2024, 11 29, 22:48:49

Szerző Téma: Romfrissítésről általában  (Megtekintve 187318 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hihowareyou

• PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: BSHI1
Re: Romfrissítésről általában
« Reply #775 Dátum: 2009, 03 31, 19:57:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De akkor nem halt meg a pda? Töltsd le mégegyszer a az udpatert, csinálj HR-t a pda-n, activesync-et telepítsd újra.

Nem, többszöri próba után is működik, de a frissítés sajnos nem megy fel.
HR-t többször is csináltam, utána Activesync, másik updater, az eredmény ugyanaz...

Ez a gép egyszerűen elpusztíthatatlan... :)

irmes

• Vendég
« Reply #776 Dátum: 2009, 03 31, 19:58:33 »
Az eoldalon közölteket többször is elolvastam, a leírtaknak megfelelően jártam el, de sajnos nem megy a frissítés.
Járt már szervizben is a gép töltési problémák miatt, a Telemaxnál átvezető kábelt cseréltek benne, és elvileg romot is frissítettek, de a verziószám nem változott (HI1).

A frissítésnél az 1. pontnál, az EBOOT downloadnál áll meg, 6-10%-on. Próbáltam várni, de fél óra után se történt semmi. Sr-re simán újraindul, rendesen működik.
Csináltam hr-t is, de ugyanaz a helyzet.
A frissítést sim és memkari nélkül csinálom.

Már vagy 5-6 alkalommal próbáltam meg, mindig ugyanaz a helyzet...
Komolyan mondom, az se érdekelne, ha belehalna, max. kicseréltetném a trével.
A gyári rommal baromi kevés ideig bírja, max. 1,5 nap, ráadásul mindenféle jelzés nélkül lenémul, se nem csörög, se nem rezeg, még akkor se, ha visszaállítom, csak sr után áll vissza.

Az egyébként normális, ha az Activesync megszakad, ha kialszik a kijelzővilágítás?

Az első frissítésemnél nálam is ez volt. Romcseréig ne csinálj hard resetet mert megsérülhetett a boot rész. Próbáld meg szerintem egy másik gépről. Nálam ez volt a megoldás kulcsa.  >:(

irmes

• Vendég
« Reply #777 Dátum: 2009, 03 31, 20:00:25 »
Modem driver fent van?

Elvileg az nem szól bele az EBOOT részbe mivel a drivernek (úgytudom) csak a phon rész felrakásában van szerepe.

irmes

• Vendég
« Reply #778 Dátum: 2009, 03 31, 20:01:05 »
HR-t többször is csináltam, utána Activesync, másik updater, az eredmény ugyanaz...

Hát azért hidd el nekem el lehet pusztítani.  >:(

Nem elérhető hihowareyou

• PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #779 Dátum: 2009, 03 31, 20:11:44 »
Modem driver fent van?

Igen, ha elindítom a DataConnection-t telefonra állítva, megjelenik az eszközkezelőben mint modem, port, usb eszköz.
Utána újra DataConnection, átállítom PDA-ra, akkor látja az Activesync, csinálok egy szinkronizálást, elindítom az updatert, PDA kikapcs-bekapcs, látja az updater, start, és pár %-on megáll...  >:(

De mindegy, asszem feladom, és beviszem valamelyik mutyigsmbe, hogy frissítsék, aztán csak lesz valami.

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #780 Dátum: 2009, 03 31, 20:14:38 »

Egy tipp:próbáld meg GP-vel.Az ebootot hagyd békén és tegyél ráegy CSC-t+PDA-t+Phone-t.A BSHI1 re tegyél DXHK2-t.Mármint a CSC-jét ill PDA-jat.és Phone-ját.Ha ez meg van.Akkor tegyél rá egy pl DXIA5 Romovicst akkor már mehet exe alapú frissítőről...

irmes

• Vendég
« Reply #781 Dátum: 2009, 03 31, 20:15:50 »
Igen, ha elindítom a DataConnection-t telefonra állítva, megjelenik az eszközkezelőben mint modem, port, usb eszköz.
Utána újra DataConnection, átállítom PDA-ra, akkor látja az Activesync, csinálok egy szinkronizálást, elindítom az updatert, PDA kikapcs-bekapcs, látja az updater, start, és pár %-on megáll...  >:(

De mindegy, asszem feladom, és beviszem valamelyik mutyigsmbe, hogy frissítsék, aztán csak lesz valami.

