2024, 11 25, 03:13:00

Szerző Téma: Romfrissítésről általában  (Megtekintve 187052 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Romfrissítésről általában
« Reply #3200 Dátum: 2011, 04 01, 13:21:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a gyors választ.Még annyi,hogy tudnál ajánlani egy olyan ROM-ot ami tuti jó lenne nekem a DXID1 ROM-ra?Próbáltam a DXHK3-at,XDHK2-t,de lehet valamit rosszul csinálok.Köszi mégegyszer
Bármelyik szerviz romnak jónak kellene lenni.
Tuti hogy valamit rosszul csinálsz. A dataconn.exet ne állítgasd!
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sunisanyi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: GOOGLE MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
« Reply #3201 Dátum: 2011, 04 03, 08:22:37 »
Hali.
Hiába töltöttem le bármilyen ROM-ot ,egyszerűen nem ismeri fel a pda-t ,és nem tudok a start-ra kattintani,hogy elindítsam a telepítését.Mi lehet a hiba?

Nem elérhető sunisanyi

« Reply #3202 Dátum: 2011, 04 03, 09:49:29 »
Bocsi hogy még zavarlak.Melyik számot kell nézni a ROM-frissítéshez?A PDA-nál lévőt ,vagy a telefonnál lévőt?PDA:i900DXID1 ,Tel:i900BOHI1.Akkor most melyiket is?Ez a G4 előtti vagy utáni?
Bocsi hogy ennyit kérdezek,de ebben a témában még új vagyok.

Köszi

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #3203 Dátum: 2011, 04 03, 16:33:22 »
Bocsi hogy még zavarlak.Melyik számot kell nézni a ROM-frissítéshez?A PDA-nál lévőt ,vagy a telefonnál lévőt?PDA:i900DXID1 ,Tel:i900BOHI1.Akkor most melyiket is?Ez a G4 előtti vagy utáni?
Bocsi hogy ennyit kérdezek,de ebben a témában még új vagyok.

Köszi
Rom verziód : DXID1
A Phone verziód : BOHI1

Tehát G4 utánni  ;)
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Aygor

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: Vikk WP7 DXID1/DXIF1
« Reply #3204 Dátum: 2011, 04 05, 15:53:30 »
Üdv!

Hosszú idő után újra megpróbálkoztam a 6.5 os WM-mel, mivel anno nem tetszett, visszatértem 6.1-es főzötthöz. Most barátkozunk, de lenne pár kérdésem:

1, Akkuidő alacsonynak tűnt a 6.1-hez viszonyítva, de pár nap múlva jobban látom. Közben rájöttem, h a phone részt anzo bácsi romja nem frissíti..., így valamelyik tábor között kell döntenem: PUJA1, DXIF1, JJIA1 és DXID1 (sztem nekem utóbbi volt fent, de ott is halknak találtak a hívott felek, ez volt a bajom annó 6.5 rommal főként, más egyebek mellett, de akkor friss volt a 6.5) melyik ajánlott, ha mindig halknak találnak? utálom úgy orvosolni, h eltartom a fejemtől és az aljához beszélek :D

2, Felraktam a DXHK3-as szervizromot, újfent, majd Anzo 28227 PFC-jét. Megőrülök ettől a fel-le marhaságtól, mobilshelt feldobtam de még nem igazi...képernyőaltatás után lassan dobja fel :(

3, Van akinek VIK romja van fent, viszont olvastam neki azóta nem enged más romot felrakni. Ez egyedi hiba, vagy megoldódott? Ha megoldódott lehet kipróbálnám azt is, mazohizmusból a WIN7 verziót :D

4, OCK romjait mennyire meritek ajánlani, volt próba alatt? (Build 29005 premiumon filózgatok)

Anzo/VIK/OCK tudom egyéni döntés, de dióhéjban aki mindet próbálta indokolhatná, h mi volt jó/rossz és miért döntött a jelenlegi mellett. (én amúgy mobillshell párti vagyok)

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
« Reply #3205 Dátum: 2011, 04 05, 18:36:07 »
Üdv!

Hosszú idő után újra megpróbálkoztam a 6.5 os WM-mel, mivel anno nem tetszett, visszatértem 6.1-es főzötthöz. Most barátkozunk, de lenne pár kérdésem:

1, Akkuidő alacsonynak tűnt a 6.1-hez viszonyítva, de pár nap múlva jobban látom. Közben rájöttem, h a phone részt anzo bácsi romja nem frissíti..., így valamelyik tábor között kell döntenem: PUJA1, DXIF1, JJIA1 és DXID1 (sztem nekem utóbbi volt fent, de ott is halknak találtak a hívott felek, ez volt a bajom annó 6.5 rommal főként, más egyebek mellett, de akkor friss volt a 6.5) melyik ajánlott, ha mindig halknak találnak? utálom úgy orvosolni, h eltartom a fejemtől és az aljához beszélek :D

