2024, 11 30, 00:49:42

Szerző Téma: Romfrissítésről általában  (Megtekintve 187346 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
Re: Romfrissítésről általában
« Reply #825 Dátum: 2009, 04 10, 14:09:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
  Szerintem az lehetett az oka, hogy csak PDA és CSC részt frissítettem. Így max féltégla lehet belőle, annál meg annyi, hogy feltöltöm ujra elkezdem lefut, és minden OK.  :p
Na remélem ezt mindenki olvassa!!!!NEM SZABAD 50% alatti akku szinttel ROM-ot frissíteni!!!!Ez vonatkozik Irmesre is...mi van veled??? :D :D :D

irmes

• Vendég
« Reply #826 Dátum: 2009, 04 10, 14:15:00 »
Na remélem ezt mindenki olvassa!!!!NEM SZABAD 50% alatti akku szinttel ROM-ot frissíteni!!!!Ez vonatkozik Irmesre is...mi van veled??? :D :D :D
Szeretek kisérletezni! :p :D    Legközelebb kipróbáljam 5%-al?   ;D   Amíg van rajta boot rész addig nincs baj....  :)

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #827 Dátum: 2009, 04 10, 18:23:26 »
Szeretek kisérletezni! :p :D    Legközelebb kipróbáljam 5%-al?   ;D   Amíg van rajta boot rész addig nincs baj....  :)
Ahhoz képest hogy februárban itt nyírtad ki az Omniádat,eléggé vagány vagy. >:(
Szerintem ne játsz a tűzzel,vagy legalább ne reklámozd!

Kösz.

irmes

• Vendég
« Reply #828 Dátum: 2009, 04 10, 18:47:29 »
Ahhoz képest hogy februárban itt nyírtad ki az Omniádat,eléggé vagány vagy. >:(
Szerintem ne játsz a tűzzel,vagy legalább ne reklámozd!

Kösz.
Bocs, csak vicceltem, de úgy tünik akkor nem kéne...... :-X :(   

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #829 Dátum: 2009, 04 10, 18:49:48 »
Bocs, csak vicceltem, de úgy tünik akkor nem kéne...... :-X :(
Nincs a viccel gond,csak mindig lesz egy user,aki nem olvas utána a dolgoknak,csak látta a beírásodat...és onnan tudod....sok minden lehet.

irmes

• Vendég
« Reply #830 Dátum: 2009, 04 10, 18:51:52 »
Nincs a viccel gond,csak mindig lesz egy user,aki nem olvas utána a dolgoknak,csak látta a beírásodat...és onnan tudod....sok minden lehet.

Ja, tényleg most esett le, hogy valaki megpróbálhatja utánam. Tényleg, nem kellet volna le írni. Nyugodtan töröljétek.

Nem elérhető electro123

• Navigáció / Navigation: Samsung I900 Omnia
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXHI3
« Reply #831 Dátum: 2009, 04 14, 00:02:03 »
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen vélemények vannak wmvare xp - s romfrissítéssel kapcsolatban?
Mondom a szitut:D az lenne, hogy fent van egy x64 - es pista a gépen és most feltettem a wmvare - t és alá egy carlosca sp3 - as xp - t.
Csak az érdekelne, hogy körül belül milyen százalékban sikerülnek a frissítések ilyen körülmények mellett?
Hi3 - as romom van, mindent elolvastam, mit hogyan és hova kell feltenni megnéztem a klassz kis romfrissítős videót is.
Csak tényleg a wmvare - s környezet érdekelne, hogy jelent e gyenge láncszemet?
Előre is köszönöm mindenkinek.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #832 Dátum: 2009, 04 14, 08:27:52 »
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen vélemények vannak wmvare xp - s romfrissítéssel kapcsolatban?
Mondom a szitut:D az lenne, hogy fent van egy x64 - es pista a gépen és most feltettem a wmvare - t és alá egy carlosca sp3 - as xp - t.
Csak az érdekelne, hogy körül belül milyen százalékban sikerülnek a frissítések ilyen körülmények mellett?
Hi3 - as romom van, mindent elolvastam, mit hogyan és hova kell feltenni megnéztem a klassz kis romfrissítős videót is.

Ha a sima frissítőt választod akkor csak el kell indítani, ennek is mennie kell! A GP-s frissítésnél kell csak részenként frissíteni. A boot rész a kritikus. Ha azon túl vagy akkor nagy baj nem lehet!!!

Nem elérhető Versus

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Asus R300
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #833 Dátum: 2009, 04 14, 08:30:27 »
Nem is említettem hogy csont nélkül frissítettem a szingapúri Vista-s frissítővel.