Én a helyedben nem bíznám egy sarki gsm-re omniám.....

Nem elérhető specko

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC One
« Reply #782 Dátum: 2009, 04 05, 14:57:59 »
Szisztok az én ROM frisitési procedurám:Vettem egy szép kis omniát a vodafonál,utána elkezdtem olvagatni az oldalt.Érdeklödtem,kaptam is rendesen válaszokat(köszönöm)majd bátorságot meritettem és felraktam az ajánlott sorrendben a ROM okat utolso Romovics ROM.Nemtettszett mert nem magyar,nembaj megoldottam,majd egyre sürübben elkezdez lefagyni,az utobbi idöben már csak az akksi kivétel oldotta meg a problémat:-((.Majd fogtam magam vissza raktam a magyar szerviz ROMot jo is volt addig mi be nem probáltam állitani a GPRS Wap ot (elöfizetésre)röpke 4orám ment rá de sehogy nem müködött.Most ott tartok hogy visszakerült a vodafonos RAM.Kérdésem lenne ha én most csináltam egy teljes Spb Bacup ot akkor ha pl visszarakom a szerviz romot és visszaállitok a mentésböl akkor müködni fog a Wap-om??Elöre is köszönöm!!

irmes

• Vendég
« Reply #783 Dátum: 2009, 04 05, 17:13:44 »
Szisztok az én ROM frisitési procedurám:Vettem egy szép kis omniát a vodafonál,utána elkezdtem olvagatni az oldalt.Érdeklödtem,kaptam is rendesen válaszokat(köszönöm)majd bátorságot meritettem és felraktam az ajánlott sorrendben a ROM okat utolso Romovics ROM.Nemtettszett mert nem magyar,nembaj megoldottam,majd egyre sürübben elkezdez lefagyni,az utobbi idöben már csak az akksi kivétel oldotta meg a problémat:-((.Majd fogtam magam vissza raktam a magyar szerviz ROMot jo is volt addig mi be nem probáltam állitani a GPRS Wap ot (elöfizetésre)röpke 4orám ment rá de sehogy nem müködött.Most ott tartok hogy visszakerült a vodafonos RAM.Kérdésem lenne ha én most csináltam egy teljes Spb Bacup ot akkor ha pl visszarakom a szerviz romot és visszaállitok a mentésböl akkor müködni fog a Wap-om??Elöre is köszönöm!!

Szerintem igen, de nem vennék rá mérget.  :)

Nem elérhető By

• DOUBLE CLUB
  • PDA: S5 mini Duos
« Reply #784 Dátum: 2009, 04 05, 18:49:14 »

Szerintem pedig más bajod lesz utána, mert az eredeti vodarom teljesen más mint a szervizrom, és a különbségek miatt lesznek gondjaid.
De ha nem akkor tudasd velünk, mert én pl. pont ez miatt örizgetek minden eddigi romomhoz mentéseket.
Most aztán nyeregbe vagyok!! Kár hogy megdöglött a ló.

Nem elérhető gabsz0227

• PDA: Apple Iphone 3GS 16 GB
« Reply #785 Dátum: 2009, 04 05, 19:19:26 »
Hali! Légyszives segítsetek nekem ebben a romfrissítésben mert már fél napja ezzel nyüglődöm és sehogy nemsikerül... Az a video alapján próbálom csinálni ami az eoldalon fentvan de amikor szinkronizálni kell akkor nem szinkronizálnak. please HELP!

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #786 Dátum: 2009, 04 05, 19:27:45 »
Hali! Légyszives segítsetek nekem ebben a romfrissítésben mert már fél napja ezzel nyüglődöm és sehogy nemsikerül... Az a video alapján próbálom csinálni ami az eoldalon fentvan de amikor szinkronizálni kell akkor nem szinkronizálnak. please HELP!

Hibaüzenetet nem ír?
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető gabsz0227

« Reply #787 Dátum: 2009, 04 05, 19:38:49 »
Hibaüzenetet nem ír?

