Üdv!
Hosszú idő után újra megpróbálkoztam a 6.5 os WM-mel, mivel anno nem tetszett, visszatértem 6.1-es főzötthöz. Most barátkozunk, de lenne pár kérdésem:
1, Akkuidő alacsonynak tűnt a 6.1-hez viszonyítva, de pár nap múlva jobban látom. Közben rájöttem, h a phone részt anzo bácsi romja nem frissíti..., így valamelyik tábor között kell döntenem: PUJA1, DXIF1, JJIA1 és DXID1 (sztem nekem utóbbi volt fent, de ott is halknak találtak a hívott felek, ez volt a bajom annó 6.5 rommal főként, más egyebek mellett, de akkor friss volt a 6.5) melyik ajánlott, ha mindig halknak találnak? utálom úgy orvosolni, h eltartom a fejemtől és az aljához beszélek
2, Felraktam a DXHK3-as szervizromot, újfent, majd Anzo 28227 PFC-jét. Megőrülök ettől a fel-le marhaságtól, mobilshelt feldobtam de még nem igazi...képernyőaltatás után lassan dobja fel
3, Van akinek VIK romja van fent, viszont olvastam neki azóta nem enged más romot felrakni. Ez egyedi hiba, vagy megoldódott? Ha megoldódott lehet kipróbálnám azt is, mazohizmusból a WIN7 verziót
4, OCK romjait mennyire meritek ajánlani, volt próba alatt? (Build 29005 premiumon filózgatok)
Anzo/VIK/OCK tudom egyéni döntés, de dióhéjban aki mindet próbálta indokolhatná, h mi volt jó/rossz és miért döntött a jelenlegi mellett. (én amúgy mobillshell párti vagyok)