2, Felraktam a DXHK3-as szervizromot, újfent, majd Anzo 28227 PFC-jét. Megőrülök ettől a fel-le marhaságtól, mobilshelt feldobtam de még nem igazi...képernyőaltatás után lassan dobja fel :(

3, Van akinek VIK romja van fent, viszont olvastam neki azóta nem enged más romot felrakni. Ez egyedi hiba, vagy megoldódott? Ha megoldódott lehet kipróbálnám azt is, mazohizmusból a WIN7 verziót :D

4, OCK romjait mennyire meritek ajánlani, volt próba alatt? (Build 29005 premiumon filózgatok)

Anzo/VIK/OCK tudom egyéni döntés, de dióhéjban aki mindet próbálta indokolhatná, h mi volt jó/rossz és miért döntött a jelenlegi mellett. (én amúgy mobillshell párti vagyok)

nekem van rom frissítés gondom .ez egyedi a hiba semmi köze a romhoz
Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető Oszika111

• PDA: i900 omnia
  • PDA ROM: 6.1
« Reply #3206 Dátum: 2011, 04 05, 20:09:55 »
Sziszatok!
Elnézést hogy ide írok remélem kapok segítséget. Tegnap vettem egy i900 Omniát 6.1 rom van rajta de sok helyen olvasom hogy 6.5-el sokkal jobb. Honnan tudom ezt letölteni vagy hogy tudom rátenni ezt a romot?
Illetve youtubon mutattak olyan videot amelyben TouchFLO 3d ment az omnián ami nekem nagyon tetszik ezt tudja valaki hogy kell szintén csak beszerezni és feltenni rá? Esetleges válaszokat vagy adatokat jani0527 kukac ingyenmail pont hu-ra várok de ide is fel-fel nézek majd...köszönöm előre is akárkinek a segítségét!!!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #3207 Dátum: 2011, 04 05, 21:28:49 »
Sziszatok!
Elnézést hogy ide írok remélem kapok segítséget. Tegnap vettem egy i900 Omniát 6.1 rom van rajta de sok helyen olvasom hogy 6.5-el sokkal jobb. Honnan tudom ezt letölteni vagy hogy tudom rátenni ezt a romot?
Illetve youtubon mutattak olyan videot amelyben TouchFLO 3d ment az omnián ami nekem nagyon tetszik ezt tudja valaki hogy kell szintén csak beszerezni és feltenni rá? Esetleges válaszokat vagy adatokat jani0527 kukac ingyenmail pont hu-ra várok de ide is fel-fel nézek majd...köszönöm előre is akárkinek a segítségét!!!
Először nézzél korul itt a fórumon találsz rengeteg rom-ot.De először tanulmányozd át a romfrissítés menetét.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető sunisanyi

« Reply #3208 Dátum: 2011, 04 06, 06:44:13 »
Helló!
Letöltöttem egy szerviz romot,de a telepítésnél kiírja,hogy incorrekt softver.Utána is néztem mi a megoldás.A felvevő gombot kellene megnyomni,hogy bevihessek egy kódot,de sajna én hiába nyomom a felvevő gombot,nem reagál.Ha beteszem a sim-et,50 sr-ből talán egyszer felismeri,és kéri a pin-t,de általában a PDA indul azonnal.Ezek miatt is szeretném visszatenni a WM6.1-et.Így viszont nem igazán tudom mit tegyek.Valakinek valami ötlete????

Köszi előre.

Nem elérhető Oszika111

• PDA ROM: 6.1
« Reply #3209 Dátum: 2011, 04 06, 20:42:34 »
Először nézzél korul itt a fórumon találsz rengeteg rom-ot.De először tanulmányozd át a romfrissítés menetét.

Hát olvasgattam de nem nagyon vágom mi lenne a jó...főzött rom ilyen rom olyan rom van egy pár...romfrissítésről szedtem egy videót le és tegnap meg is csináltam de ez csak frissítette a 6.1-et Időm sajnos  pedig nem nagyon engedi hogy itt üljek és olvasgassak de majd egyszer csak körbe érek  :D:D A google meg megint csak kiad pár ezer találatot:D

Nem elérhető Pusheee

• PDA ROM: ock eclipse 23118 / DXID1
« Reply #3210 Dátum: 2011, 04 07, 16:00:13 »
Hát olvasgattam de nem nagyon vágom mi lenne a jó...főzött rom ilyen rom olyan rom van egy pár...romfrissítésről szedtem egy videót le és tegnap meg is csináltam de ez csak frissítette a 6.1-et Időm sajnos  pedig nem nagyon engedi hogy itt üljek és olvasgassak de majd egyszer csak körbe érek  :D:D A google meg megint csak kiad pár ezer találatot:D

ezt nyálazd át. elsőnek én ez alapján csináltam 100% os eredmény.

romoknál (pontosan én sem tom) különbségek az alábbiak: 6.1 es, 6.5-ös (valójában minedgyik 6.1 es oprendszeren nyugszik) wp7 skin, manila, m2d, titan skinek vannak, clean romba alig van valami, stb. ilyen szintű különbségek vannak. a touchflo a m2d (javítsatok ki ha nem!). szép, meg minden, én nem szerettem. van egy jobb amit illik megvenni, azaz spb shell.

személyes véleményem, hogy romnál ne a legújabbat akard feltenni, hanem amelyik tényleg működik. ami új, nem biztos, hogy jó is.

