A frissítés előtt élesedett a driver, rendesen, úgy ahogy illik, csak arról nem volt írás hogy Telefonra állítva megdöglik az AS és ettől paráztam be egy kicsit. Kockáztattam hát, ha be ik majd megcsinálja valaki van itt sok okos ember.
A céges Nokiámat is frissítettem, bár az valamivel egyszerűbb...sok változás ott sem történt. 7.01-es firmware helyett lett 7.21-es.
De most komolyan, ha nem változott semmi akkor minek kell frissíteni a ROM-ot?
Hol olvastad, hogy KELL frissíteni?
Nem kell. Nekem az Omnia DXIA2-es rommal: sokkal tovább bírja az akku, sokkal érzékenyebb a kijelző, sokkal gyorsabb, sokkal több a storage memóriám, mint a HI3-mal, amivel vettem anno. Én emiatt frissítettem, (ja és a vérem miatt, mert azzal nem bírok
) de már akkor sem volt kötelező... Aztán nehogy a végén az jöjjön ki a dologból, hogy frissítettem mert KÖTELEZŐ volt, meghalt, és ti vagytok a hibásak
Egyébként ha visszaolvasol ebben, vagy a DXIA2 topikban, volt akinek meghalt a pdaja. Itt voltunk, lehet, hogy későn, de lehet, h mindenképpen meghalt volna.
Ok, beleírom a cikkbe, hogy utána kapcsoljátok vissza PDA módra, és akkor működik az AS. Bár ez romfrissítés után úgyis visszaáll. És ezt csak először, a legelső romfrissítés előtt ajánlott megcsinálni, legközelebb PC Windows install után esedékes.