2024, 11 28, 22:27:31

Szerző Téma: Romfrissítésről általában  (Megtekintve 187251 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
Re: Romfrissítésről általában
« Reply #250 Dátum: 2009, 02 18, 07:40:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
windows mappa 233 mega
program files 6 mega
dokumentumokban nincs semmi, alap képeket is átpakolgattam....most 7 mega szabad van így,hogy 3 böngésző helyett csak 1 van és vírusírtót is leszedtem...

A 233 egy kicsit sok. Nekem most 168 Mb a M2D rom.

Nem elérhető darkman

• Navigáció / Navigation: Igo 8 Full Europe
  • PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900XDIA2 Taril 02.22
« Reply #251 Dátum: 2009, 02 18, 13:43:02 »
Sziasztok nemrég vettem egy omniát és kérdésem lenne hogy melyik romot a legérdemesebb feltenni. alap tmobilos rom van rajta. i900BSHI1 szal mit érdemes feltenni. köszi a segítséget

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #252 Dátum: 2009, 02 18, 13:45:47 »
Sziasztok nemrég vettem egy omniát és kérdésem lenne hogy melyik romot a legérdemesebb feltenni. alap tmobilos rom van rajta. i900BSHI1 szal mit érdemes feltenni. köszi a segítséget

Mik az igényeid?  Manila2D vagy az alap Samsungos alkalmazások?

1.  A manila romok topikjait keresd.
2.  Romovics steril környezetét keresd. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető darkman

« Reply #253 Dátum: 2009, 02 18, 13:56:49 »
mondhatni nagyon kezdő vagyok ilyen szinten. Romovics romjairól olvastam már de a másikat nem ismerem. de utánalesek. de lényeg h kicsit többet hozzon ki a kütyüből. te melyiket ajánlanád?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #254 Dátum: 2009, 02 18, 14:00:14 »
mondhatni nagyon kezdő vagyok ilyen szinten. Romovics romjairól olvastam már de a másikat nem ismerem. de utánalesek. de lényeg h kicsit többet hozzon ki a kütyüből. te melyiket ajánlanád?
Én, mivel Samsung Omniám van és nem HTC-m, a Romovics féle Omnia DXIA2-t ajánlom  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető darkman

« Reply #255 Dátum: 2009, 02 18, 14:03:30 »
köszi. akkor utánaolvasok hogy hol lehet hozzájutni és mit tartalmaz ez a rom. illetve hogy hogyan tudom feltenni. de ha tudsz ezekben a dolgokban segíteni akkor megköszönöm. hogy hol találok leírást vagy honnan tudom leszedni illetve hogy a meglévő romomra milyen lépések után tehetem fel. köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #256 Dátum: 2009, 02 18, 14:05:39 »
köszi. akkor utánaolvasok hogy hol lehet hozzájutni és mit tartalmaz ez a rom. illetve hogy hogyan tudom feltenni. de ha tudsz ezekben a dolgokban segíteni akkor megköszönöm. hogy hol találok leírást vagy honnan tudom leszedni illetve hogy a meglévő romomra milyen lépések után tehetem fel. köszi

Leírás I. : You are not allowed to view links. Register or Login
Leírás II: You are not allowed to view links. Register or Login

manila romok: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #257 Dátum: 2009, 02 18, 21:06:44 »
Sziasztok!
Eléggé gondolkodom egy ROM frissítésen, de, h őszinte legyek eléggé félek, h tégla lesz a pdaból. Ha mindent a leírás szerint csinálok, és mégis baj van, akkor tudtok nekem itt segíteni?Mert én elég idióta vagyok hozzá:D Ja és van itt még pár dolog, ami nem egészen világos. nekem XDHK1es ROMom van.Ha én fel akarom rakni a Romovics féle DXIA2-t, akkor először fel kell raknom az DXHK3as ROMot, és erre mehet fel majd a Romovics-féle ROM? Az eoldalon írták, h mentsük le a language fájlokat, majd frissítés után telepítsük újra.Akkor a frissítés után is lehet magyar a teló? Azt is olvastam az eoldalon, h a régiókódot állítsuk Mo-ra. Ez nem jár garivesztéssel? Nagyjából ennyi jut most eszembe. Légyszi válaszoljatok!

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #258 Dátum: 2009, 02 18, 21:16:13 »
Sziasztok!
Eléggé gondolkodom egy ROM frissítésen, de, h őszinte legyek eléggé félek, h tégla lesz a pdaból. Ha mindent a leírás szerint csinálok, és mégis baj van, akkor tudtok nekem itt segíteni?Mert én elég censored vagyok hozzá:D Ja és van itt még pár dolog, ami nem egészen világos. nekem XDHK1es ROMom van.Ha én fel akarom rakni a Romovics féle DXIA2-t, akkor először fel kell raknom az DXHK3as ROMot, és erre mehet fel majd a Romovics-féle ROM? Az eoldalon írták, h mentsük le a language fájlokat, majd frissítés után telepítsük újra.Akkor a frissítés után is lehet magyar a [NEM TELCSI!]? Azt is olvastam az eoldalon, h a régiókódot állítsuk Mo-ra. Ez nem jár garivesztéssel? Nagyjából ennyi jut most eszembe. Légyszi válaszoljatok!