Nem elérhető szentes

• zseniális matematikus
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Sony XPERIA Z , htc One X, Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: full stock/ 4.1.x
« Reply #3211 Dátum: 2011, 04 23, 17:09:12 »
Segítség! az omniámos XDhk1-es ROM volt megpróbáltam visszaállítani szolgáltatói BSHi1-re. A folyamat simán lement., de most nem indul el a PDA   :'(
Don't trust me, i will be a doctor

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3212 Dátum: 2011, 04 23, 17:57:30 »
Segítség! az omniámos XDhk1-es ROM volt megpróbáltam visszaállítani szolgáltatói BSHi1-re. A folyamat simán lement., de most nem indul el a PDA   :'(
Se kép, se hang ???

Nem elérhető szentes

• zseniális matematikus
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Sony XPERIA Z , htc One X, Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: full stock/ 4.1.x
« Reply #3213 Dátum: 2011, 04 23, 18:11:00 »
se kép se hang...
Don't trust me, i will be a doctor

Nem elérhető Flashrider

• PDA: Samsung Omnia I900
  • PDA ROM: XDHK1/XDHK2
« Reply #3214 Dátum: 2011, 04 30, 19:28:29 »
Hello Srácok !

Romot szeretnék frissíteni én is. Lesz ami lesz :) CSinál érdekes dolgokat mostanába...és tele a hócipőm. Szóval.

A mostani Rom verzióm: I900XDHK1/XDHK2
Tel:i900XXHJ2

Akkor ezek G4 utániak ugye? Mehet a szervizrom,és utána akkor amit választottam ugye?

Update: Most olvasgatok,és ezt olvastam " Az egyetlen integrált magyarítást tartalmazó szerviz rom az XDHK2. " Akkor nekem tulajdonképpen szervizrom van felrakva? Így kaptam a telefont karácsonykor anno 2 éve,nem nyúltam még hozzá.
Köszi a segítséget ! Nem szeretnék téglát csinálni.

Üdv

Nem elérhető mrlsdm

• PDA: Samsung B7610 OmniaPro
  • PDA ROM: b7610nxxik3
« Reply #3215 Dátum: 2011, 04 30, 21:16:55 »
Hálózat függő telefonra csak az itt megtalálható telenoros romot rakjam fel vagy felrakhatom a HK2-t is? és arra rakjam fel a főzött romot?

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3216 Dátum: 2011, 05 01, 17:41:25 »
Hello Srácok !

Romot szeretnék frissíteni én is. Lesz ami lesz :) CSinál érdekes dolgokat mostanába...és tele a hócipőm. Szóval.

A mostani Rom verzióm: I900XDHK1/XDHK2
Tel:i900XXHJ2

Akkor ezek G4 utániak ugye? Mehet a szervizrom,és utána akkor amit választottam ugye?

Update: Most olvasgatok,és ezt olvastam " Az egyetlen integrált magyarítást tartalmazó szerviz rom az XDHK2. " Akkor nekem tulajdonképpen szervizrom van felrakva? Így kaptam a telefont karácsonykor anno 2 éve,nem nyúltam még hozzá.
Köszi a segítséget ! Nem szeretnék téglát csinálni.

Üdv

DXHK3 szerviz rom, majd amit akarsz.  ;)

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3217 Dátum: 2011, 05 01, 17:42:08 »
Hálózat függő telefonra csak az itt megtalálható telenoros romot rakjam fel vagy felrakhatom a HK2-t is? és arra rakjam fel a főzött romot?
Igazából mit szeretnél ???

Nem elérhető mrlsdm

« Reply #3218 Dátum: 2011, 05 01, 20:47:53 »
HK3-at

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3219 Dátum: 2011, 05 01, 21:08:29 »
HK3-at
A DXHK3 szerviz rom.

Nem elérhető mrlsdm

« Reply #3220 Dátum: 2011, 05 01, 21:40:31 »
és az nem jó?

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3221 Dátum: 2011, 05 01, 21:49:32 »
és az nem jó?
Jónak jó, de van annál jobb is  ;)

Nem elérhető mrlsdm

« Reply #3222 Dátum: 2011, 05 02, 11:35:58 »
és mit javasolnál?

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3223 Dátum: 2011, 05 04, 05:50:45 »
és mit javasolnál?
Anzo romját például.  :ok:

Nem elérhető buddymajki

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900DTHJ5
« Reply #3224 Dátum: 2011, 05 10, 20:29:57 »
Feltettem Romovics romját WM6.5-öst, minden gyönyörűen fut rajta, csak egyedül a java alkalmazásokat nem akarja valamiért feltenni... Van valakinek ötlete, hogy miért?