0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok. Nem rég vettem egy i900-at használtan szeretném a romot frissíteni rajta. A jelenlegi PDA: i900XDHK1/XDHK2TEL: i900XXHJ2Mire érdemes frissíteni. Ha jól gondolom 6.5-ök angol nyelvűek. Win7 alatt akkor elvégezhető, vagy inkább xp a jobb. az e-oldalon lévő instrukciókat követem akkor mindent jól csinálok? köszönöm a segítségeket.
Szia sz.roland76. köszi a segítséget, még azt szeretném megkérdezni, hogy anzo féle romonál mit jelentenek az alábbi kódok:28233 clean28233 PFC28233 M2D28227 Clean Office Hun PFC Hunstb.köszi
köszke. utána olvasok. nav Ngo tudsz segíteni. Az a problémám, hogy a menüben vissza áll. a gyári beáll. és azóta ha bekapcsolom párizs térképet hoz b. gps jel van de semmi több.
Még1 kérdés. Ha felteszem a 28205 HUN Final romot utána a phone felmehet PUJA1?
Sziasztok. Felraktam a szerviz romot a DXHK3-at. utána hard resetnél teljes formatálás és jöhet a másik rom??
sziasztok. még egy kérdésem lenne. felraktam, a 28205 final romot, ha másikat szeretnék feltenni, akkor megint a szerviz rom és utána a másik? vagy rögtön hr után mehet az új? köszönöm
szia patinence. azt szeretném még megkérdezni, hogy ha törlöm 28205 final romot feltehetem a DXID1 Phone résszel frimwaret. ez magyar?
szia patinece. tudsz segíteni??
köszi szépen. akkor várok hátha befut még valaki ma.today-t tudok feltenni ezekre? pldeluxe moon, vagy infinity alpha v2.8?
djmorphy, vagy aki tud segíteni. szeretnék feltenni egy jól kezelhető magyar romot. a 23659MD, 23659 titanium a angol. melyikre lehet today-t feltenni infinity v2.8 deluxe moon. fontos lenne mihamarabb a segítség. köszönöm előre is.