Ha baj van akkor tudunk segíteni de csak korlátozottan. Van az az állapot amit nem lehet kézrátétellel gyógyítani. Tartsd be a szabályokat!

A legfontosabb a biztos oprendszer és a biztos tartozékok. 100%- os aksi.
Ha gondolod tedd fel a HK3-at

Ezekez tartasd be:

A nyelvi filokat hagyd. A régiókód csak akkor kell ha nem megy fel a frissítés de ez szerviz romnál nem kell!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #259 Dátum: 2009, 02 18, 21:23:57 »
A régiókód csak akkor kell ha nem megy fel a frissítés de ez szerviz romnál nem kell!
Nem a rom miatt kell, hanem a magyar szolgáltatók nyújtotta szolgáltatások tökéletesebb működése miatt  ;)
Idézek az eoldalról a romfrissítési leírásból: "Ajánlott a pda régiókódját Magyarországra állítani :  (nem kötelező, de esetleges szolgáltatói beállítás- problémák kiküszöbölhetők)"

Nem elérhető Kleno

• PDA: Samsung SII
« Reply #260 Dátum: 2009, 02 19, 11:40:05 »
Sziasztok. Lehet hogy most olyat kérdezek amitől sokaknak ki fog hullani a haja. De miért jó a rom frissitése?
Én amióta megvettem az Omniat nem csináltam ilyet. Még a gyári pannonos van rajta.

Szóval miért jó a rom frissítés ? Mit nyerek vele?

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #261 Dátum: 2009, 02 19, 11:44:28 »
Sziasztok. Lehet hogy most olyat kérdezek amitől sokaknak ki fog hullani a haja. De miért jó a rom frissitése?
Én amióta megvettem az Omniat nem csináltam ilyet. Még a gyári pannonos van rajta.

Szóval miért jó a rom frissítés ? Mit nyerek vele?
Az egész egy tuti adrenalinbomba! :p :ok:
Csak annak jó a frissítés,akinek problémája van a működéssel,memóriával,akkuidővel,stabilitással...stb.
Ha Neked minden ok,akkor szerencsés vagy. 8)

Persze vannak olyanok is,akiknek az élete részévé vált :p.(kíváncsiak,nyitnak az új felé)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #262 Dátum: 2009, 02 19, 11:47:05 »
Az egész egy tuti adrenalinbomba! :p :ok:
Csak annak jó a frissítés,akinek problémája van a működéssel,memóriával,akkuidővel,stabilitással...stb.
Ha Neked minden ok,akkor szerencsés vagy. 8)

Persze vannak olyanok is,akiknek az élete részévé vált :p.(kíváncsiak,nyitnak az új felé)

Még párat hozzátennék  ;) "Csak annak jó a frissítés,akinek problémája van a működéssel, memóriával, akkuidővel, stabilitással, sebességgel, érzékenységgel ...stb.

Mod:  O->-

Nem elérhető Kleno

« Reply #263 Dátum: 2009, 02 19, 11:54:37 »
Nekem nincsen bajom vele, Imádom eddig a legjobb készülékem. Az egyetlen baj az hogy sehogy sem engedi a levi100 féle billentyűzetett feltenni, sem intézövel sem t.commanderrel. És nagyon idegesítő az ékezetek keresése.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #264 Dátum: 2009, 02 19, 11:56:41 »
Nekem nincsen bajom vele, Imádom eddig a legjobb készülékem. Az egyetlen baj az hogy sehogy sem engedi a levi100 féle billentyűzetett feltenni, sem intézövel sem t.commanderrel. És nagyon idegesítő az ékezetek keresése.
A Resco Explorerrel is próbáltad? Pontosan mit ír ki?
Ez is egy alternatíva, de ha a Levi féle nem megy fel, akkor ez sem fog. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kleno

« Reply #265 Dátum: 2009, 02 19, 12:08:52 »
Ezt irja ki: "A Samsung_i900.Common.Landscape.Symbols nem másolható : Hozzáférés elutasítva.

Győzödjön meg arról, hogy a tárhely elegendő, a célhely nem írásvédett és nincs-e- éppen használatban a file"

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #266 Dátum: 2009, 02 19, 12:11:04 »
Ezt irja ki: "A Samsung_i900.Common.Landscape.Symbols nem másolható : Hozzáférés elutasítva.

Győzödjön meg arról, hogy a tárhely elegendő, a célhely nem írásvédett és nincs-e- éppen használatban a file"

A Resco ezen simán át szokott lépni  :hmm: Remélem nem a magyarítás kavar be, mint már annyiszor  :shock:

Válassz a másolás idejére másik keyboardot alapnak, és próbáld meg a Rescoval. 

