0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszönöm! Akkor próbálkozom dxhk3-mal először, majd írom a fejleményeket.
EXEcutorral szétbontottad az exe t gondolom...A GP nél figyelj ,hogy minden a megfelelő ablakba kerüljön és a phone downloader update legyen bepipálva!!!!!Amig nincs JOB DONE! NE húzd le a PDA t!!!!sok sikert...
Írd már le, hog minek kell szétbontani a gyári romokat? abban is grandpix van, még választgatni sem kell a firmware részeket. Köszi a válaszod. átteheted a GP topicba, oda tartozik úgyis!
Meg a pakos egyfájltcsinálokot is beleírhatnád.
A phone résznél lehalt. De elindul a pda, azzal a felkiátójellel.
csak nem gp-t használtál?
Semmi baj, attól még működik. Majd ha találsz egy XP-s gépet, felrakod a Phone részt külön.
Semmi baj, attól még működik. Majd ha találsz egy XP-s gépet, felrakod a Phone részt külön. Sajnos ez ismert hiba, valami gond van a Vistas modem driverrel, de erről erdoke tudna mesélni.
Vagy megpróbálod a phone t vistán külön még 1x.Olvasd el a GP s frissítést ott van pont egy phone update ...mondjuk XP n...
szépen ki is írta ,hogy JOB DONE??
Megpróbálom mégegyszer a phone részt. Nem írt ki semmit, ott állt, hogy phone update failed vagy valami. Újraindítottam, elindult és lehúztam.
Hmm driver gond esetén (is..) szokott ez a gond lenni exe nél is, ha a driverrrel gond van a phone rész lesz failed....
ja, jó ötlet pati, vista wmware+exe-s frissítő, az tuti megy , modacon is írták! Így használd szerintem, és nem lesz gondod!
Pedig láttad a képet is... Milyen szépen ott virított a portoknál is és a modemeknél is.Na megpróbálom mégegyszer, akkor annyi, hogy csak a phone részt tegyem be és a többi ugyanaz?
pati, nem kell tenni a h.ü.l.y.é.t, hogy te nem tudod a gp vistara a megoldást! Nem fog leszólni érte senki, én igazolom, mondjuk én linux alatt szoktam frissíteni.
Csak phone: a phone downloader update bepipálva és nyilván a phone.bin a helyére...