Sziasztok
Kicsit új vagyok ebben a WinMo, PDA Mobil, stb... körben... olvasgattam is a dolgokkal kapcsolatban...
De mint általában egy elektronikai nyáklemezt átlátok MOSFET-estűl mindenestűl, úgy ennek a Szoftveres/ROM -os részét nemigazán...
Az én Omniámon valami olyasmit tudnék elképzelni amiből kivan szedve mindenféle marhaság kezdve a használhatattlan Internet Exlporer-el, stb... De mégis minden hasznos fontos program Mint pl a Navigációs rendszer (tudom hogy az IGO az egy szoftver amit utólagosan kell rárakni, de nem szeretném hogy a GPS beállítások menü vagy az XTRA GPS megszűnjön belőle... mert olvastam hogy van 1-2 amiből kilett kapva)
Az ébresztő, jegyzetelgető, satöbbi... és némi Dizájn keretében ezen Üzleti és hétköznapi szórakozás egyveleg mobil kellene aminél nem hátrány ha még gyors is volna és nem merűl rommá az akku (Igaz 3 és fél óra GPS-ezés így is úgy is lekapja 20-30%-ra)
Aki esetlegesen szánna rám némi erőt és időt és tüzetesebben elmagyarázza gyorstalpalóként a lényeget és tud tanácsolni nekem egy ROM-ot a PDA mobilra azt nagyon szépen megköszönném
Sajna ebben a Google nem a barátom
Egy E-mail cím amire esetleg lehet külön személyesen bombászni; You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa esetleg valaki vevő az ilyen közösségi cuccokra mint a MÖSÖN, FÁCEBUKH, SZKÁÁÁÁJP, meg társai azt sem vetem meg
Előre is köszönöm a vállalkozó szellemű segítőkészséget... és Sorry a horribilis elvárásaimért