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #267 Dátum: 2009, 02 19, 12:11:17 »

Próbáld meg úgy felülírni,hogy előtte állítsd be az alap keyboardot alapértelmezettnek.

A Total comm-al a pda-n próbálod?

Nem elérhető Kleno

« Reply #268 Dátum: 2009, 02 19, 12:33:38 »
Hát valószínü én vagyok a béna, de t.commanderrel sem megy. pedig mindent megprobáltam már.

Nem elérhető JLT1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Moha bá
  • PDA: HTC Kaiser; Omnia
  • PDA ROM: P:28227_PFC_HUN, T:DXID1
« Reply #269 Dátum: 2009, 02 19, 15:12:45 »
Sziasztok.
Tanácsot kérnék rommal kapcsolatban. Olyan rom érdekel ami stabil, megbízható(munkára használt), amit jól lehet magyarítani. Nem én használom hanem az asszony, neki meg csak magyarúl tudó gépet adhatok vissza, ez az egy kikötése van csak.
Előzmény: Sokat teszteltem a mostani romot, mivel napi 20-30 perc beszélgetés mellett reggel 6-tól du. 2-ig 20-30% az akku szintje. Kikapcsolgattam a mozgásérzékelőket, így nyertem kb 2 órát, kikapcsoltam a 3G-t, semmi változás. Már szinte minden plusz funkciót kikapcsoltam, és így is csak este 5-6-ig bírja. Leszedtem minden programot HR-rel és így is teszteltem, így sem bírt ki 1 napot. A Pólus szervizben újrahúzták ugyen erre a romra (ez náluk a legfrissebb szolgáltató független rom), de semmi változás. Végül kikapcsoltam a telefon funkciót is, így viszont másfél nap után is 80% áll. Tehát a telefon része viszi nagyon az aksit le. Most már csak a rom csere maradt hátra.
Jelenlegi rom:
PDA: I900XXHI1/XDHI1
Tel.:  I900XXHH9
Köszi.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #270 Dátum: 2009, 02 19, 15:21:29 »
Sziasztok.
Tanácsot kérnék rommal kapcsolatban. Olyan rom érdekel ami stabil, megbízható(munkára használt), amit jól lehet magyarítani. Nem én használom hanem az asszony, neki meg csak magyarúl tudó gépet adhatok vissza, ez az egy kikötése van csak.
Előzmény: Sokat teszteltem a mostani romot, mivel napi 20-30 perc beszélgetés mellett reggel 6-tól du. 2-ig 20-30% az akku szintje. Kikapcsolgattam a mozgásérzékelőket, így nyertem kb 2 órát, kikapcsoltam a 3G-t, semmi változás. Már szinte minden plusz funkciót kikapcsoltam, és így is csak este 5-6-ig bírja. Leszedtem minden programot HR-rel és így is teszteltem, így sem bírt ki 1 napot. A Pólus szervizben újrahúzták ugyen erre a romra (ez náluk a legfrissebb szolgáltató független rom), de semmi változás. Végül kikapcsoltam a telefon funkciót is, így viszont másfél nap után is 80% áll. Tehát a telefon része viszi nagyon az aksit le. Most már csak a rom csere maradt hátra.
Jelenlegi rom:
PDA: I900XXHI1/XDHI1
Tel.:  I900XXHH9
Köszi.

Tedd fel az XDK2-t Ez a egyedüli magyar szerviz rom. Asszonynak is ez van fent nagyon jól fogyaszt.

Nem elérhető JLT1

• DOUBLE CLUB
« Reply #271 Dátum: 2009, 02 19, 15:27:52 »

Tedd fel az XDK2-t Ez a egyedüli magyar szerviz rom. Asszonynak is ez van fent nagyon jól fogyaszt.

Én is ezen gondolkodom, mivel magyar. Ajánlottam neki a DXIA2-t (nekem most ez van), de nála kikötés a magyar vagy a rendes magyarítás sajnos. Ez a XDHK2-es egyből mehet neki rá? Ha jól értelmeztem a leírásokat, nem kell semmi köztes.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #272 Dátum: 2009, 02 19, 15:30:45 »
Én is ezen gondolkodom, mivel magyar. Ajánlottam neki a DXIA2-t (nekem most ez van), de nála kikötés a magyar vagy a rendes magyarítás sajnos. Ez a XDHK2-es egyből mehet neki rá? Ha jól értelmeztem a leírásokat, nem kell semmi köztes.

TOLJAD!!!! :)

Nem elérhető JLT1

• DOUBLE CLUB
« Reply #273 Dátum: 2009, 02 19, 15:33:32 »
TOLJAD!!!! :)

Kösz :ok:
Ha hazajön neki is kezdek.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #274 Dátum: 2009, 02 19, 15:36:27 »
Kösz :ok:
Ha hazajön neki is kezdek.

De tartsts be MINDEN szabályt! Olvass után itt is. FONTOS!