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #834 Dátum: 2009, 04 14, 09:18:24 »
Sziasztok!
Szia!
Én így szoktam frissíteni mindig. Sikerült az összes. Szerintem ez is teljesen biztonságos módszer.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bangyan

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile XT
  • PDA ROM: DXIA5
« Reply #835 Dátum: 2009, 04 15, 22:29:23 »
Hello!
lehet, hogy hülye kérdés, de voltaképp jó lesz, hogyha frissítem a ramom? mi lesz rajta jobb? mennyi a kockázata?
előre is köszi
üdv

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #836 Dátum: 2009, 04 15, 22:44:09 »
Hello!
lehet, hogy censored kérdés, de voltaképp jó lesz, hogyha frissítem a ramom? mi lesz rajta jobb? mennyi a kockázata?
előre is köszi
üdv
Ha nincs gond a pda-d működésével,ne frissíts...kérlek. :-X

Nem elérhető bangyan

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile XT
  • PDA ROM: DXIA5
« Reply #837 Dátum: 2009, 04 15, 22:47:18 »
Ha nincs gond a pda-d működésével,ne frissíts...kérlek. :-X

hát voltaképp annyi, hogy lassú, mint állat... az gond?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #838 Dátum: 2009, 04 16, 09:37:36 »
Megjelent az 1.8-as EXEcuttor:

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #839 Dátum: 2009, 04 16, 10:43:57 »
Megjelent az 1.8-as EXEcuttor:

Tuudom csekkoltam...nem soká tesztelem mit tud! :ok: :ok:

bruhaha

• Vendég
« Reply #840 Dátum: 2009, 04 17, 22:37:07 »
Sziasztok! lenne 1 gyors kérdésem...ill a megerősítéseteket kérném :)
szal van nekem 1 pannonos omniám amit már unlockoltam és updtate-eltem i900CJHK2 rom ra....szal a kérdés az lenne h ha DXIA5 alapu custom rom ot szereték feltenni kell nekem elötte vmilyen gyári romot(pl i900_HUN_XDHK2) feltennem vagy mehet egyenesen a custom rom?
válaszotokat előre is megköszönöm :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #841 Dátum: 2009, 04 17, 22:39:36 »
szal van nekem 1 pannonos omniám amit már unlockoltam és updtate-eltem i900CJHK2 rom ra....szal a kérdés az lenne h ha DXIA5 alapu custom rom ot szereték feltenni kell nekem elötte vmilyen gyári romot(pl i900_HUN_XDHK2) feltennem vagy mehet egyenesen a custom rom?
Biztos ami biztos alapon én feltennék egy szerviz romot a pannonosra mielőtt felteszem a dxia5-öt.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

irmes

• Vendég
« Reply #842 Dátum: 2009, 04 17, 22:40:55 »
  AZ XDHK2 az nem gyári rom, hanem szerviz rom. Azt rakd fel először, vagy a DXHK3-ast. Utána jöhetnek, a főzelék romok. ;D

bruhaha

• Vendég
« Reply #843 Dátum: 2009, 04 17, 22:45:22 »
Zsíír thx a gyors választ  :ok: ...akkor majd holnap neki is esek azt meglátom mit tudok összehozni :)

irmes

• Vendég
« Reply #844 Dátum: 2009, 04 17, 23:22:13 »
Zsíír thx a gyors választ  :ok: ...akkor majd holnap neki is esek azt meglátom mit tudok összehozni :)
  Szóljj elötte, és akkor figyelek rád.  :)

Nem elérhető Bogarfull

• Navigáció / Navigation: N7100
  • PDA: N7100 Galaxy
  • PDA ROM: Gyári 4.3
« Reply #845 Dátum: 2009, 04 18, 16:30:30 »
Hali! Valaki Please segítsen! VAn egy T-mobilom BSHI'-es rommal és szeretnék frissíteni! Próbálkoztam már a DXIA2-es exe-s verziójával és szervizrommal is, de mindég mikor kikapcsolom és be a telót, kiírja vagy 5x hogy Time out, a végén meg hogy not detected! Miért??? VAlaki mondott olyat hogy a teló nincs hardveresen felnyitva, kell valami Maistre kód! De valaki meg nem is hallott még ilyenről! A teló amúgy függetlenítve van! Próbálkoznék a Gp-vel, de ahhoz meg nem találok komponensekre bontott romokat! 32-bites vista van a gépen, az ahhoz tartozó windows mobile device centerrel egyetemben! A Samsung modem driver is fel lett telepítve, mondjuk azt nem toom hol lehet inicializálni, de szerintem az megy automatice! Valaki segítsen! Elég lassú a teló és az akku is keveset bír! Kéne már egy új rom! HA tudtok segítsetek! Email: bogarfull@gmail.com!
Ha nem tudsz segíteni, legalább ne nézd le a zöldfülűt!