Incorrect software versionezt írja ki és megpróbáltam azt csinálni vele amit az eoldalon írtak de nemreagált egyik ott leírt megoldásra sem. Legfőképp emiatt vagyok elkeseredve és nemtudom hogy máshogy lehetne megoldani:(

Nem elérhető o16v

« Reply #788 Dátum: 2009, 04 05, 19:59:56 »
Incorrect software versionezt írja ki és megpróbáltam azt csinálni vele amit az eoldalon írtak de nemreagált egyik ott leírt megoldásra sem. Legfőképp emiatt vagyok elkeseredve és nemtudom hogy máshogy lehetne megoldani:(
Ezt tetted?:
Írd be a tárcsázóba *#1546792*#
* Preconfiguration' *
jelszó *#81230*#
'HU', a szolgáltatóddal *
Elfogad, ezután a gép (hard resettel!!!!!) újraindul.
(A HR miatt ajánlatos romcsere után 1 alkalommal megcsinálni. Ha nem változtatod meg a kódot nincs HR!)

Nem elérhető gabsz0227

« Reply #789 Dátum: 2009, 04 05, 20:06:46 »
Igen azt csinltam de nemreagált a *#1546792*#-os kódra és az admin.exe-t sem engedte elindítani. megpróbáltam mindent ami levolt írva vagy ami az eszembe jutott. remélem ti tudtok segíteni

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #790 Dátum: 2009, 04 05, 20:24:52 »

Mégis melyik videó alapján akarsz és milyen romot felrakni?
Lac75 filmje szerviz és főzött rom felrakásáról szól, a hibaüzeneted pedig gyári romra utal.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető gabsz0227

« Reply #791 Dátum: 2009, 04 05, 20:46:08 »
Mégis melyik videó alapján akarsz és milyen romot felrakni?
Lac75 filmje szerviz és főzött rom felrakásáról szól, a hibaüzeneted pedig gyári romra utal.

A HH3-as gyári romot akarom felrakni de sehogy sem sikerül...

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #792 Dátum: 2009, 04 05, 20:49:17 »
És milyen késztetésre akarod azt felrakni??
Csak kíváncsi vagyok.

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #793 Dátum: 2009, 04 05, 20:50:09 »
Rossz választás.  :D Gyárit ne akarj. Szerviz romot vagy custom romot. Ezek felmennek bármilyen romra.
Javaslat: Romovics dxia5  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #794 Dátum: 2009, 04 05, 21:01:10 »
nem g4 előtti romod van, csak akkor kellene a gyári, már ha az eoldal alapján akarod csinálni.
Ez kell Neked: You are not allowed to view links. Register or Login
A videó (Lac75 által készített) is erről szól.
Először DXHK3 szerviz, majd utána a Romovics DXIA5.
Tessék kérdezni mielőtt nekiálltok, ez nem játék!  >:(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető o16v

« Reply #795 Dátum: 2009, 04 05, 22:23:20 »
De hiszen HK3-ad van?????Akkor tényleg minek HH3?????
Most olvasom....

Nem elérhető gabsz0227

« Reply #796 Dátum: 2009, 04 05, 22:24:42 »
Köszi mindenkinek a segítséget és a tanácsokat!!!Sikerült megcsinálni (1 napos szenvedés árán:)) Mégegyszer köszi

Nem elérhető gabsz0227

« Reply #797 Dátum: 2009, 04 05, 22:25:29 »
De hiszen HK3-ad van?????Akkor tényleg minek HH3?????
Most olvasom....

most változtattam meg pár percel ezelött. most sikerült megcsinálni

Nem elérhető Tutu82

• PDA: Samsug SGHI900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXIA5/OMNIA
« Reply #798 Dátum: 2009, 04 06, 11:07:36 »
Hali ! volna egy olyan gondom ,hogy frissítettem romot és össze is jött de nem tok böngészni wap-on meg MMS-eket sem tok küldeni meg fogadni sem. telefonálni sms-t küldeni igen
 :(

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #799 Dátum: 2009, 04 06, 11:15:58 »
Hali ! volna egy olyan gondom ,hogy frissítettem romot és össze is jött de nem tok böngészni wap-on meg MMS-eket sem tok küldeni meg fogadni sem. telefonálni sms-t küldeni igen
 :(
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D