tettem fel senkinek, csak a konyhából romolok.

htzs nem is negatív kritikát fogalmazott meg, legalább is nem Bezke felé. Nekem is belem fordul fel a sok, "Bezke hajrá"-tól, aztán a második hozzászólásban meg kérdezi, hogy ez miért így, az miért úgy...

Nem is írom le mit gondoltam végig, de:

Bezke!
lehet hogy tényleg egy szűk körnek kellene a munkád gyümölcsét publikákni! mennyi minden másképp történne....

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #174 Dátum: 2011, 08 27, 19:29:40 »
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ  >:(  ::) ::) :whistle: ;D ::P