irmes

• Vendég
« Reply #846 Dátum: 2009, 04 19, 11:15:49 »
Hali! Valaki Please segítsen! VAn egy T-mobilom BSHI'-es rommal és szeretnék frissíteni! Próbálkoztam már a DXIA2-es exe-s verziójával és szervizrommal is, de mindég mikor kikapcsolom és be a [NEM TELCSI!]t, kiírja vagy 5x hogy Time out, a végén meg hogy not detected! Miért??? VAlaki mondott olyat hogy a [NEM TELCSI!] nincs hardveresen felnyitva, kell valami Maistre kód! De valaki meg nem is hallott még ilyenről! A [NEM TELCSI!] amúgy függetlenítve van! Próbálkoznék a Gp-vel, de ahhoz meg nem találok komponensekre bontott romokat! 32-bites vista van a gépen, az ahhoz tartozó windows mobile device centerrel egyetemben! A Samsung modem driver is fel lett telepítve, mondjuk azt nem toom hol lehet inicializálni, de szerintem az megy automatice! Valaki segítsen! Elég lassú a [NEM TELCSI!] és az akku is keveset bír! Kéne már egy új rom! HA tudtok segítsetek! Email: bogarfull@gmail.com!
  Nyugi, csak az a problémád, hogy vistád van. Nálam is ugyan ez volt a szitu, azóta felraktam az xp-t és nincs semmi problémám.  :)   A romokat az EXEcutor programmal kell szétbontani.

Nem elérhető Treck

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: WM 6.5 (PDA: DXID1, Phone: DXIF1)
« Reply #847 Dátum: 2009, 04 21, 10:29:52 »
Ave!

A legutolsó ROM frissítésemnél sajnos - szerintem - elég komoly problémába ütköztem.
A szokásos, "ezerszer" végigjárt procedúrát követve nekikezdtem a frissítésnek, de az EBOOT rész felírása után hirtelen áramszünet lett :(
Ezután próbálkozhattam akármivel (simán visszadugni a gépre, hogy előlről kezdjem, aztán simán be-kikapcsolni, akksi ki-be, sf reset, hw reset), de semmi: se kép, se hang.
Semmi sem jelenik meg a kijelzőn, a számítógép sem ismeri fel.

Ötlet, hogy esetleg mit lehet tenni?
(még garanciális, de nemt'om lenne-e így értelme bepróbálozni vele...esetleg kíméletesen elhaláloztatni hw-esen, hogy még érvényes legyen rá a garancia? :))

Előre is köszi,
Treck

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #848 Dátum: 2009, 04 21, 10:38:45 »
Ave!

A legutolsó ROM frissítésemnél sajnos - szerintem - elég komoly problémába ütköztem.
A szokásos, "ezerszer" végigjárt procedúrát követve nekikezdtem a frissítésnek, de az EBOOT rész felírása után hirtelen áramszünet lett :(
Ezután próbálkozhattam akármivel (simán visszadugni a gépre, hogy előlről kezdjem, aztán simán be-kikapcsolni, akksi ki-be, sf reset, hw reset), de semmi: se kép, se hang.
Semmi sem jelenik meg a kijelzőn, a számítógép sem ismeri fel.

Ötlet, hogy esetleg mit lehet tenni?
(még garanciális, de nemt'om lenne-e így értelme bepróbálozni vele...esetleg kíméletesen elhaláloztatni hw-esen, hogy még érvényes legyen rá a garancia? :))

Előre is köszi,
Treck
Szia!
Na az ördög nem aludt. Te vagy kb. az első akinek áramszünet miatt halt le. Pont a legrosszabb pillanatban jött. Eboot részen ha túlmegy utána még menthető, de sajnos így nem. Mivel garanciális vidd be a szervizbe, de meg se említsd a rom frissítést. HR után így maradt. Cserélni fogják az alaplapot, ha minden igaz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Treck

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: WM 6.5 (PDA: DXID1, Phone: DXIF1)
« Reply #849 Dátum: 2009, 04 21, 13:13:32 »
Szia!
Na az ördög nem aludt. Te vagy kb. az első akinek áramszünet miatt halt le. Pont a legrosszabb pillanatban jött. Eboot részen ha túlmegy utána még menthető, de sajnos így nem. Mivel garanciális vidd be a szervizbe, de meg se említsd a rom frissítést. HR után így maradt. Cserélni fogják az alaplapot, ha minden igaz.

Ave!

Bevittem, elküldik Samsung szervizbe. Azt mondták kb. 2hét, majd értesítenek.
Beszámolok majd a fejleményekről, hogyha érdekel vkit :)
Adtak cserekészüléket is, szó nélkül :)

Üdv,
Treck