0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! Felraktam ma a DXIA5-ös romot és egyszerűen nem találom a windows könyvtárat.... Egyéni probléma avagy nem?
Egyéni lehet, mert nekem van a My Device-on Windows könyvtár.Nyomtál HR-t romfrissítés után?
De amúgy a gépre rákötve még mindig nincs meg, csak ha a telefonon nézem....
Üdv.Most kezdem a frissitést. Remélem sikerül BSHI1-XDHK3-SHokka14mv3
Hello!Egy kis help kéne.Szeretném frissíteni gyári pannonos romot.(Sajna gyári még nincs ha jól tudom)Végig nyálaztam a rom-os forumokat itt ,de döntésképtelen vagyok Lehet benne manilás mert nekem tetszik és magyarítható legyen.Mit ajánlotok???Köszi.
Egy kis érdekesség: Használtam 12 napig a "Sunnysoft Keyboard 10" 14 napos próbaverzióját. Most ROMot cseréltem, mindent újra felraktam, ezt is, és két nap múlva szólt, hogy lejárt a TRIAL...Hol a manóba raktározza el a telepítés idejét, hogy Romovics ROMját felrakva nem íródik felül??
Gond nélkül ment fel mind a két ROM.DE, nekem nem lehett bepipálni azt, hogy formázza a mystorage-t..ezen segithet egy HR?M2D-hez skineket honnan tudok tölteni?:S
A Hard reset programmal tudod külön is törölni a my storgae-t. De miért is akarod?
mert oda telepitettem a cuccokat, és sok a sz.a.r. rajta, mindent újból telepitek
Ma erőt gyűjtöttem a rom frissítéséhez. Letöltöttem, megcsináltam amit kell. Leírást oda-vissza betanultam De van egy kép link a leírásnál itt a fórumon hogy mit kellene látni ha csináljuk.You are not allowed to view links. Register or LoginValaki megtudja mondani mit is kellene látni ? Mert a kép nem jön be.Köszi
mivel nézed? nekem bejön.
Most hogy kérdezed alapból Firefox-al de próbáltam IE-vel azzal se jön be semmi
Firefoxszal nyitottam meg : You are not allowed to view links. Register or Login A felugró ablakok engedélyezve vannak az oldalhoz?
Felraktam a DXIA5-öt, és a netet úgy szeretném beállitani, ahogy az otthoni gépemen van, hogy az omnián le volt tiltva NODATA-val a GPRS kapcsolat, és a gép netét használta, de itt nem akarja.
AS-en keresztül, ugye? Vedd ki a pipát (vagy tedd be) a Settings, Conn. USB To Pc-nél.
Igen, KÖSZÖNÖM sikerült, mondjuk felraktam most is a NODATA-t de nincs benne GPRS , csak olyan van, hogy T-MMS, T-WAP.
A DXIA5-ben alapból benne van az Adv. Config program. Abban is le tudod tiltani. You are not allowed to view links. Register or Login