Üdvözletem, Hölgyek / Urak!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani a gumimacit csengőhangnak és Anettka képét a majinap képernyőre... ...öhm, mégsem.
Cirka egy hete én is büszke tulajdonosa vagyok egy Omniának (szolgáltatófüggetlen masina). Remek kütyü, elégedett vagyok vele kurrens állapotában is, de nem azért vettem WinMo-s készüléket, hogy ha rámjön a roham, ne tudjam péppé hekkelni. Nem félek a romfrissítéstől (sőt, a farkastól sem), persze azért még kicsit feszengek, mint törpe a magas piszoár előtt. Feltúrtam a netet az elérhető ROM-ok után - mit mondjak, annyi van belőlük, hogy irigylem azt az embert, aki nem úgy vergődik köztük, mint a fényt kapott denevér. Per pillanat én is ebben a státuszban vagyok, éppen ezért kérnék tőletek, mint Omnia szakértőktől tanácsot, mielőtt belevágnék.
A készülék kurrens verziója:
PDA: i900XDHK1/XDHK2
PHONE: i900XXHJ2
Ahogyan látom, erre minden további nélkül főzött ROM-ok is felpakolhatók (lévén újabb, mint HJ1). Szóval az igényeim:
- stabilitás, sebesség és üzemidő über alles, mondjuk ez a prioritási sorrend is
- WM6.1 megfelel (milyen jó, hogy a régi rossz dolgokból megmaradt minden
)
- a magyar nyelvhez egyáltalán nem ragaszkodom
- Sunnysoft nem kell
- a samsung saját cuccai is repülhetnek nyugodtan (a billentyűzet momentán, ami tetszik, és tán' az egyik Today), de az sem nagy baj, ha szép csendesen meghúzódnak a tárhely egyik pókhálós sarkában valahol
- A Today Screenem majd belövöm, ha megismertem több, erre szolgáló alkalmazást (most éppen az SPB Mobile Shell 3-mal birkózom), illetve minden más software-t felpakolok szépen.
Szóval, ezek alapján melyik ROM-ot ajánlanátok? Mivel nem sürgős a dolog, az sem baj, ha azt mondjátok, várjak egy kicsit, mert nemsokára (~1 hónap) lesz egy jó kis ROM.
Előre is köszönöm a segítségetek, tanácsaitok, maradok tisztelettel.